Şimdi Ara

[Deleted]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hacı burda 2 program yazmıstım.bi goz at istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_18166895/tm.htm
  • Arkadaş başlığı açmış bende farklı bi başlık açılmasın diye buraya yazıyorum.İnternette izlediğim bir videoyu sesli olarak nasıl kaydedebilrim??? hem ses hemde görünü.bunu camsatia dışıonda yapan başka bi program varmdıır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wild_wild_west

Arkadaş başlığı açmış bende farklı bi başlık açılmasın diye buraya yazıyorum.İnternette izlediğim bir videoyu sesli olarak nasıl kaydedebilrim??? hem ses hemde görünü.bunu camsatia dışıonda yapan başka bi program varmdıır?

Bunun için capture veya download programı kullanmana gerek yok, temprorary internet files'tan bulabilirsin, çünkü internette dolaştığın her sayfadaki resimler, videolar,..vs oraya kaydediliyor...Opera ve firefox için de aynı durum geçerli fakat klasörleri ismi ve konumu farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Arkadaş başlığı açmış bende farklı bi başlık açılmasın diye buraya yazıyorum.İnternette izlediğim bir videoyu sesli olarak nasıl kaydedebilrim??? hem ses hemde görünü.bunu camsatia dışıonda yapan başka bi program varmdıır?

Bunun için capture veya download programı kullanmana gerek yok, temprorary internet files'tan bulabilirsin, çünkü internette dolaştığın her sayfadaki resimler, videolar,..vs oraya kaydediliyor...Opera ve firefox için de aynı durum geçerli fakat klasörleri ismi ve konumu farklı

haklısın

• quote:

internette izlediğin videolar gizli dosyaları göster yaptıktan sonra document setting- .....(burası kendi kullanıcı adın)local settings-temp te bulabilirsin.kopyalayıp başka bir yere aldıktan sonra formatını değiştirerek yada flv playerle izleyebilirsin
    özür aynı cevap verilmiş bende sayfa açık beklemek zorunda kaldı görmemişim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 14 Ekim 2007; 20:18:01 >
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    deleted
    10 yıl önce açıldı
    [Deleted]
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.