Şimdi Ara

Gsmart i350 çıktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gsmart i350 çıktı mı çıkmadı mı? Her tarafta çıktığına dair haberler var; ama kendisini görmedim.

Ne kadar fiyata satıldığına/satılacağına dair bilgisi olan var mı?

• Henüz satışa sunulmadı sanıyorum.
  • 10 ekimde aldım genccell garantili demiş satan arkadaş. TR'de piyasaya sürülmüş o zaman.
  • Arkadaşlar i350 sadece 2 adet satılmıştır. Şu an piyasaya verilmemesinin sebebi, windows mobile 6'nın türkçe versiyonun beklenmesinden kaynaklanmaktadır. İngilizce olarak almak isteyenler Gençcell Merkezden 799 $ (USD) + KDV den alabilirler.
    http://www.genccell.com/iletisim.asp

Ben Gençcell Bilgi İşlem Müdürüyüm. Gelecek arkadaşlara da her türlü yardımcı olabilirim. Saygılarımla
    Murat ÇAPAK
  • Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Benim için türkçe ya da ing. olması önemli değil zaten. Fiyatta 1131 tl sanırım kdv dahil bugünkü kurdan (1.20).
  • rica ederim ne demek.. her zaman yardımcı olmaya hazırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Murat Bey merhaba,

Windows mobile 6'nın türkçe versiyonlu olanı ne zaman satışa sunulacak?

En azından tahmini bir süre var mı?

Tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdurust -- 31 Ekim 2007; 8:52:17 >
  • Ben form doldurdum almak istediğimi söyledim fakat cevap gelmedi bana. Sanırım n95 8gb alıcam :)
  • Arkadaşlar en son aldığım bilgiye göre en geç 1 hafta içinde Türkçesi ile birlikte GSmart i350 satışa sunulacaktır.
  • Bu alete edge koymamışlar doğru mu biliyorum?
  • Malesef EDGE yok arkadaşım..
  • arkadaşlar bugün gençcell aradım ve çıkış tarihi ile ilgili bilgi aldım 10 güne kadar teknosalarda satışa çıkıcak dediler bilginize........
  • Benimle de görüşebilirdiniz arkadaşım :))
    Dediğim gibi eğer ingilizce benim için sorun değil diyen olursa zaten hemen gelip alabilir :)
  • teknosadan almak biraz daha iyi olucka 12 ay taksit
  • tabii ki tercih senin kardeş. :))
  • sağol... senin buda olmanada çok sevindim ürünle ilgili sounlarımızı ve problemlerimizi aktara biliceğimiz ve yardım alabiliceğimiz bir yetkili kardeşin olması çok iyi bişey....
    şimdiden teşşekkürler....
  • her zaman. şirkete de bekleriz kardeş.. elimizden gelen ne varsa yaparız evelallah :)
  • Yeni çıkacak bir smartphone vs. de edge veya 3g olmaması çıldırtıyor beni. Asus p535 aslında tam istediğim cihaz ama egde ve 3g de olsa alıcam hemen. HAdi 3g yi geçelim şimdi henüz Türkiye'de yok ama Edge olmalı en azından. 1 senedir pda-smartphone alıcam istediğim gibi bir cihaz Türkiye'de yok.
    Şuan telekom sağolsun 1 aydır internet ve telefon yok, 1gb lık turkcell edge paketinden internete bağlanıyorum, daha önce vodafone gprs kullandım, inanın hız o kadar farkediyor ki, egde olmazsa olmaz yani...
  • bende ilk pda deneyimimi yaşıcam p535 ile i350 arasında kararsızım bende deneyimli kişilerin yorumları beni caydırıyor açıkcası ne apıcam anlamadım.......
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.