Asahi-565 card/usb girişli divx player bimekste 58 ytl. bimekste 75ytl den 58 e düşmüş bugünlüğüne.diyeceksiniz ki zaten bu fiyata düştü hepsi. ama bunun card usb girişi kafama takıldı bu özellik için iyi fiyat ama adını hiç duymadım bu markanın bilgisi olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 23 Ocak 2008; 16:56:52 >
Arkadaşlar ben bu playerı aldım. Çok memnunum sanırım şu an 70 YTL civarında bimekste. Flash disk ve sd carddan hiç sorunsuz okuyor. Çok farklı codeclerde riplenmiş divx filmler denedim hiç sorunsuz çalıştı. Hepsinin altyazısını gösterdi. Ben çok başarılı buldum. Chipseti sanırım mintonla aynı. Tek eksi yanı cd gözü çok adi görünüyor ama bence hiçbir sakıncası yok. Çok sert davranılmadıkça birşey olmaz sanırım.Ancak çok sorulan bir soru da bu cihazlara hdd bağlanıp bağlanmadığı. Bu konuda benim tecrubem şudur; 400gb philips external hard diski fat32 olarak bağladım ve çalışmadı :) Bence artık bu konuyla uğraşmamak lazım çünkü denemeler hep başarısız . Eğer bilmediğim birşey varsa lütfen bilenler yardımcı olsun. Bilgisayardan flash diske alıp izlemekte çok fazla zahmetli gelmedi bana.
Bu tür cihazların ömürlerinin kısa olmadı ve disk seçmeleri dışında pek bir sorunları olmuyor. Ömürleri derken, lens ömürlerinden bahsediyorum. Cihazları USB'den flash belleklerle veya hafıza kartlarıyla kullanmanız durumunda, ömürlerini de uzatmış olacaksınız.
Arkadaşlar ben Bu divx player e aldım memnunum ama bir sorun var mp4 ü oynatmıyor bir türlü açtıramadım katalogta dahi yazıyor internette de inceledim mp4 özelliği var diye yazıyor ama açmıyor kullananlar var ise bana bir yardımcı olurmusunuz acaba sadece bende mi var bu sorun...
Arkadaşlar ben Bu divx player e aldım memnunum ama bir sorun var mp4 ü oynatmıyor bir türlü açtıramadım katalogta dahi yazıyor internette de inceledim mp4 özelliği var diye yazıyor ama açmıyor kullananlar var ise bana bir yardımcı olurmusunuz acaba sadece bende mi var bu sorun...
Şimdiden teşekkürler...
Bu cihaz sanırım Mpeg-4 oynatıyor. Şuan için Mp4 oynatabilen piyasada divx player mevcut değil. Mpeg-4 ve Mp4 ayrı fortmatlar olması lazım.
Kopyalarıda okuyor film baslayınca altyazı secim menüsü geliyor ben bu cihazı 2 haftadır kullanıyorum font altyazıları biraz kücük gibi.. onun harici kusur bulamadım..