Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Feel Meshcool S901BB Mod. En Sona Eski Kasamın resmini de koydum!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Feel Meshcool S901BB Mod. En Sona Eski Kasamın resmini de koydum!!! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OverClocKing

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 20:11:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu uğraştığım modum bitti. Bugün kablolarını da topladım. Hepsini tek tek
silikonladım. Ayrıca böyle birşey herhalde bir ilk. Hem çok hoş bir mod hem de iyi overclock.
Zira üzerinde Athlon64 X2 4000 takılı bu sistemimi aynı zamanda www.hwbot.org a OverClocKing nick i
ile Dünya 3. sü olarak da dereceye girdim. Sadece anakartı değiştirdim. Işıklı diye Asus M2 Crosshair
kullandım. Bu şekliyle de overclock deneyeceğim daha sonra...

Not: Resimleri Photoshop ile baya küçülttüm. Tüm resimler 1.5 Mbyte tutuyor. Hepsi o bu...
Resimler net ve berrak çıksın diye çok fazla küçültmedim. Detayları görün istedim.

Bu ön taraftan görünüşü...

Bu da cepheden görünüşü. Yan kapak kesimi 20 YTL ye kesiyorlar. Pleksiglas Cam 12 YTL. Bant 9 YTL.
UV Yeşil teli 25 YTL ye aldım. Kestirmek yapmak baya zamanımı aldı ama değdi. Çok güzel görünüyor.

CPU fanının olduğu bölgenin direk olarak önden daha yakın bir görünümü. Thermaltake Ufo Fan Dünyada
en fazla hava üfleyen fandır. Üzerindeki lazer ledler sırasıyla yanıp söner. 92 mm. olup 81.2 cfm. hava
üfleyebilmekte. Bu çok yüksek bir değer

Kasanın arkadan uzak görünümü...

Power Supply ve arka Coolermaster Fanlar.

Power Supply ın arkadan görünümü. Üzerinde kaç watt güç harcadığını gösteren bir ekran var...

Kasamın önden görünüşü. Kasanın içerisindeki kabloları gizlemek için ustanın birisine para verip ön
tarafta bir yere delik deldirip tüm kabloları içeride bulunan bir alanda topladım.Aynı zamanda kasanın
ön kısmında bulunan 2. fan olmadığı için 12 cm ışıklı fan alıp bunu oraya tutturabilmek için ozalitçiden
karton alıp onu diğer fanın bağlı olduğu demirin şeklinde kestim. Fanı ona monte ettim. Ön tarafta da
2 tane de 30 cm.lik Coolermaster Cold Catod da takılı durumda.

Kasanın ön tarafındaki Cooldrive5 in kadranları. Birisi harddiskte erişim olduğu zaman bunu gerçek
zamanlı olarak gösterge hareket ederek gösteriyor. Diğeri ise harddiskin sıcaklığını gösteriyor.

Anakartın ön köşeden görünüşü. Gördüğünüz gibi anakartın üzerinde LED ler var ve bunları Bios tan
yakıp söndürebiliyorsunuz. IDE kablosu ise EL ışıklı kablo.

Anakartın alttan görünümü. Ön taraftan geçen yeşil şey kibrit çöpü kalınlığında ve ışık saçıyor.

Bu da Power supply ın yakından bir görünümü daha. Tak çıkar kablolu, 12 cm ışıklı fanlı, sessiz,
Watt harcama göstergeli, SLI-Crossfire destekli. Ama ben en çok ışıklı olduğu ve iyi bir power olduğu
için aldım.
http://img218.imageshack.us/img218/3767/psufanmp5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 29 Ekim 2007; 23:15:57 >

Cowon D2 8Gb / Sennheiser CX300 / KOSS Porta PRO
AzadArda

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Ekim 2007; 20:13:28 

Süperr Hocam Ellerine Sağlık Harika

Miles & Smiles
brk18

11 Ekim 2007; 20:17:23 

çok iyi olmuş derli toplu gayet güzel

dağlı31

11 Ekim 2007; 22:33:10 

TEBRİKLER ABİ COK GUZEL OLMUŞ BUGUN BİZİM YANIMIZDA CALIŞMADI AMA NEYSE COK GUZEL OZELLİKLE POWER'IN KABLOLARI HOŞŞŞ

AMD 4000 X2 940 2.10 gHZ , GİGABYTE M55S-S3 , XFX PALİT 8600GT SUPER 512mb , 1GB 800 TWİNMOS x 2 ADET , ASUS HAVA SOGUTMA,
necoinside

11 Ekim 2007; 22:36:42 

çok göz alır gibime geliyor ama uzaktan hoş duruyor..
o plexy etrafındaki uv kablo pek düzgün olmamış ama biras eğrili duruyor onun dışnda daha eklentiler de bekliyor kasa..
hava akımı bakımından bayağ performanslı olduğu kesnin..

Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
Ölüm bizi bulmadan biz yolumuzu bulalım..
feriox

11 Ekim 2007; 22:48:13 

Kasan harika gözüküyor
Merak ettiğim bir şey var o kadar fanın gürültüsü ve çıkardığı toz ile nasıl baş ediyorsunuz.? Ben kasadaki fanları çalıştırmadığım halde çok toz yapıyor.

Te quiero Shaki
nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 23:39:52 

aşırı güzel olmuş resmen hasta oldum feel e..
bende ne alsam diye düşünüyordum güzel de bir inceleme olmuş meshcool için

Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12''
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol.
Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 23:54:48 

güzel çalışma. resimde bile ışıklar göz alıyor. iyi bir sistem

.45 ACP

12 Ekim 2007; 0:02:58 

quote:

Thermaltake Ufo Fan Dünyada
en fazla hava üfleyen fandır. Üzerindeki lazer ledler sırasıyla yanıp söner. 92 mm. olup 81.2 cfm. hava

92 mm kategorisinde demek istiyorsan dogrudur bilemiyorum ama daha fazla cfm ye sahip 12 cm 14 cm fanlar vardir mutlaka.

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=fm123&area=usa

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=fm92&area=usa

-----------------

yeni baslik ac derken gel mod a burda yap oc yi demedik yahu.yeniden acmasan bile oc yi oc de yap ornek teskil etsin.

cyrix120

x2 3600 - Biostar 560 A2+ - 2*1 Veritech 800 revoltec copper- 2*512 Ocz Gold 800 - Palit 8500gt Sonic vf700 - 160 gb WD AAJS Scythe Silent Drive - Xilence 400w - Asus 1814BLT - LG Flatron L1750H - A4Tech G6-70D - Speedpad - Logitech keyb. - Microlab 5.1 - Live 5.1 - CM Aerogate - MGE 600 ups - APC 1200 regulator - AC Freezer 64 - Thermalright chipset - Newance Tower BTX

x2 5600 - Foxconn 770 sb700 - 2*1 Corsair 675 - ..... 4800 - 2*80 gb seagate raid0 - FSP BSII 500w - Asus1814BLT - LG 1960TR-BF - A4Tech XL-740K - A4Tech X7 pad - A4 X7 keyb. - Philips Spa9300 2.1 - Audigy2 ZS - Avertv 203 - Zalman MFC1 - TT Big Type 120 - Thermalright chipset - TT SpritII chipset - APC 800 ups - Enermax Chakra.
hahomaru

12 Ekim 2007; 2:24:34 

çok şık
aslankarakoc

13 Ekim 2007; 12:38:59 

çok bependim süper olmuas abi üstelik o/c de yabana atılmayacak kadar ii derece yapmıssın.kasa harika duruyo dehşet bişi olmus süper süper süqer

AsLaN KaRaKoÇ
..::DELTA::..
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Ekim 2007; 14:13:09 

super olmus
pirana11

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 14:18:55 

gerçekten harika olmuş başarıların devamını dilerim

TEKNOLOJİYE ABONE OL :)
WWW.****.COM
OverClocKing

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 15:23:11 

Evet arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramını kutlarım.

Benim Ufo dan bahsederken tabiiki 92 mm fanlarla karşılaştırdım. Yani 25 Cm lik bir fanla falan karşılaştıramam ya da 14 cm lik ile. Yalnız güzel bir olay var o hoşuma gitti. Bendeki yeni anakartta yani Asus M2 Crosshair de Fan Boost diye bir seçenek var bios ta. Onu açtığınız zaman normalde 3600 dönen fan 4200 devirlere falan çıkıyor. Dehşet bir sesle beraber üfleme oranı hesaplarıma göre 95 cfm lere çıktı.

Bu arada sistemi kurduktan sonra biraz daha denemelerim oldu. Bildiğiniz gibi daha önceki denemelerimde 3231 Mhz yapıp www.hwbot.org da Dünya 3. lüğüne girmiştim. Yeni anakartı kurcalayarak yaptığım denemelerde 3245 Mhz e kadar çıkıp rekorumu biraz daha yukarı taşıdım.

Bu da linki : 3245 Mhz Link...

Alın olmadı size resim de vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 13 Ekim 2007; 15:23:59 >

Cowon D2 8Gb / Sennheiser CX300 / KOSS Porta PRO
Storm Bringer

Sisteme Gözat

14 Ekim 2007; 1:58:57 

Muhteşem bir modifiye.

Aynı anda hem sade, hem gösterişli, hem de fonksiyonel anlamda güçlü bir kasa olmuş.
Beni en çok etkileyen, asaletinden ödün vermemiş bir görüntüsü olması. Yani aşırı sulu olmamış.

Anakartın üzerindeki LED ler bana ışık kitleri takılmış Kenworth W900 'ü anımsattı.

Örnek alınabilecek bir modifiye.

_____P____O____R____S____C____H____E_____
911 Turbo
necoinside

14 Ekim 2007; 2:06:38