Kutu İçeriği: - ER6i İzolasyonlu Kulaklık - 5 ft. kablo ile 3.5 mm stereo kulaklık bağlantısı - Boğumlu ve köpük filtreler - 2 adet değiştirilebilir filtre - Filtre değiştirme aracı ve filtreler - Gömlek klipsi - Kese
Frekans tepkisi: 50 Hz'den 16 kHz'e Tolerans: ±3'den 6 kHz'e, ±6 dB'den 16 kHz'e re nominal Transducer tipi: Balanced armature 1 kHz hassasiyet: 108 dB @ 0.1V Özdirenç: 16 Ohms Maksimum çıkış: 120 dB SPL Maksimum aralıksız giriş: 2.5 Vrms Ağırlık: 31gr'dan daha az
Piyasa fiyatı 280-300 YTL arasındadır. Abim askere gidiyor ve kulaklığı bana kaldı.Özellikle ders çalışırken bu kulaklıkları kullanırdı.Ses izolasyonu mükemmel diyebilirim.Kulaklığı taktığınızda Dünya ile ilişkiniz kesiliyor dışarda bomba patlasa ruhunuz bile duymaz Müzikle pek fazla aram yok bana normal kulaklıklar yetiyor açıkcası..Kulaklığı satıp cep telefonumu yenileme düşüncesindeyim
ETYMOTİC ER6i nin fiyatı : 125 YTL dir. ( Pazarlık payı makul ölçüde olabilir. ) Takas düşünülebilir ama diğer bir kulaklık ile değil. LG Prada almayı düşünüyorum öyle bir takas olabilir mesela.PS 2 ile de takas düşünülebilir.
Bunun dışında yine abime ait olan PACKARD BELL PULSE 2GB + FM Radyo özelliği olan MP3 Player'ı da satıyorum. Bununda piyasa değeri 75 YTL civarıdır.
Medya Tipi Dahili Flash Bellek Bellek Kapasitesi 1GB Dosya Formatları MP3, WMA Arabirim USB Kumanda Yok Güç Kaynağı 1 x AAA Pil
2GB Kapasite MP3 ve WMA dosya desteği 7 renk arka plan aydınlatması Entegre USB Konektör Full Speed Hızlı USB arabirim FM Radyo 1 X AAA Pil ile yaklaşık 8 saat çalışabilme 6 Değiştirilebilir kapak
Bu ürün için istediğim fiyat : 75 YTL dir. Takas düşünülebilir ama diğer bir MP3 Player ile değil. LG Prada almayı düşünüyorum öyle bir takas olabilir mesela.PS 2 ile de takas düşünebilirim.
İki ürünü birlikte almak isteyen arkadaş olursa fiyatta biraz daha yardımcı olacağım...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 29 Ağustos 2008; 19:21:00 >
er6i maksimum 100 ytl eder ikinci el için, o da türkiye piyasasında. kesinlikle zannettiğiniz kadar başarılı bir kulaklık değildir. kullandım sattım oradan biliyorum. yurtdışı fiyatı da sıfır 40 - 50 dolar civarı olması lazım.
İkinci el mesajı:40
Katılım zamanı: 27 Mart 2007; Şehir: Eskişehir Durum: Forumda değil
19 Haziran 2008; 13:43:39
quote:
Orjinalden alıntı: dr.trust
er6i maksimum 100 ytl eder ikinci el için, o da türkiye piyasasında. kesinlikle zannettiğiniz kadar başarılı bir kulaklık değildir. kullandım sattım oradan biliyorum. yurtdışı fiyatı da sıfır 40 - 50 dolar civarı olması lazım.
Fiyatta anlaşamayınca ürünü kötülemeniz mi gerekiyor ? Ürünün test sonuçları kullanıcı yorumları dünya üzerindeki sıralamaları yabancı sitelerde mevcuttur.Almayı düşünen her arkadaşım buralardan bilgi edinebilir.Kaldı ki en az sizin kadar zeki olduklarını düşünüyorum. İyi forumlar.
ben size fiyat teklifinde mi bulundum ? hakszı belirlediğiniz fiyatı eleştirdim sadece. er6i kullandığım ve hiç beğenmediğim bir kulaklıktır. aynı fiyat aralığında çok daha iyi kulaklıklar kullandım. kendim satarkende 110 ytl e sattım.
hatta belki de siz almışsınızdır. hiç hatırlamıyorum =)
İkinci el mesajı:40
Katılım zamanı: 27 Mart 2007; Şehir: Eskişehir Durum: Forumda değil
29 Ağustos 2008; 19:23:14
quote:
Orjinalden alıntı: dr.trust
ben size fiyat teklifinde mi bulundum ? hakszı belirlediğiniz fiyatı eleştirdim sadece. er6i kullandığım ve hiç beğenmediğim bir kulaklıktır. aynı fiyat aralığında çok daha iyi kulaklıklar kullandım. kendim satarkende 110 ytl e sattım.
hatta belki de siz almışsınızdır. hiç hatırlamıyorum =)
Elimdeki ürün Ankara Karum dan alınmış ve garantilidir.Başka satıcılar gibi olası bir problemde ürün benden çıktı beni ilgilendirmez gibi düşünmem,bunu referanslarımdan da sorabilirsiniz. Neyse size açıklama yapsamda bazı şeyleri anlatamam iyi forumlar.