Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Çanak antenlerin fiyatı neden bu kadar farklı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Çanak antenlerin fiyatı neden bu kadar farklı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Huhukomsu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Ekim 2007; 21:35:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Annemler Ankara'ya gelirken evdeki Dsmart'ı alıp gelmişler.
Şimdi bunu evimde kullanabilmek için bir çanak anten+ LNB bakmaya başladım. Fakat fiyatların çok farklı olduğunu gördüm.

Dsmart için ( SEOUL TEK ÇANAK + UNIVERSAL LNB + 20 mt KABLO ) gibi bir konfigürasyon yeterli olur mu?
Yoksa Beko ... vs gibi markaların 90 cm'lik olanlarına 100 YTL'ye yakın para vermek gerekir mi? Sanırım LNB'de kaliteli bir şey olmalı.

90'lık bir çanak anten + LNB + 4-5 metre kablo (Hemen balkona koyacağız.) + işçilik minimum ne kadar tutar?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Fiyat listesi : http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=157192

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 11 Ekim 2007; 21:36:33 >

HK: Teyzeciğim durmak yok yola devam!
Teyze: Dee get!

"Tanrıyı güldürmek istiyorsan, O�na planlarından bahset." :) Amores Perros filminden bir replik.
"Life's too short for chess." :) Henry James Byron
"I have a dream... " Martin Luther King, Jr. - Video
Radikal Gazetesi Orijinal Demokrasi Reklam Filmi (Sansürsüz)
Türkiye, İnternet kullanıcılarının nüfusa dağılım oranı sıralamasında 79 ülkeden 54'üncü! Sondan 25'inci! İran bile fark atmış durumda!

g.tuncer

13 Ekim 2007; 1:03:06 

90'lık bir çanak anten 30+ LNB15 + 4-5 5metre kablo (Hemen balkona koyacağız.) + işçilik20 minimum ne kadar tutar?
toplam 70 yTL civarı

***SÖYLEDİKLERİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADAR'DIR***
Ali Arslan

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 20:03:06 

uydu alıcısında kanallar ayarlı ise sorun yok ben hotbirde anınada buldum hiç ugraşmadan sende bulabilirsin turksat için 42 derece yani kıbleye bakacak hotbird için 12 derece olacak etrafındaki canaklara bak göz kararı ile bulabilirsin ben yardımcı olayım diyecem ama budamısın bilmem

"INSANIN INSANA VERBILECEĞI EN ÖLÜMSÜZ HEDIYEDIR SEVGI"

SesSiz ÇığLık
timuciny

15 Ekim 2007; 2:37:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Şimdi bunu evimde kullanabilmek için bir çanak anten+ LNB bakmaya başladım. Fakat fiyatların çok farklı olduğunu gördüm.

Dsmart için ( SEOUL TEK ÇANAK + UNIVERSAL LNB + 20 mt KABLO ) gibi bir konfigürasyon yeterli olur mu?
Yoksa Beko ... vs gibi markaların 90 cm'lik olanlarına 100 YTL'ye yakın para vermek gerekir mi? Sanırım LNB'de kaliteli bir şey olmalı.

90'lık bir çanak anten + LNB + 4-5 metre kablo (Hemen balkona koyacağız.) + işçilik minimum ne kadar tutar?

d-smart izleyeceksen 60-70 cmlik bir çanak yeter(ben izliyorum)...bekoya falan o kadar para verme...ona vereceğin parayla 150lik bir çanak alır dünyayı izlersin...dediğin konfigürasyon en fazla 30-50 ytl arası tutar(çanak ve lnb çok kaliteli olsun dersen 60-100 ytl arası)...çanağın ofset olsun yeter...işçilik 20-40 ytl arası...

yine sorun olursa cevaplarım...

kolay gelsin...

editör
E6750 2.66ghz(Akasa Ak-965) // Asus P5K-SE // Ocz ddr2 800 Sli // Zotac 8800GT Amp // Seagate 250gb 3250410AS // Coolermaster c690(5*12cm.+2*8cm. fan) // Ocz Stealthxstream 600W //
*next 2000 cis super plus usb*
Huhukomsu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ekim 2007; 18:02:47 

Cevaplarınız ve yardım önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Sağolun.

HK: Teyzeciğim durmak yok yola devam!
Teyze: Dee get!

"Tanrıyı güldürmek istiyorsan, O�na planlarından bahset." :) Amores Perros filminden bir replik.
"Life's too short for chess." :) Henry James Byron
"I have a dream... " Martin Luther King, Jr. - Video
Radikal Gazetesi Orijinal Demokrasi Reklam Filmi (Sansürsüz)
Türkiye, İnternet kullanıcılarının nüfusa dağılım oranı sıralamasında 79 ülkeden 54'üncü! Sondan 25'inci! İran bile fark atmış durumda!

ilkdostun

7 Mayıs 2008; 1:23:08 

quote:

Orjinalden alıntı: timuciny

quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

ofset olsun demişsinde o ne oluyor?

d-smart izleyeceksen 60-70 cmlik bir çanak yeter(ben izliyorum)...bekoya falan o kadar para verme...ona vereceğin parayla 150lik bir çanak alır dünyayı izlersin...dediğin konfigürasyon en fazla 30-50 ytl arası tutar(çanak ve lnb çok kaliteli olsun dersen 60-100 ytl arası)...çanağın ofset olsun yeter...işçilik 20-40 ytl arası...

yine sorun olursa cevaplarım...

kolay gelsin...

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Çanak antenlerin fiyatı neden bu kadar farklı? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ThermalTake Shooner fansız VGA soğutucu
TT nin fansiz 0 ses VGA sogutucusu
A-Data PD7 8GB USB Bellek
A-Datanın büyük kapasiteli yüksek hızlı USB belleği

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç