Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Feel Meshcool S901BB Mod. En Sona Eski Kasamın resmini de koydum!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Feel Meshcool S901BB Mod. En Sona Eski Kasamın resmini de koydum!!! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OverClocKing

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 20:11:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu uğraştığım modum bitti. Bugün kablolarını da topladım. Hepsini tek tek
silikonladım. Ayrıca böyle birşey herhalde bir ilk. Hem çok hoş bir mod hem de iyi overclock.
Zira üzerinde Athlon64 X2 4000 takılı bu sistemimi aynı zamanda www.hwbot.org a OverClocKing nick i
ile Dünya 3. sü olarak da dereceye girdim. Sadece anakartı değiştirdim. Işıklı diye Asus M2 Crosshair
kullandım. Bu şekliyle de overclock deneyeceğim daha sonra...

Not: Resimleri Photoshop ile baya küçülttüm. Tüm resimler 1.5 Mbyte tutuyor. Hepsi o bu...
Resimler net ve berrak çıksın diye çok fazla küçültmedim. Detayları görün istedim.

Bu ön taraftan görünüşü...

Bu da cepheden görünüşü. Yan kapak kesimi 20 YTL ye kesiyorlar. Pleksiglas Cam 12 YTL. Bant 9 YTL.
UV Yeşil teli 25 YTL ye aldım. Kestirmek yapmak baya zamanımı aldı ama değdi. Çok güzel görünüyor.

CPU fanının olduğu bölgenin direk olarak önden daha yakın bir görünümü. Thermaltake Ufo Fan Dünyada
en fazla hava üfleyen fandır. Üzerindeki lazer ledler sırasıyla yanıp söner. 92 mm. olup 81.2 cfm. hava
üfleyebilmekte. Bu çok yüksek bir değer

Kasanın arkadan uzak görünümü...

Power Supply ve arka Coolermaster Fanlar.

Power Supply ın arkadan görünümü. Üzerinde kaç watt güç harcadığını gösteren bir ekran var...

Kasamın önden görünüşü. Kasanın içerisindeki kabloları gizlemek için ustanın birisine para verip ön
tarafta bir yere delik deldirip tüm kabloları içeride bulunan bir alanda topladım.Aynı zamanda kasanın
ön kısmında bulunan 2. fan olmadığı için 12 cm ışıklı fan alıp bunu oraya tutturabilmek için ozalitçiden
karton alıp onu diğer fanın bağlı olduğu demirin şeklinde kestim. Fanı ona monte ettim. Ön tarafta da
2 tane de 30 cm.lik Coolermaster Cold Catod da takılı durumda.

Kasanın ön tarafındaki Cooldrive5 in kadranları. Birisi harddiskte erişim olduğu zaman bunu gerçek
zamanlı olarak gösterge hareket ederek gösteriyor. Diğeri ise harddiskin sıcaklığını gösteriyor.

Anakartın ön köşeden görünüşü. Gördüğünüz gibi anakartın üzerinde LED ler var ve bunları Bios tan
yakıp söndürebiliyorsunuz. IDE kablosu ise EL ışıklı kablo.

Anakartın alttan görünümü. Ön taraftan geçen yeşil şey kibrit çöpü kalınlığında ve ışık saçıyor.

Bu da Power supply ın yakından bir görünümü daha. Tak çıkar kablolu, 12 cm ışıklı fanlı, sessiz,
Watt harcama göstergeli, SLI-Crossfire destekli. Ama ben en çok ışıklı olduğu ve iyi bir power olduğu
için aldım.
http://img218.imageshack.us/img218/3767/psufanmp5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 29 Ekim 2007; 23:15:57 >

Cowon D2 8Gb / Sennheiser CX300 / KOSS Porta PRO
AzadArda

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Ekim 2007; 20:13:28 

Süperr Hocam Ellerine Sağlık Harika

'' Uçuşun tadını bir kez aldıktan sonra yürürken bile, daha önce orada olduğunuz ve oraya geri dönmek istediğiniz için gözleriniz daima gökyünüze dönük olacaktır.''
brk18

11 Ekim 2007; 20:17:23 

çok iyi olmuş derli toplu gayet güzel

dağlı31

11 Ekim 2007; 22:33:10 

TEBRİKLER ABİ COK GUZEL OLMUŞ BUGUN BİZİM YANIMIZDA CALIŞMADI AMA NEYSE COK GUZEL OZELLİKLE POWER'IN KABLOLARI HOŞŞŞ

AMD 4000 X2 940 2.10 gHZ , GİGABYTE M55S-S3 , XFX PALİT 8600GT SUPER 512mb , 1GB 800 TWİNMOS x 2 ADET , ASUS HAVA SOGUTMA,
necoinside

11 Ekim 2007; 22:36:42 

çok göz alır gibime geliyor ama uzaktan hoş duruyor..
o plexy etrafındaki uv kablo pek düzgün olmamış ama biras eğrili duruyor onun dışnda daha eklentiler de bekliyor kasa..
hava akımı bakımından bayağ performanslı olduğu kesnin..

Güncel DH Modifiyeli Kasa Sergisi.. (katılım: 6 proje)

Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
feriox

11 Ekim 2007; 22:48:13 

Kasan harika gözüküyor
Merak ettiğim bir şey var o kadar fanın gürültüsü ve çıkardığı toz ile nasıl baş ediyorsunuz.? Ben kasadaki fanları çalıştırmadığım halde çok toz yapıyor.

Te quiero Shaki
nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 23:39:52 

aşırı güzel olmuş resmen hasta oldum feel e..
bende ne alsam diye düşünüyordum güzel de bir inceleme olmuş meshcool için

Core2Duo E2160 rev.M0 @ 2.8GHz - Gigabyte P35 DS3L rev.A2- Sapphire HD4850 @ 700-1023
2x1GB Kingston Value 800MHz@960MHz (5-5-5-15) - 250GB Seagate + 320 GB WD - Philips 107E
OCZ ThoughPower600W

ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 23:54:48 

güzel çalışma. resimde bile ışıklar göz alıyor. iyi bir sistem

.45 ACP

12 Ekim 2007; 0:02:58 

quote:

Thermaltake Ufo Fan Dünyada
en fazla hava üfleyen fandır. Üzerindeki lazer ledler sırasıyla yanıp söner. 92 mm. olup 81.2 cfm. hava

92 mm kategorisinde demek istiyorsan dogrudur bilemiyorum ama daha fazla cfm ye sahip 12 cm 14 cm fanlar vardir mutlaka.

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=fm123&area=usa

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=fm92&area=usa

-----------------

yeni baslik ac derken gel mod a burda yap oc yi demedik yahu.yeniden acmasan bile oc yi oc de yap ornek teskil etsin.

cyrix120
hahomaru

12 Ekim 2007; 2:24:34 

çok şık
aslankarakoc

13 Ekim 2007; 12:38:59 

çok bependim süper olmuas abi üstelik o/c de yabana atılmayacak kadar ii derece yapmıssın.kasa harika duruyo dehşet bişi olmus süper süper süqer

AsLaN KaRaKoÇ
..::DELTA::..
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Ekim 2007; 14:13:09