Şimdi Ara

SAMSUNG vs SEAGATE ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 320 gblık hdd alıcam fakat hangisi olcak karar veremedim bide sizin düşüncelerinizi alıyım dedim.seagateler ses yapıyo die bi sorun duydum hala dewam ediyomu??linkler burada tıklayıp bakın SEAGATE vs SAMSUNG

• seagate biraz ses yaptığı doğru, hatta bende bi tanede samsung var yedek disk yapacağım, acaba sistemi samsung a kurup seagate i yedek disk mi yapsam diye düşünüyorum, yorumlar benimde işime yarayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 16 Ekim 2007; 12:28:37 >
  • b ende aynı tarz bi konu açtim
    250 gb seagate ile 320 seagate arasında kalmıstım

pcnet 320 liğe 94 puan vermişti

hardware ise 250 liği editörün seçimi yapmıstı.

250 lik için de övgü dolu seyler duymustum etraftan ve 2sinden birine karar vermek için evden çiktim.

3 bilgisayarcı ya sordum 3üde 250 lik olanı önerdi.raid 0 yaptıklarını ve müthiş performans aldıklarını ve çok sessiz oldugunu söyledi.

bende onun üzerine onu aldım (SEAGATE 250GB 7200 SATA2 16MB(ST3250410AS))
    ve su anda masaüstüme sistem kurarken notebooktan bu mesajı yazıyorum inanılmaz sessiz şiddetle öneririm.
  • seagate 250 tek plakalı.onand dolayı erisim suresi kısa ve hızlı.ama iki marka hakkında genel bir kıyaslama istersen her zaman soyledigimi soylerim;
    seagate hızlı;samsung sessizdir...
  • Samsung un birazcık daha sessiz olduğu doğru ama hdd olayında seagate den şaşmayın bence.
  • ka1984 önerilerini paylaştığın için teşekkür.Hepsiburada'da stokta yoktu ancak gelmiş ve haber verdiler.Şimdi baktım 119 YTL'ye çıkartmışlar fiyatını!.. uygun mu yoksa biraz daha beklemeli mi? Birde raid 0 yapmak ne demek.Anlatırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakon -- 17 Ekim 2007; 23:41:13 >
  • bende yeni sistemime 320 gb seagate harddisk (imzamda yazıyo) aldım.forumda dolaşırken seagate harddisklerde pempe motor olayını okudum ve hemen kasamdan harddiski söküp motoruna baktım ki gerçekten pembe motor varmış tabiki çok sevindim.yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.eski kullandığım harddiskimde seagate 80 gb'lıktı.fakat fazla ısınıyordu.şimdiki harddiskimde sıcaklık surunu yok.ses olayına gelince bilgisayar açıldığına,disk birleştirmede ve bilgisayar kapandığında ses geliyor bunların haricinde şu ana kadar ses duymadım.
  • Benim seagate 4-5 ay önce aldım... ST3250620AS 250 GB 16 mb bellekli olan 7200.10 serisinden.. çok ısınıyordu tabir caizse soba gibi nerdeyse yani elimi atamıyordum... sonunda yandı... 170 Gb verilerim gitti...
    1 aydır garantiye göndermiştim idefixe de...Temin edemediler heralde. bugün karşılığında 148 ytl hediye çeki verdiler ama sitede şimdi cd-dcd ve kitap dışında bişey yok... telefon ettim sağolsunlar paramı kredi kartına iade ettiler. şimdi fiyatlar düşmüş....

seagate si böyle ısınanlar varmı? valla yorumları okuyorum başarılı soğuk diyolar. Ama seagate almaya korkuyorum şimdi... acaba benimkinde bi sorun mu vardı yoksa tüm seagate ler ısınıyormu.? Benim için ısınmasın yeter ses problem deği samsung mu almayım maxtor mu? yoksa seagate devammı?
    kafam karışık

• bildiğim kadarıyla maxtorla seagate birleşti. eğer bana soracak olursan samsung alma kullandıkça ses yapmaya başlıyorlar ama yeni modellerini bilemiyeceğim genede senin tercihin...
  • benim önerimi soracak olursan seagate in son serisi var (tek plakalı olanlar) onlar güzel hoşuma gitti maxtoru seagate satın aldığı için aynı özelliklere sahip bi modelde onlar çıkartmışlardı onuda alabilirsin ikiside çok güzeldir fakat aman diyim samsungdan uzak dur bekliyor bekliyor garantisi bitince başlıyor homurdanmaya ilk 160lığa kanıp bir tane daha 250lik samsung aldım ama düşman başına depo olan 250lik geceleri indirme ve upload yaparken kafayı yedirtecek seviyeye geliyor ses ilk başda ikiside sessizdi şimdi ne kadar fırlatabilirim diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı

...aman diyim samsungdan uzak dur.
    ...geceleri indirme ve upload yaparken kafayı yedirtecek seviyeye geliyor ses ilk başda ikiside sessizdi şimdi ne kadar fırlatabilirim diye düşünüyorum

O kadar kötü ha!
  • Seagate...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı

benim önerimi soracak olursan seagate in son serisi var (tek plakalı olanlar) onlar güzel hoşuma gitti maxtoru seagate satın aldığı için aynı özelliklere sahip bi modelde onlar çıkartmışlardı onuda alabilirsin ikiside çok güzeldir fakat aman diyim samsungdan uzak dur bekliyor bekliyor garantisi bitince başlıyor homurdanmaya ilk 160lığa kanıp bir tane daha 250lik samsung aldım ama düşman başına depo olan 250lik geceleri indirme ve upload yaparken kafayı yedirtecek seviyeye geliyor ses ilk başda ikiside sessizdi şimdi ne kadar fırlatabilirim diye düşünüyorum

haklısın @SiYaHıMSı

samsung'un hard diskini almayın deli eder sizi
    bende de var sanmung 80lik berbat

• kararımı yorumlarınız neticesinde seagate den yana kullanıcam,hem benim içinde değişiklik olur 320den vaz geçtim fiyat düşsünde bari işlemciyi yuksek alam,sonra zaten yei hdd alırım gene 250gb alcam sizin önerdiğinizi.inş vatanda vardır.bide yazdıklarınızı okuyunca kafama takıldı motor muhabbeti nedir bide 2 hdd arasında kaldım 8bm ncq lumu yoksa 16mblıkmı daha iyi ikisi arasında 2 dolar oynuyor.
  • seagate abi kesinlikle arkadaşlarımın çoğu kullanıor daha sorun yaşayan görmedim al seagate rahat rahat kullan
  • ben de hep samsung kullandım ve bir sorun yaşamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Samsung un birazcık daha sessiz olduğu doğru ama hdd olayında seagate den şaşmayın bence.

+106
  • hocam samsung larin kartlari yandimi garanti disi kaliyorr tawdiye etmem bende 2 tane samsung disk wardi bi tanesi bed sector yapti biride karti yandi simdide 20 gb lik emektari kullaniom

simdide 2 adet 80 gb seagate alicam raid0 dizicem bakalim nolcak

Bide GG de 80GB Seagate 64 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Samsung un birazcık daha sessiz olduğu doğru ama hdd olayında seagate den şaşmayın bence.

+106

yok öyle bişey maalesef.. her iki markanın da sesli/sessiz ürünleri mevcut..
    araştırıp almak lazım...
    yeni aldığım 250 GB Seagate (ST3250410AS ) eski harddiskim 250 GB Samsung'dan çok çok sessiz ;)
  • 250 GB Seagate (ST3250410AS ) evet bu ürünü sipariş verdim.. 110 ytl ye. Bakalım önceki kadar ısınacakmı? yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.