Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Asahi-565 card/usb girişli divx player

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> DVD/Divx Oynatıcı >> Asahi-565 card/usb girişli divx player Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yedikeresekiz

10 Ekim 2007; 9:09:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Asahi-565 card/usb girişli divx player bimekste 58 ytl. bimekste 75ytl den 58 e düşmüş bugünlüğüne.diyeceksiniz ki zaten bu fiyata düştü hepsi. ama bunun card usb girişi kafama takıldı bu özellik için iyi fiyat ama adını hiç duymadım bu markanın bilgisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 23 Ocak 2008; 16:56:52 >

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
sakalak

10 Ekim 2007; 10:23:20 

bende gördüm hatta herif philips yerine bundan verelim çok satılıyor falan dedi.
acaba chip felan ne ki alan varmı.

evrenc

19 Ekim 2007; 13:36:30 

Arkadaşlar ben bu playerı aldım. Çok memnunum sanırım şu an 70 YTL civarında bimekste. Flash disk ve sd carddan hiç sorunsuz okuyor. Çok farklı codeclerde riplenmiş divx filmler denedim hiç sorunsuz çalıştı. Hepsinin altyazısını gösterdi. Ben çok başarılı buldum. Chipseti sanırım mintonla aynı. Tek eksi yanı cd gözü çok adi görünüyor ama bence hiçbir sakıncası yok. Çok sert davranılmadıkça birşey olmaz sanırım.Ancak çok sorulan bir soru da bu cihazlara hdd bağlanıp bağlanmadığı. Bu konuda benim tecrubem şudur; 400gb philips external hard diski fat32 olarak bağladım ve çalışmadı :) Bence artık bu konuyla uğraşmamak lazım çünkü denemeler hep başarısız . Eğer bilmediğim birşey varsa lütfen bilenler yardımcı olsun. Bilgisayardan flash diske alıp izlemekte çok fazla zahmetli gelmedi bana.

pam

23 Ocak 2008; 13:03:20 

arkadaşlar fiyatı 50 ytl e düştüü.. acaba altyazı boyutu ve görünümü nasıldır... çok küçük müdür......

yedikeresekiz

23 Ocak 2008; 13:33:57 

50 ye kadar düştü mü. gerçi hepsi 50 civarı kipa ve carfur da satılanlar isimlerini unuttum

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
.ZeuS.

23 Ocak 2008; 20:01:28 

Bu tür cihazların ömürlerinin kısa olmadı ve disk seçmeleri dışında pek bir sorunları olmuyor. Ömürleri derken, lens ömürlerinden bahsediyorum. Cihazları USB'den flash belleklerle veya hafıza kartlarıyla kullanmanız durumunda, ömürlerini de uzatmış olacaksınız.

KONSOL BÖLÜMÜ KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV
>Xbox 360 Haberleri ve Oyun İncelemeleri Blog'um.<
future81

29 Nisan 2008; 11:44:50 

Arkadaşlar ben Bu divx player e aldım memnunum ama bir sorun var mp4 ü oynatmıyor bir türlü açtıramadım katalogta dahi yazıyor internette de inceledim mp4 özelliği var diye yazıyor ama açmıyor kullananlar var ise bana bir yardımcı olurmusunuz acaba sadece bende mi var bu sorun...

Şimdiden teşekkürler...

Eski Nick Eren.Zaman
corwen

29 Nisan 2008; 14:05:43 

quote:

Orjinalden alıntı: future81

Arkadaşlar ben Bu divx player e aldım memnunum ama bir sorun var mp4 ü oynatmıyor bir türlü açtıramadım katalogta dahi yazıyor internette de inceledim mp4 özelliği var diye yazıyor ama açmıyor kullananlar var ise bana bir yardımcı olurmusunuz acaba sadece bende mi var bu sorun...

Şimdiden teşekkürler...

Bu cihaz sanırım Mpeg-4 oynatıyor. Şuan için Mp4 oynatabilen piyasada divx player mevcut değil. Mpeg-4 ve Mp4 ayrı fortmatlar olması lazım.

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
auceylan

6 Mayıs 2008; 17:28:33 

bugün carrefourda 59.90 ytlden satıldığını gördüm.

unpop

6 Mayıs 2008; 19:07:31 

alacaksanz 567 versiyonunu alın yani diğer adıyla hometech divx (asahi) 567.

Beyaz_sakal

8 Mayıs 2008; 19:57:45 

arkadaşlar bu alet kopya altyazılrı okuyo mu yoksa sadece gömme altyazılarımı okuyor?

Değer wereni hayatıma sokar wermeyenin hayatına sokarım
tosunpasa

30 Mayıs 2008; 16:43:35 

Kopyalarıda okuyor film baslayınca altyazı secim menüsü geliyor
ben bu cihazı 2 haftadır kullanıyorum font altyazıları biraz kücük gibi.. onun harici kusur bulamadım..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> DVD/Divx Oynatıcı >> Asahi-565 card/usb girişli divx player Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 9800 GX2 Video inceleme
Yeni performans canavarı mercek altında
Noctua NC-U6 çipset soğutucu
Noctua nun etkili ve sessiz cipset sgutma cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç