Şimdi Ara

WİNDOWS VİSTADA`Kİ READYBOOST ÖZELLİĞİ ARTIK WİNDOWS XP`DE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ReadyBoost tüm Windows Vista versiyonlarında (TABİİ ARTIK PROGRAMIMIZ SAYESİNDE XP`DE) bulunan sistem performansını gözle görülür düzeyde arttıran bir özellik. Windows Vista, ReadyBoost özelliğini destekleyen bir flash belleği sanal bellek olarak kullanarak(page file cache’ ini tutuyor) sistem performansını arttırıyor.

    Tüm bunların akabininde işte programımız;

    http://www.files.to/get/67460/ce3711agqy

    GÜLE GÜLE KULLANINIZ ARKADAŞLAR!!

    NOT:SEVGİLİ ARKADASLAR;DOGRU KURULUM YAPMADAN,PROGRAMIN İŞLEYİŞ VE İCERİGİNİ ANLAYIP EMİN OLMADAN BİRBİRİNDEN BAGIMSIZ YORUMLAR YAPMAMAYA DİKKAT EDELİM.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 14 Ekim 2007; 15:19:55 >







  • Şimdilik bu programı ne idüğü belirsiz.. Yüklemek ya da kullanmak zararlı olabilir. Googleda da bununla ilgili bir bilgi yok ki verdiğin programda beta..

    Kaynak belirtseniz iyi olurdu.. Siz kullandınız mı?
  • evet suan kullanıyorum.Gayette memnunum,BETA olmasına ragmen ben bir beta tester olarak gecer not verdim..Deneyebilirsiniz!
  • bodur aklıma girdin alıcam bir usb
  • abi bu ne ya download için verilen security kodunu ben bile okuyamıyorum adam bi 6 yapmış 9 mu G mi 6 mı P mi çözemedim 2 saat. her yeni kodada koyuyor aynısını şerefsiz generator...
  • test ettim onayladım performanssız KINGSTON DATA TRAVELER ile bilgisayarın sınıflarını kaldırmasının mümkünatının olmadığı yere kadar zorladım.

    5 tane visual Studio ile yapılmış proje
    IIS 6.0
    SQL 2005 server
    Bilgisayardaki bütün müzikleri bul diye bi search
    firefoxta 15 tane kasar internet sayfası(bunlardan biriside donanım haber) + her sayfada 5-10 tane açılmış tab
    3-5 tane IE 7 ile açılmış sayfa
    Photoshop CS 2 ile açılmış bi hassa büyük boyutta 10-15 tane resim
    OpenOffice programı
    Camtasia Studio
    Media Playerda açılmış müzik
    Msn Messenger
    Adobe Flash CS3 2 adet büyük proje açılmış şekilde
    FlashGet Downloadlarıyla beraber :D
    Kav 7.0.125
    yanında eşantiyon 3-5 program daha(deamon tools gibi)


    Şuan bilgisayarım çok hafif kasıyor buda normaldir :) CPU kullanımı % 60 tan aşağıya inmiyor.

    Bilgisayar özellikleri

    p4 2.4
    1 GB ram

    Kullanılan Ram 1.30 GB
    Kullanılan Ortalama CPU %70

    Tastiklendi onaylandı




  • hocam usb belleklerin en iyisi saniyede 20 30 mb yazıp okuyabiliyor. bu programile yüzlerce mb yazılıp okunması gerekiyor usb bellekten performansı nasıl artırıyor ben anlamadım. bu olayın mantığı nedir? şuanki usb dikslerin hızlarına bakacak olursak?
  • ilk önce ram'i kullanıyor tam performansta, bilgisayar ram'de yazacak yer kalmadığında harddisk'e geçer. harddisk hem o sırada başka işler yapmasından hemde performansta ramin yanına yaklaşamamasından dolayı süründürüyor. ama USB bellek bu şekilde kullanıldığında hem sadece Ram vazifesi görüyor, hemde Harddiskten çok daha yüksek bi performans sağlıyor. bildiğim kadarı ile en iyi harddiskler 13 Mb/s ile yazıyor(emin değilim) ayrıca siz hard diskten bişi okumaya çalıştığınızda harddiskimizin kafası sapıtıyor bi onu yazıcam bi harddisk'i ram olarak kullanıcam diye... bunlar göz önüne alındığında USB Bellek normal ram'i aratmayacak kadar performanslı çalışıyor...
  • bende de şu anda msn media player ve opera firefox ie ve bir iki program daha açık gerçekten bilgisayar çok çok az kasıyor

    sistemim
    p4 2.6 işlemci
    512 ram

    çok teşekkürler bodur program işe yarıyor gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkoğlu35 -- 14 Ekim 2007; 7:26:11 >
  • Canlarım güle güle kullanınız.Buarada bazı arkadaslar;sırf post kasmak icin bunu yaptıgımı dusunuyorlarmıs.Direk cevab veriyorum.
    DONANIM HABER FORUMUNUN İCERİGİ,GELİŞİMİ VE UYELERİYLE ALAKALI OLUMLU HERSEYE VARIM VE İCİNDE BULUNMAK İSTERİM.BUNLARIN DISINDA REPMİŞ,POSTMUS V.S BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR ALIN HEPSİ SİZİN OLSUN..
  • bende control paneli açılmıyor arkadaşlar ne yapabilirim çok merak ettim programı
  • şuan 1gb mini sd kartı kayt okuyucu vasıtası ile bu programla kullanıyorum. saçma bikaç konu var.
    diski oluşturdukdan sonra tamponu yazarken eğer torrent programı açıksa mesela okuduğu 15mblik dosyaları bile tampona atıyor bu biraz saçma olmuş. hep böyle yapmaya kalkarsa 4gb değil buna 20gb yetmez.tamponu oluştururken bu tip programları kapatmanızı öneririm.
  • Sevgili MelihDemirağ;programı kullanabilmeniz için öncelikle konu baslıgında da belirttigim gibi USB 2.0 destekli bir flash belleginiz olmalı.
    Programı kuruyorsunuz.Kurulum sonrasında sizden restart isteyecektir.Restart atıyorsunuz,bilgisyarınız acılırken USB belleginizi bilgisyarınıza takıyorsunuz.Makinanız acıldıgında karsınıza programın aktivitesi ile ilgili bir onay kutusu cıkıyor ve siz bu kutuya evet diyerek programı calıstırmıs oluyorsunuz.
    Ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum 1gb USB bellek kullanan arkadaslar cash bellegi maximum 512 olarak ayarlasınlar.Daha büyük bellek kartlarını denemedigim icin sonucu bilmiyorum.1gb USB bellekte 512 cache bölümü güzel netice veriyor..SEVGİLER

    Programla alakalı olumlu olumsuz her turlu fikrinizi paylasırsanız cok sevinirim..
    Buarada;DOGRU KURULUM YAPMADAN,PROGRAMIN İŞLEYİŞ VE İCERİGİNİ ANLAYIP EMİN OLMADAN BİRBİRİNDEN BAGIMSIZ YORUMLAR YAPMAMAYA DİKKAT EDELİM.
  • programı çalıştıran arkadaşlar programın help kısmının en altından hız testlerindeki değerleri yazabilirler mi acaba kullandıkları usb disklerle beraber.
  • DİRECT ACCESS SPEED: 11.042522 MB/S
    CACHE ENABLE ACCESS SPEED: 24.345411 MB/S
    RATİO: 2.204697 (KİNGSTON 1GB USB)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 14 Ekim 2007; 15:16:08 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bodur

    Sevgili MelihDemirağ;programı kullanabilmeniz için öncelikle konu baslıgında da belirttigim gibi USB 2.0 destekli bir flash belleginiz olmalı.



    Bence sadece bu özellik yetmez.

    Bende 512MB ve 1GB'lık USB 2.0 destekli flaş bellekler var ancak ReadyBoost destekli değil maalesef.
  • Sevgili dostum gerek konuyla ilgili fikrini belirten arkadaslarımızın,gerek programı test eden diger arkadaslarımızın ve gerekse benim;flash belleklerimiz sadece USB 2.0 ve readyboost özelligi yok!

    Ayrıca konuyu acarkende;flash bellekleriniz readyboost özelligi tasımalı dedigimi hatırlamıyorum.Konu baslıgına bkarsan XP`de kullanıyoruz bu programı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bodur

    Sevgili dostum gerek konuyla ilgili fikrini belirten arkadaslarımızın,gerek programı test eden diger arkadaslarımızın ve gerekse benim;flash belleklerimiz sadece USB 2.0 ve readyboost özelligi yok!

    Ayrıca konuyu acarkende;flash bellekleriniz readyboost özelligi tasımalı dedigimi hatırlamıyorum.Konu baslıgına bkarsan XP`de kullanıyoruz bu programı...


    Peki bu programı benim Vista çalıştırır mı?

    Düzenleme: Şimdi denedim, çalıştırmıyor maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Ekim 2007; 18:10:22 >
  • lol vistanın zaten böyle bi özelliği var niye çalışsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Joker

    lol vistanın zaten böyle bi özelliği var niye çalışsın


    Var ama USB 2.0 destekli her flaş bellek de ReadyBoost destekli değil. Bendekiler mesela. 1GB'lık flaş bellek var ama ReadyBoost desteği olmadığı için çalışmıyor.

    Bu programda ise @bodur'un söylediği kadarıyla ReadyBoost destekli bir flaş bellek olması şart değilmiş. Madem öyle, ben de indirdim, ancak Vista destekli değilmiş maalesef.

    Kısacası, yine kaldık safkan 2 GB RAM'e. Gerçi 2 GB hayli hayli yetiyor ama olsun.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.