Şimdi Ara

Feel Meshcool S901BB Mod. En Sona Eski Kasamın resmini de koydum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
15.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu uğraştığım modum bitti. Bugün kablolarını da topladım. Hepsini tek tek
    silikonladım. Ayrıca böyle birşey herhalde bir ilk. Hem çok hoş bir mod hem de iyi overclock.
    Zira üzerinde Athlon64 X2 4000 takılı bu sistemimi aynı zamandawww.hwbot.org a OverClocKing nick i
    ile Dünya 3. sü olarak da dereceye girdim. Sadece anakartı değiştirdim. Işıklı diye Asus M2 Crosshair
    kullandım. Bu şekliyle de overclock deneyeceğim daha sonra...

Not: Resimleri Photoshop ile baya küçülttüm. Tüm resimler 1.5 Mbyte tutuyor. Hepsi o bu...
    Resimler net ve berrak çıksın diye çok fazla küçültmedim. Detayları görün istedim.

Bu ön taraftan görünüşü...

Bu da cepheden görünüşü. Yan kapak kesimi 20 YTL ye kesiyorlar. Pleksiglas Cam 12 YTL. Bant 9 YTL.
    UV Yeşil teli 25 YTL ye aldım. Kestirmek yapmak baya zamanımı aldı ama değdi. Çok güzel görünüyor.

Kasanın arkadan uzak görünümü...

Power Supply ve arka Coolermaster Fanlar.

Vantec VGA Fan Card, Anakart ışıkları ve havada duran 2 li mini ışıklı fan

Kasamın önden görünüşü. Kasanın içerisindeki kabloları gizlemek için ustanın birisine para verip ön
    tarafta bir yere delik deldirip tüm kabloları içeride bulunan bir alanda topladım.Aynı zamanda kasanın
    ön kısmında bulunan 2. fan olmadığı için 12 cm ışıklı fan alıp bunu oraya tutturabilmek için ozalitçiden
    karton alıp onu diğer fanın bağlı olduğu demirin şeklinde kestim. Fanı ona monte ettim. Ön tarafta da
    2 tane de 30 cm.lik Coolermaster Cold Catod da takılı durumda.

Kasanın ön tarafındaki Cooldrive5 in kadranları. Birisi harddiskte erişim olduğu zaman bunu gerçek
    zamanlı olarak gösterge hareket ederek gösteriyor. Diğeri ise harddiskin sıcaklığını gösteriyor.

Anakartın ön köşeden görünüşü. Gördüğünüz gibi anakartın üzerinde LED ler var ve bunları Bios tan
    yakıp söndürebiliyorsunuz. IDE kablosu ise EL ışıklı kablo.

Yıllar Sonra Gelen Edit: Bulunamadı denilen resimler yenilendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 14 Ekim 2016; 15:58:09 >

• Süperr Hocam Ellerine Sağlık Harika
  • çok iyi olmuş derli toplu gayet güzel
  • TEBRİKLER ABİ COK GUZEL OLMUŞ BUGUN BİZİM YANIMIZDA CALIŞMADI AMA NEYSE COK GUZEL OZELLİKLE POWER'IN KABLOLARI HOŞŞŞ
  • çok göz alır gibime geliyor ama uzaktan hoş duruyor..
    o plexy etrafındaki uv kablo pek düzgün olmamış ama biras eğrili duruyor onun dışnda daha eklentiler de bekliyor kasa..
    hava akımı bakımından bayağ performanslı olduğu kesnin..
  • Kasan harika gözüküyor
    Merak ettiğim bir şey var o kadar fanın gürültüsü ve çıkardığı toz ile nasıl baş ediyorsunuz.? Ben kasadaki fanları çalıştırmadığım halde çok toz yapıyor.
  • aşırı güzel olmuş resmen hasta oldum feel e..
    bende ne alsam diye düşünüyordum güzel de bir inceleme olmuş meshcool için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel çalışma. resimde bile ışıklar göz alıyor. iyi bir sistem
  • quote:

Thermaltake Ufo Fan Dünyada
    en fazla hava üfleyen fandır. Üzerindeki lazer ledler sırasıyla yanıp söner. 92 mm. olup 81.2 cfm. hava

92 mm kategorisinde demek istiyorsan dogrudur bilemiyorum ama daha fazla cfm ye sahip 12 cm 14 cm fanlar vardir mutlaka.

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=fm123&area=usa

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=fm92&area=usa

-----------------

yeni baslik ac derken gel mod a burda yap oc yi demedik yahu.yeniden acmasan bile oc yi oc de yap ornek teskil etsin.

• çok şık
  • çok bependim süper olmuas abi üstelik o/c de yabana atılmayacak kadar ii derece yapmıssın.kasa harika duruyo dehşet bişi olmus süper süper süqer
  • super olmus
  • gerçekten harika olmuş başarıların devamını dilerim
  • Evet arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramını kutlarım.

Benim Ufo dan bahsederken tabiiki 92 mm fanlarla karşılaştırdım. Yani 25 Cm lik bir fanla falan karşılaştıramam ya da 14 cm lik ile. Yalnız güzel bir olay var o hoşuma gitti. Bendeki yeni anakartta yani Asus M2 Crosshair de Fan Boost diye bir seçenek var bios ta. Onu açtığınız zaman normalde 3600 dönen fan 4200 devirlere falan çıkıyor. Dehşet bir sesle beraber üfleme oranı hesaplarıma göre 95 cfm lere çıktı.

Bu arada sistemi kurduktan sonra biraz daha denemelerim oldu. Bildiğiniz gibi daha önceki denemelerimde 3231 Mhz yapıpwww.hwbot.org da Dünya 3. lüğüne girmiştim. Yeni anakartı kurcalayarak yaptığım denemelerde 3245 Mhz e kadar çıkıp rekorumu biraz daha yukarı taşıdım.

Bu da linki : 3245 Mhz Link...

Alın olmadı size resim de vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 13 Ekim 2007; 15:23:59 >

• Muhteşem bir modifiye.

Aynı anda hem sade, hem gösterişli, hem de fonksiyonel anlamda güçlü bir kasa olmuş.
    Beni en çok etkileyen, asaletinden ödün vermemiş bir görüntüsü olması. Yani aşırı sulu olmamış.

Anakartın üzerindeki LED ler bana ışık kitleri takılmış Kenworth W900 'ü anımsattı.

Örnek alınabilecek bir modifiye.
  • insanın büyük kasası olunca içinde rahatlıkla hayallerini gerçekleştirebiliyor ufak kasada biras daha zor...
  • harika çalışma bab emeğine sağlık
  • hocam güzel olmuş ellerine sağlık sade gorunuslu (ama değil) gayet ii bir çalişma
  • hocam süper olmuş
    ama bu uv yeşil ışığı 25 ytl istmeyene derim ben :D çok fazla .UV olduğundandır yoksa o paraya şu tabelalardaki neonlardan bile yaptırılır(yazılı olanlardan)
    aslında iii fikir haa

anakarta led mi taksam bende devresiz kısımlara bi delik açarım ve takarım ledi sonrada 24 pinlik anakart kablosundan alırım 5 V

• yeni rekorun hayırlı olsun dahada ilerisini bekliyororuz....................................şyle bir 3500-4000 mhz arasını
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.