Şimdi Ara

neden çok yavaş indiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internetten bazı verileri indirmek için emule kullanıyorum günde 500 mb bile zor buluyo bunun sebebi nedir deli olacam



  • Yetersiz kaynak sebep olabilir. En az 1mb için söylüyorum kaynak sayısı 2000 olmalı.(en az)
    Emule mantığı gereğince aynı anda en az 15 dosya indirmek gerekir, maksimum performans için.
    Belkide ayarlarınızda bir sorun olabilir.
  • ıd düşük diyor sebebi ne olabilir ve nasıl yükseltebilirm birde ben en az 15 verimi indirmeliyim aynıu anda
  • Düşük ID almanızın sebebi port açmamış olmanızdandır. Eğer modeminiz usb den bağlı ise port açmanıza gerek yok ama ethernetten bağlı ise iki tane port açmanız gerek(tcp ve udp port) bu port değerlerini nasıl açarım derseniz. googlede aratırsanız modeminize uygun bilgileri bulursunuz. Portları açtıktan sonra emule ayarlarına açtığınız port değerlerini seçenekler-->bağlantı kısmına yazıyorsunuz. Ve tabi firewall falan kullanıyorsanız ordada bu portları açık tutmasını sağlamalısınız. Daha sonra emuleyi tekrar başlatınca yüksek ID alırsınız.
    Bunun dışında emulede tek bir dosya indireyimde ondan sonra diğerine tıklayayım o insin gibi bir durum emule mantığına ters bir durum. Çok dosya ekliyeceksinizki çok kişiye bağlanıp biri ile bağlanti gittiği an diğerine bağlansın ve hızınızı düşürmeden downloada devam etsin. Birinin düşürdüğü bayrağı diğeri alıp hızınızı düşürmeden yola devam edebilsin. Ben şahsen en az 20 dosya indiriyorum aynı anda hızım düşmesin diye.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.