ya sony dslr makinalarla yeni olduğu içinmi ilgilenilmiyo niye acaba bence sony kötü bir ürün yapmaz dijital makinaları çok güzel carlzeiss lensler kullanıyor dslr makinalardada iddialı olduğu çok açık yeni lensler modeller çıkartıyor bende ilerde a350 almak istiyorum a350 çok hoşuma gidiyor özelliklede live view özelliği beni cezbediyor @ palet44 makina hakkında biraz bilgi verebilrmisin +larını -lerini yazarmısın a350 çıkalı fazla olmadı sanırım ? a 350 hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirm
ya sony dslr makinalarla yeni olduğu içinmi ilgilenilmiyo niye acaba bence sony kötü bir ürün yapmaz dijital makinaları çok güzel carlzeiss lensler kullanıyor dslr makinalardada iddialı olduğu çok açık yeni lensler modeller çıkartıyor bende ilerde a350 almak istiyorum a350 çok hoşuma gidiyor özelliklede live view özelliği beni cezbediyor @ palet44 makina hakkında biraz bilgi verebilrmisin +larını -lerini yazarmısın a350 çıkalı fazla olmadı sanırım ? a 350 hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirm
Herkese cok uzun bir aradan sonra merhaba. Bu topiğe son mesajımı yazmamdan bu yana gerçekten cok uzun bir zaman dilimi geçti aradan. Ama ne olduysa 3-4 ayda Donanım Haberin internet sitesine birtürlü bağlanamadım. Çin de yaşıyorum ve buradan son dönemde pekçok yolu denememe rağmen bişekilde Donanım Haber e bağlanamıyorum. Sorunun sitede olma ihtimali olduğu gibi yaşadığım ülkenin internet ağlarına getirdiği bir sınarlamadan kaynaklı olması da muhtemel. Şu anda tatilimi yapmak üzere Türkiye deyim ve bu mesajımı sizlere ne mutlu banaki ulaştırabiliyorum. Bir topik açıpta bırakıp gitti diye düşünülmesin Bir aya yakın bir süre zarfında burada kalacağım ve bu süre içerisinde umarım yokluğumda kaçırdığım şeyleri telafi edebilirim.
DM Precious ve tüm ALFA cı arkadaşlara sevgiler...
Tekrardan hoşgeldin. Bugün topiğine biraz göz gezdiriyordum. Fotoğrafların muhteşem özellikle örümcekli olanlara bitiyorum. Son fotoğraflar da harika. Ekipman Alfa 100 değil mi?
Merhaba ''Katze'' O örümcekli fotoğrafları sizlerle paylaştığım dönemde elimde A100 ve SONY nin iki kiti olan 18-70 ve 75-300 vardı.Sizlerden uzak kaldığım süre boyunca bende pek boş durmadım ve bu iki lense Minolta 70-210 F4 (Beercan) ve Carl Zeiss 135mm F1.8 ZA gibi iki yeni lenside setime ekledim. Fotoğrafları beyenmene ayrıca cok sevindim.Teşekkürler.
Dnn döndüğüne ve iyi olduğuna sevindim,öyle birdenbire ortadan kaybolunca insan merak ve endişe ediyor... neyse teknolojik bir sorunmuş,umarım Çin'liler Donanım Haberi kıskanmıyorlardır......