Şimdi Ara

şahin motoru doğan motoru (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
112.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kimsenin başına kaza bela gelmesin kemikli kemiksiz sağlam veya zayıf hiç önemli değil önemli olan araçlarımızı kurallara uygun kullanmak ve karşımızdakinin haklarınada saygı göstermek.. en önemli sorun bu gidin bakalım hurdacılar sitesine nice Mercedes.Bmw.Audı. vs lük arabalar ne hale gelmiş. kaza bu Allah kimsenin başına vermesin. 2007 mart ayında kaza yaptık kartal marka aracımıza otobanda arkadan çarptılar araç ortadan yani tam kapı direklerinden ikiye büküldü ve perte çıktı araba tam 5 kişi vardı şükür burunları bile kanamadı. biz çarpan binek araçtı ama bir kamyon veya otobüs olsaydı emin olun hangi araba olusa olsun sonuç felaket olurdu.

    o yüzden dikkat bu işin doğanı şahini veya saglamı zayıfı olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hotmot

    Arkadaşlar kimsenin başına kaza bela gelmesin kemikli kemiksiz sağlam veya zayıf hiç önemli değil önemli olan araçlarımızı kurallara uygun kullanmak ve karşımızdakinin haklarınada saygı göstermek.. en önemli sorun bu gidin bakalım hurdacılar sitesine nice Mercedes.Bmw.Audı. vs lük arabalar ne hale gelmiş. kaza bu Allah kimsenin başına vermesin. 2007 mart ayında kaza yaptık kartal marka aracımıza otobanda arkadan çarptılar araç ortadan yani tam kapı direklerinden ikiye büküldü ve perte çıktı araba tam 5 kişi vardı şükür burunları bile kanamadı. biz çarpan binek araçtı ama bir kamyon veya otobüs olsaydı emin olun hangi araba olusa olsun sonuç felaket olurdu.

    o yüzden dikkat bu işin doğanı şahini veya saglamı zayıfı olmaz.



    hocam merak ettim size carpan arabanın marka ve modelini yazarmısınız




  • bize carpan araç 2000 model opel vectra bize arkadan çarpmasına rağmen 8/8 suçlu olduk bide bu yetmez gibi 15,000 YTL lik araba için Ankara Opanda 9,750 ytl masraf çıkardılar.

    ( 5.750 YTL sini siğorta ödedi) 4,000 YTL ödedik bizim aracın hurdaya gitmeside cabası. Yaklaşık zarar 8.000 ytl oldu ama şükür cana gelmedi can parayla ölçülmez.en büyük tesellimiz bu zaten.

    Yine söylüyorum Kimsenin başına kaza gelmesin. Aman dikkat.
  • bize carpan araç 2000 model opel vectra bize arkadan çarpmasına rağmen 8/8 suçlu olduk ////// çok ilginç dogrusu size hem arkadan vuruyorlar hemde sizi suclu buluyorlar ilginç..geçmiş olsun ne diyelim cana gelmemiş ya gerisi önemli değil zaten
  • arkadan çarpan aracın sahibinin 1 oğlu jandarma diğer oğluda trafik polisi olunca böyle oluyor. burası Türkiye.
  • evet.malesef burası türkiye....
  • arkadaşlar 99 doğan dan itibaren sol çamurlukta bir yakıt girişi vardır ve buda lpg dir. Tofaşfın pinti oldugu doğrudur bunuda çelik jant tan anlayabiliriz araca orjinal lpg takınca deyim yerinde ise janttan çalındı yani masraf janttan düşüldü
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hotmot

    bize carpan araç 2000 model opel vectra bize arkadan çarpmasına rağmen 8/8 suçlu olduk bide bu yetmez gibi 15,000 YTL lik araba için Ankara Opanda 9,750 ytl masraf çıkardılar.

    ( 5.750 YTL sini siğorta ödedi) 4,000 YTL ödedik bizim aracın hurdaya gitmeside cabası. Yaklaşık zarar 8.000 ytl oldu ama şükür cana gelmedi can parayla ölçülmez.en büyük tesellimiz bu zaten.

    Yine söylüyorum Kimsenin başına kaza gelmesin. Aman dikkat.

    arkadaşım geçmiş olsun 2006 yıllında da ben arkadan bir torosa çarptım ve sürücünün ehliyeti yok tu ve ben 8/8 kusurlu çıktım gerçekten benimde jandarma ve polis tanıdım olsaydı ben haklı çıkardım heralde
  • hort




  • bahsedilen doğan yada şahinleri kartaldan kesmiş olsalardı kartalın ön çamurluğuda doğanla aynı değil zaten muhtemelen fabrıkasyon lpg den dir bence
  • arkadaşlar benin şahın 2001 model rushatta 77 kw yazıyor varmı emsalı
  • arkadaşlar şahin 1995 sonundan dan itibaren slx motorlu 1992 da itibaren doğan slx motorlu ikiside yatık tempra motor elektironik ateşleme 1998 den itibaren ikisi 1.6 ie teknokta enjeksiyonlu şuna dikkat edelim bazıları deposu solda yani fabrika çıkışı kartal kesmesi tutulmaz 5 para etmez tavsiye etmem kimde varsa elden çıkarsın yadımcı olduyasam ne mutlu ben sürekli şahin doğan satıyorum bigimbu saygılar bide 1.4 şahinlerde 5 para etez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ES3NT

    Arkadaslar bendede 94 Şahin var. 0 km almıstık ve su an kmsi 48000 de. Orjinallik hastasıyım. bu nedenle lpg filan taktırmadım. bence bu arabalar o zamanda üretilen en seri arabalardır. su an bile 2000 model arabalara kafa tutabiliyorum. hele rampalarda hıc solugu kesılmıyor. Bu arabalardaki sürüş zewkini başka hiç bi arabadan alamadım. nedendir bilmiyorum. sizler içinde öylemi?? hele araba benimki gibi full orjinal olursa. evde koltukların poşetlerini bile sakladım...xD


    arkadaşım saklayınca değerimı arttı arabanın bende doğan hastasıyım ama bukadarda olmaz :))
  • doğanla şahin 1.6 ie aynı motormu arkadaşlar bırde buna gelen yorumları gorelım
  • eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşek arasında fark olsa nolur...

    ayaklı cenaze aracı
  • Arkadaş haklı Tofaş= Tekerlekli Tabut. Ama gel gelelim motorunun ve kaportanın modifiyeye açık olması ve en önemlisi arka itişli olması tercih sebebi oluyor. Hani bu arabayı ailesi ile binmek için alan adam az var, paramız bu yetiyor diyenlere zaten bişey söylemiyorum sanayide yaptığın masrafla başka araba alırsın . Şuan çevremdeki Tofaşçılarında dediği gibi Parası Olan Değil, Hastası Olan Biner. Bitti yani tüm mevzu bu adam Tofaş alıp göbekte dönmek istiyor. Ben alırmıyım büyük konuşmamak lazım ama alırsam 3-5 ay hevesimi alır satarım yoksa imzadaki markalardan şaşmam.

    Saygılar.




  • Arkadaşlar siz kesme derken neyi kasdeiyorsunuz anlamış değilim.

    Öncelikle sol çamurlukdan depolu doğanlar o dönem lpg çok revaçda olduğu için isteğe bağlı olarak fabrika çıkışlı lpg+ benzinli üretildiği için benzin deposunu bagajın solkısmına yerleitirdi tofaş.

    Kartal çamurluğu doğana olmaz dikkat ederseniz doğan çamurluğu kartal çamurluğundan yüksektir(kapı saçı ve çerçevenin birleştiği ve depo kapaklarının üst kısmındaki paya bakın anlarsınız) kartal çamurluğu daha alçak olduğundan tofaş çamurluğa kaynak ile ekmi yapacak yada kalıp değiştirme masrafınamı girecek. Ayrıca çamurluğun üstkımını (katal üst kısım dar) kesip doğan çaurluğunun üskısmınımı kaynatacak kaynatacak olsa neden doğan çamurluğunun üstkısmını bassın komple çamurluk basar.

    Velevki kartaldan bozma doğan çamuurluğu üretmek için doğanın sağ çamurluğundaki depo kapağı boşmu kalacak onuda ü

    Olay doğanın çamurluğunu delip kapak koymuşlar.




  • şahin-doğan-kartal bunların hepsi aynı araba, hepsinin ruhsatında murat yazar. başka marka olsa bunların hepsinin arasında sadece birer harf filan olurdu. adam bir otomatik cam koyuyor, ismini değiştiriyordu. başka markaların birbirinden çok farklı motor ve donanım seçeneklerinde bile arabalarının isimleri değişmiyor. hatta honda civic hb ile honda civic sedan birbirine hiç benzemezken ikisi de civic.
  • Ben bir ek yapayım.Kartal daon bozma tabiri taban şasesi olarak.Şaseleri hepsinin aynı yani altını komple düşünün.Üzerine diğer kaporta mlz. leri kaynaklı.Elde artan kartal tabanlarını şahin e çevirdiler.Tofaş bana 25 km mesafede.İsterseniz Kartal ve şahinin altına aynı anda liftte bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

    Öyle zannettiğiniz gibi kartlalları kesip şahin yapmadılar.Tabanı kullandılar.
  • elegance883 E kullanıcısına yanıt
    selam bende sahin s var ama cekiş problemi yasıyorum bana yarıdmcı olurmusunuz :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.