Şimdi Ara

ölü konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
31.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 13 Ocak 2012; 18:22:06 >

• Daha önce 2 defa bu şekilde ie7+Wmp11+güncellemeleri ekledim, sorunda çıkmadı cd yede yazdırdım, Denemek içinde kurdum ama zaman zaman dosyalar değiştirlmiş deyip Xp cd sini istiyor bende artık bununla uğraşmamaya karar verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin
    Daha önce 2 defa bu şekilde ie7+Wmp11+güncellemeleri ekledim, sorunda çıkmadı cd yede yazdırdım, Denemek içinde kurdum ama zaman zaman dosyalar değiştirlmiş deyip Xp cd sini istiyor bende artık bununla uğraşmamaya karar verdim.

ie7 ve wmp11 de sorunlar yaşanıyor çünkü bunlar yasal windowslar üzerine kuruluyor, xp cdni crackleyerekte kursan cracklemedende kursan bu programların yasal zorunluluğu olmayan sürümleri olmadan bu sorunu çözemezsin. Kaldıki ie7nin chiponlineda okuduğum habere göre yasal zorunluluğu kalkıcak...
  • Kardeş eline, koluna, zamanına sağlık...Alıntıda olsa...
  • eline sağlık bi ara deniycem zaten aklımda
  • Eline sağlık ,Teşekkürler.
  • Alıntı da olsa emeğine sağlık teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu dışı bir soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel derleme olmuş,emeğine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiRauL

Alıntı da olsa emeğine sağlık teşekkür ederim.

Teşekkürler emeğine.
  • OLUMLU CVPLAR YÜZÜNDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. AÇIKÇASI ALINTI YAPTIĞIM İÇİN TEPKİ ALIRIM DİYE KORKMUŞTUM. OLUMLU TEPKİLER ÜZERİNE DERSLERE DEWAM EDİCEM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

OLUMLU CVPLAR YÜZÜNDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. AÇIKÇASI ALINTI YAPTIĞIM İÇİN TEPKİ ALIRIM DİYE KORKMUŞTUM. OLUMLU TEPKİLER ÜZERİNE DERSLERE DEWAM EDİCEM...

Alıntı yapmak suç değilki dostum zaman ayırıp paylaşmışsın, tepki gösterenler kendinden utansın bence
  • bende böle bişi düşünüodum gerçi bu manuel oldu ama tam benlik
  • saol
  • Windows Xp dersleri bitti, ayrıca başka başlık altında office içinde anlatım yaptım, imzamdan veya yukardaki office logosundan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca aşağıdaki linkten bu başlıktaki tüm dersleri ve ihtiyacınız olan yazılımları indirebilirsiniz.

• Güzel Olmuş Ellerine Sağlık
  • autoit te denilenleri yaptım ama alt+f6 ile bişey olmadı. sürüm farkımı var acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacar08
    autoit te denilenleri yaptım ama alt+f6 ile bişey olmadı. sürüm farkımı var acaba

evet sürüm farkından kaynaklanıyor, çözümü buldunmu acaba??? geç cvp yazdım özürdilerim
  • arkadaşlar son günlerde buna benzer proje isteyenler çok gördüm ama bitürlü arayıpta bu konuya ulaşamadılar, ilk okumada bu konu çok karışık gelebilir ama her adımını yapıcaksınız diye bir şart yok sadece nlite kısmını yapsanız bile olur...
  • Sağolasın çok iyi olmuş
  • Eline sağlık. Sık kullanılanlara ekledim. Öğlene falan bir deniycem bakalım olacakmı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.