Şimdi Ara

Logitech Extreme 3D Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech Extreme 3D Pro kullanan bi tanıdıgım bir sebepten dolayı joystiğini atti ve şimdi yeni aldıgı joysticktede aynı sorun var. Soruna gelince bilirsiniz stickte hafif dokunursanız direksiyon boşlugu gibi bir boşlık olur. Bu arkadaşta o boşlukta stik tam sağ tam sol gibi yani ne yone hareket ettirirse o yone aşırı tepki veriyor. Sağlıklı uçuş gerçekleştiremiyor bırakın sağlıklıyı hiç ucamıyor. Şimdi yeni gelen stiktede aynı sorun olduguna gore eski stik aslında bozuk değildi diye düşünmeye başladık Nedir arkadaşlar bu durum varmıdır bir çözümü???

• Keşke önce başka bi pc de deneseymiş eskisini. Fazla uzağa atmadıysa bana yollayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus85

Keşke önce başka bi pc de deneseymiş eskisini. Fazla uzağa atmadıysa bana yollayabilir

• Bu konuyu hortlatmış olucam ama bendede aynı jotstick ten var ve 2 gündür kendi kendine stick bölümü sağa doğru tepki veriyor dokunmağım halde test sayfasında baktığımda %44 lük bi oynama oluyo bazende ortalanıp sağa doğru % 22 ye kadar bi oynama yapıyor gidip geliyor alalı 14 gün olmadı saturn mağazasından aldım koşulsuz iadeleri var 14 gün içinde sizce gidip değiştirmelimiyim yoksa yapılması gereken başka birşey varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 23 Mart 2012; 21:46:41 >
  • Logitech Gaming Software'i caliştiriyoruz. Profile -> New deyip Browse kısmından hangi uygulamada bu ayarları kullanmak istiyorsak onun .exe sini göstermemiz gerek. Ekledikten sonra resimdeki gibi Play Falcon BMS 4.32 yazısı gözükecek. Tabi siz hangi uygulamayı eklediyseniz onun adını yazacaksınız. Sonra aşağıdaki X-Y-Throttle ve Twist ile işimiz. Üzerlerine tıkpadıgınızda acılan menüden Axis Properties'i seçip Dead Zone'u arttırabilirsiniz. Aynı ürünü su anda ben de kullanıyorum. X-Y ve Throttle'a dokunmadım. Sadece Twist yani rudder'a bir miktar müdahale edip sorunu çözdüm. Ayarlar resimlerdeki gibi. İyi ucuşlar.

Logitech Extreme 3D Pro

Logitech Extreme 3D Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 24 Mart 2012; 13:18:58 >

• Benim sorunum yanlız Twist le ilgili değil X-Axis te sorun var.

http://www.youtube.com/watch?v=aPYyiFqNMTI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 25 Mart 2012; 9:28:23 >
  • DXTweak2 diye bir program olmalı kurulum CD'si içerisinde. Ordan default'a çekin ayarları. Oyun içerisinden de centerlamak gerekebilir. Aklıma gelenler bunlar kardeşim. Olması geri ver yenisini al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G Extreme 3D Joystick
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

DXTweak2 diye bir program olmalı kurulum CD'si içerisinde. Ordan default'a çekin ayarları. Oyun içerisinden de centerlamak gerekebilir. Aklıma gelenler bunlar kardeşim. Olması geri ver yenisini al.

bf3te jet ve heli kullanırken nasıl oluyor deneyebilme imkanınız oldu mu?
  • Bf3 de deneyemem ama FSX ve TC Hawx ta ikisindede böle oluyor şimdi arkadaşın pcpsinde denedim ondada sürekli sola yatıyo uçak :(( ben yarın saturn mazasına değiştireceğim
  • Bugun ellerinde kalmadigi icin iade ettim simdide bulmakta sikinti cekiyorum birde saturn para iadesi degilde onun yerine iade ceki verdiginden sadece saturn mazalarindan alabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 26 Mart 2012; 14:36:37 >
  • Bendede var bundan bms de rudder kullanamıyorum ayrıca throttle idle a çeksem bile %25-30 civarı throttle oluyor en düşük.çözüm nedir çok acil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.