Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ViewSonic VX2835wm HAKKINDA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: ViewSonic VX2835wm HAKKINDA Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rheorcyn

20 Haziran 2008; 23:57:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar benim sorum şuki bu TN panel olayı??? bu ürün TN panel miş ve %72 renk gösterebiliyormuş bu ne kadar kötü olabilir sadece aklıma takılan bu? fikirleriniz nedir???

SaBoTeUr

21 Haziran 2008; 15:55:03 

quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

pc'ye bağlayacağım.içinden çıkan dvi-hdmi dönüştürücü kablo görüntüde kalite kaybına yol açıyor mu?

Hayır ben iki şekildede kullandım hiç bir fark yok.

TN Panel %72 gamut hikayesini bende çok düşündüm ama aldıktan sonra yaptığım gözlemlerde gözle görülür bir fark görmedim. Tahminim çok az daha canlı olması. Benq 'un monitorune baktığımdada bu renkler birazcık ciyak denecek tondaydı aslında :)

Intel Core2Duo Q9450 - Gigabyte EX38T DQ6 - Axle Nvidia GeForce 9800GX2 - 2 GB Kingston HyperX DDR3 - 250GB+500GB Seagate SATA2 NCQ Hard Disk - Thermaltake Armor+ VH6000BWS - OCZ Power & Cooling 750W Power Supply - 28" Viewsonic VX2835wm - Creative X-Fi Extreme Gamer - Logitech X540 5+1 - Logitech G7 - Toshiba a100-847 4gb ram Notebook
åziz

21 Haziran 2008; 20:23:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Rheorcyn

Arkadaşlar benim sorum şuki bu TN panel olayı??? bu ürün TN panel miş ve %72 renk gösterebiliyormuş bu ne kadar kötü olabilir sadece aklıma takılan bu? fikirleriniz nedir???

Selamlar

% de kaçını gösteriyor bilmem ama Bence harika bir monitör 16 milyon renk pınarında 500 bin yeşilden 350 bini bana yetiyor "rakamlar örnektir"

Saygılar...

◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦
SaBoTeUr

22 Haziran 2008; 4:08:52 

Hı birde monitor sahiplerine bir sorum olacak. Monitorun ekranını ellediğiniz hissedebilir derecede yüksek bir sıcaklık var mı? açıkcası biraz endişelendiriyor bu sıcaklık beni. 22" Samsung da bu yoktu veya ben dikkat etmedim. Arkası ısınır ama ekranın bu kadar ısındığına ilk kez şahit oluyorum Zaten Cam değilde dokununca ilginç bir his veriyor karton gibi Odayı iyi ısıtıyor yani o derecede. Kışın aslında baya işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 22 Haziran 2008; 13:19:45 >

Intel Core2Duo Q9450 - Gigabyte EX38T DQ6 - Axle Nvidia GeForce 9800GX2 - 2 GB Kingston HyperX DDR3 - 250GB+500GB Seagate SATA2 NCQ Hard Disk - Thermaltake Armor+ VH6000BWS - OCZ Power & Cooling 750W Power Supply - 28" Viewsonic VX2835wm - Creative X-Fi Extreme Gamer - Logitech X540 5+1 - Logitech G7 - Toshiba a100-847 4gb ram Notebook
DarkSleep__

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 13:28:22 

şu ViewSonic monitörlerin görünüşlerini hiç sevmiyorum yaa

ylönen

22 Haziran 2008; 20:53:52 

quote:

Orjinalden alıntı: SaBoTeUr

Hı birde monitor sahiplerine bir sorum olacak. Monitorun ekranını ellediğiniz hissedebilir derecede yüksek bir sıcaklık var mı? açıkcası biraz endişelendiriyor bu sıcaklık beni. 22" Samsung da bu yoktu veya ben dikkat etmedim. Arkası ısınır ama ekranın bu kadar ısındığına ilk kez şahit oluyorum Zaten Cam değilde dokununca ilginç bir his veriyor karton gibi Odayı iyi ısıtıyor yani o derecede. Kışın aslında baya işe yarar

evet moniör arkadanda öndende iyi sıcaklık verio bizim önde klima var salondan odaya geçince hamama girmiş gibi oluyorum bi klimada benim odaya ii gider gbi gözüküyo

ylönen

22 Haziran 2008; 20:56:11 

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

şu ViewSonic monitörlerin görünüşlerini hiç sevmiyorum yaa

görünüşü çokta fena değil ama yüksekliği ayarlanabiliyor olsaydı daha gzel olurdu

Daevasgil

23 Haziran 2008; 20:00:34 

Bugun itibariyle bende ViewSonic VX2835WM sahibi oldum

EXA bilgisayardan aldim Kadikoy'de Pasajin kosesinde

onemli not:

İlk olarak telefonla aradigimda satis temsilcilerinden Ilke hanim 0 olu pixel garantisi verdi yani monitoru aliyorsunuz 3. katta teknik servisi var orada olu pixel testi yaptirabiliyorsunuz beraberce eger cikarsa degistirmeyi kabul ediyorlar..

ylönen

23 Haziran 2008; 20:29:34 

bende kadıköy exa'dan aldım bana vermemişlerdi garanti gerçekten garip bu arada hayırlı uğurlu olsun full hd ailesine hoş geldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 23 Haziran 2008; 20:31:08 >

Thai-Fun

24 Haziran 2008; 10:18:04 

İlke Hanım hanım kızdır yardımcıdır, tanırım..

quote:

Orjinalden alıntı: Daevasgil

Bugun itibariyle bende ViewSonic VX2835WM sahibi oldum

EXA bilgisayardan aldim Kadikoy'de Pasajin kosesinde

onemli not:

İlk olarak telefonla aradigimda satis temsilcilerinden Ilke hanim 0 olu pixel garantisi verdi yani monitoru aliyorsunuz 3. katta teknik servisi var orada olu pixel testi yaptirabiliyorsunuz beraberce eger cikarsa degistirmeyi kabul ediyorlar..

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
eros68

24 Haziran 2008; 13:11:23 

EXA dan kaç ytl ye aldınız acaba? Taksit yapıyorlar mı?
Daevasgil

24 Haziran 2008; 18:58:12 

1100 YTL ye aldim pesin 6% indirimdi sanirim....

taksit yapiyorlar fakat ayrintilarini bilmiyorum....

basima soyle bir olay geldi teknik serviste olu pixel testinde gozume hic carpmadi fakat eve gelip kurdugumda HD 1080p video oynattiktan sonra 1 tane olu pixel cikti bakalim telefon bekliyorum belki degistirme sansi olabilir..

gimmeluck

24 Haziran 2008; 22:40:10