Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 29.03.2024 20:45 | Alba Berlin maçı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84.897
Cevap
212
Favori
2.066.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyak 1. ligdemiydi

    şaka bi yana, olur böyle kazalar
  • Bu kaçıncı kaza
  • bana da iddayı kaybettirecek reziller, bu gidişle geçemicez beşiktaş'ı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: robertpires

    bana da iddayı kaybettirecek reziller, bu gidişle geçemicez beşiktaş'ı.


    ne iddiası hacı?
  • kusana kadar içki
    kaybeden ödeyecek yani ben.
  • bile bile ladese girmişin sende
    şimdiden yastık altı yapmaya başla sen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: robertpires

    kusana kadar içki
    kaybeden ödeyecek yani ben.


    Böyle iddia olunca banada haber verin yaw. çok zor kusarım bi de.

  • aç karnına bira, rakı ve absolut içmiştim bir keresinde, kusmam falan diyen varsa denesin.
    neyse dağıtmayalım konuyu
  • mrsiç'siz nasıl alcaz bakalım maçı, zor gibi görünüyor.
  • Vayy bee FB.Ülker hiç beklemeidğim galibiyet aldı...
    Solomon'un üçlüğünden sonra Oğuz'un sevinci çok komikti Tekrarda gördüm yüz ifadesini
  • Bu arada polemik yaratmak istemem , ama şimdi dikkatimi çekti başlık neden FENERBAHÇE ? Yani F.Bahçe Ülker olması gerekmiyormu ?
  • hayır gerekmiyor. ne alaka şimdi ya. gs ve bjk konularında niye bu gereksiz detayı sormadın? olsa ne olur, olmasa ne olur.

    ömerX2, kinsey ve solomon müthiş oynayınca galibiyet de geldi. kinsey'nin maç devam ederken mola istemesi, aşık'ın 7/8 faul atması ve oğuz'un ilginç sevinci maçtan akılda kalan notlardı.
  • BJK ve GS başlıklarında da bahsettiğin durum mevcut. Neden sadece bizimkinden rahatsız oldun? Benim için farketmez. Fenerbahçe ülker olabilir.
    Yenilriz diyorduk ama savunmayla aldık maçı. Mrsic'i bu maçta çok aradık. 2 takımda çok iyi mücadele etti. Olası eşleşmede 1-0 öndeyiz
  • Bence çok alaka.Gereksiz detay falan değil.
    Şöyle ; Gs ile Bjk ülker ile birleşmedi ki ? FBahçe birleşti.. GS ile Bjk 'a sadece sponspor oldu ...
    Ama neyse ..

    Yoo hiç de rahatsız olmadım.
    Ben ilk sayfada da msj lar yazdım buraya ama başlığa dikkat etmemiştim.Şimdi çekti dikkatimi sordum öyle olmalı bence diye..Rahatsız olsaydım o zaman yazardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 20 Ocak 2008; 21:09:48 >
  • Mükemmel bir mücadele sergileyen Fb önemli eksikleri olmasına rağmen mükemmel savunması ve takımdaş oyunu ile maçı söke söke aldı.Solomon ne kadar kaliteli ve winner bir oyuncu olduğunu adeta haykırdı,Penn Solomon'um oyun karizması karşısında adeta pasifize oldu.Kinsey'in takıma uyum süreci açısından bu maç çok iyi bir köprü oldu.Özellikel uzaktan kalktığı ve faul olan smaç hareketi ne kadar istekli olduğunun kanıtıydı,yerde kişisel mola istemesi de çok güzel bir enstantene idi.White gayet tatminkar bir oyun ortaya koydu,aynı zamanda maçın başındaki smaçı da gayet güzeldi.Ömer Aşık,Vildmar ,Oğuz,Rasim,Prelzdiç canla başla mücadele ettiler.Ömer Onan hakkaten tamamen FB ruhu ile oynadı,Ömerin bu oyunu Fb futbol takımındaki birçok denyoya kapak olsun!

    Kaan Kural maç öncesinde Efes'in maçı rahat alacağını belirtti,ama hesaba katmadığı; Efes'in 5 yabancı ile aynı anda sahada yer alamayacağı idi.Hatta bir ara 4. yabancıyı sahaya bilinçsizce sokan Blatt'i, son anda teknik heyet engelledi.Efes de hali ile 5 yabancısız bocaladı,Fb aleyhine çalınan 2 teknik faul olmasa maçın rengi nasıl olurdu ayrı bir husus?

    Diyecek söz bulamıyorum ya! Muhteşem, muhteşem, muhteşem...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eyoruk

    Bence çok alaka.Gereksiz detay falan değil.
    Şöyle ; Gs ile Bjk ülker ile birleşmedi ki ? FBahçe birleşti.. GS ile Bjk 'a sadece sponspor oldu ...
    Ama neyse ..


    Sonuçta resmi adları ne? Sponsorun adı basında yer almayacaksa sponsor olmanın da anlamı olmaz. GS ve BJK'nin adlarının yanında Cafe Crown ve Cola Turka da var. Birleşmesi ya da sponsor olması gerçeği değiştirmiyor.

    Ömer Onan'ın yüreğiyle oynaması taraftarı çok sevindirdi Hep böyle oynadıkları takdirde yenilseler de kızmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 20 Ocak 2008; 21:35:25 >
  • gelenek bozulmadı.yine fenerbahçe ruhunu ortaya koyarak bütün aksiliklere rağmen maçı almayı başardık.ender kolpası 2-3 şut atınca kendini kobe filan sanmaya başladı ve son anlarda iyice saçmaladı.herkes çapını bilecek.hutson ve ender maç boyunca ekstra şutlar soktu ta ki son periyottaki el yakan anlara kadar.işte büyük oyunculuk burada devreye giriyor.solomon teknik faul sonrası enerjisini son anlara taşıyarak maçın en önemli yerlerinde ağırlığını koydu.mirsad ın eksikliğini aramadık ama mrsic in şutlarını aradık doğrusu.üçlüklerde 7/23 atmışız.tanjevic oyuncu değişiklerinde yerinde müdaheleler yaptı.solomon u son periyodun başında dinlerdirerek maçın kırılma anlarında diri kalmasını sağladı.artık vidmar inadından da vazgeçmesi gerekiyor.vidmar oyunda çok sırıtıyor.ömer aşık oyununu geliştirmeye devam ediyor.özellikle serbest atışları çok iyi çalıştığı belli.bu maçta da maşallah hiç kaçırmadı.

    efes açısından durum vahim.yabancı oyuncular dışında adam gibi bir oyuncusu yok.blatt de farkında durumun 3+2 kuralını unutup 4 yabancı sürdü sahaya neyseki kerem uyardı.efesliler yatsın kalksın nicholas gibi bir oyuncuya sahip oldukları için şükretsin.o adamda olmasa bu takımdan bi cacık olmaz.

    semih de tribünde kameralara yakalandı.yanındaki kıza sarkıyodu.kız buna pas vermiyo semihde kıza elleşiyo filan tam komedi ekranda görünce birden yarıldım,ntv iyi yakaladı valla tebrikler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 20 Ocak 2008; 22:57:14 >
  • Valla bir galatasaraylı olarak tek sempati duyduğum fenerli ömer aşık olacak bu gidişle bu çocuk kendini geliştirse avrupanın yetiştirdiği dwight howard olabilir pota altını domine ediyor resmen.Tabi önünde ilk beşe vidmarı çıkartacak kadar kazma bir antrenör engeli var.Tanjeviçin oğuz ve ömer dururken bu vidmar denen zatla başlamasını yediremiyorum kendime

    ayrıca bu ender denen zat ne zaman topu 15 saniye elinde tutmaması gerektiğini anlayacak.Ne zaman yanlış zamanda yanlış şutlar atmayacak merak ediyorum.Efesin fenerden eksik bir yanıda türk oyuncuların yetersiz oluşuydu solomonu hesaba katmıyorum zaten.Penn ve ender ezildi adeta.Tabi suç efesli yöneticilerde biraz da 5 yabancı üzerine kurarlarsa takımı olacağı budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 20 Ocak 2008; 23:07:10 >
  • Bir gün içinde iki fenomen(Alex&Solomon) izlettiren Fenerbahçeme teşekkürler...
  • Mükemmel maçtı.Stad mükemmeldi taraftar mükemmeldi.Sesim hala çıkmıyo.Kaliteli bir maç izledik.Solomon tam bir maskot haline geldi.Adamın oynadığı güzel oyun yetmiyormuş gibi birde Tribünleri gaza getiriyor.Tam bizden biri gibi..Ama maçın adamı bence Ömer Onandı.Nicolas a nefes bile aldırmadı ve çok sayı attı.kinsey'de yavaş yavaş takıma alışıyor ama daha pişmesi lazım.White tam bir atlet.Ama onunda zamana ihtiycı var.ABD li oyuncular savunma yapmayı öğrenince gerçek güçlerini ortaya koyacaklardır.

    Not:Ben Fenerbahçeliyim.Bu kardeşimin üyeliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınce_1903 -- 20 Ocak 2008; 23:38:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.