@alpello dostum o zamn senın aradıgın monıtor 24 hp..zaten 24 ler arsında o saydıgın ozellıklerı en ıyı veren ve turkıyede bulunabılrılıgı olan tek monıtor...tek eksı tarafı monıtırun ekranın parlamaya cok musaıt olması arkada herhangıbır ısık kaynagı varsa rahatsız edebılır senı...ona ok dersen araıdıgının ta kendısı..ama 500 dolara bıraz zor..950 ytl cıvarında fıyatlar...
ASUS MAXİMUS FORMULA X38, E6750@3.66, 4GB DDR2 OCZ PLATINIUM, ASUS 8800GT, WESTERN DIGITAL 500GB HDD,GEMINI II, COOLER MASTER RC690, LOGITECH MX518, SONY DIGITAL RECEIVER STR 685+PANASONIC 5*100 SURROUND KIT,VIEWSONIC VX2835WM
@aziz,kardesim dogrudur acmıyorlar bu konuda haklısın sadece sansına guveneceksın o kadar ama dedıklerı gıbı olu pıxel falan cıkmıyor cıksa bıle sayet benımkınde ıkı tane var ama bıt kadar unuttum bıle yerlerını gozukmuyor senın anlayacagın..kararını vermıssın gonul rahatlıgı ıle alabılırısn..
ASUS MAXİMUS FORMULA X38, E6750@3.66, 4GB DDR2 OCZ PLATINIUM, ASUS 8800GT, WESTERN DIGITAL 500GB HDD,GEMINI II, COOLER MASTER RC690, LOGITECH MX518, SONY DIGITAL RECEIVER STR 685+PANASONIC 5*100 SURROUND KIT,VIEWSONIC VX2835WM
Sonunda aldım İşteyim kullanamadım ama mutlaka alın 1070 YTLye eksenden aldım tavsiye ederim kasada almıştım arkadaşda piksel testi yaptım birşey yok gece eve getirdim oturma odasındaki 72 ekran televizyonla karşılaştırdım "eni 2-3 cm uzun boyu 2 cm kısa"
yani kısaca 72 ekran bir monitör düşünün (işlemci ekran kartı vs. şeylerden kırpıp min 24" alın derim arkadaşda benq 241 i kullandım 17" geçmeme rağmen hiç zorlanmadım hatta süper geldi
Sonunda aldım İşteyim kullanamadım ama mutlaka alın 1070 YTLye eksenden aldım tavsiye ederim kasada almıştım arkadaşda piksel testi yaptım birşey yok gece eve getirdim oturma odasındaki 72 ekran televizyonla karşılaştırdım "eni 2-3 cm uzun boyu 2 cm kısa"
yani kısaca 72 ekran bir monitör düşünün (işlemci ekran kartı vs. şeylerden kırpıp min 24" alın derim arkadaşda benq 241 i kullandım 17" geçmeme rağmen hiç zorlanmadım hatta süper geldi
Saygılar...
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
yatay olarak iki adet vida deliği sırası var araları 20cm. alt alta olarak da 9.5 cm ara ile vida delikleri var sanırım bunlar piyasadaki birçok tv sehpasına uyar.
Thai-Fun arkadaşım sorum sana olucak sanırım bana yardımcı olucak tek kişisin şimdiden teşekkür ederim :).
Abicim şimdi ben kendime monitör alıcam fakat kararım BenQ X2200W idi ama bir türlü ucuz fiyatını bulamadım bugün Viewsonic 28" Full HD fiyatı aldım peşin 1.064 Tl ye şimdi BenQ ile arasında 400 Tl oynuyor sence 400 daha fazla vermelimiyim ? fakat bir sıkıntı var ne pixel test yapıyorlar nede garanti veriyorlar bu beni çok kuşkulandırdı.. elimde patlarsa diye korkuyorum açıkcası.. az para değil çünkü birde bende AMD Çift Çekirdek 4400+ İşlemci, 8800GT HDMI 512 MB ekran kartı ve 4GB Ram var oyunda oynayan biriyim bu donanım bu monitörde sıkıntı yaşarmı ? çünkü bu parayı verirsem bidaha ne ekran kartı alırım nede başka bişi param kalmıyo ben artık bu konuda karar veremiyorum iyice sıkıntıya düştüm bi yardımcı olabilirsen sevinirim tekrar teşekkürler ilgi ve alaka için..
Ben alırken de piksel garantisiz aldım ve ölü piksel olayını birbirine çok yakın 2 den fazla olmadığı takdirde önemsemedim, zaten senin aldığın gün ve 1 haftaya yakın süre içinde sebepsiz iade hakkın var piksellerle alakası olmaksızın aldığının ertesi gün tüm ambalajı ile götürsen almak zorundalar kanuni olarak..
oyuna gelince ben maalesef PC de hiç oyun oynamam ve sana kendim bilerek fikir veremem ama film izlemede benim notebook (8800 gm nvidia ekran kartlı) bile sorun çıkartmıyor. 5 ms on-off 3ms grey to grey tepki zamanı var yani yeterli aslında ama herşey kağıt üzerinde değil tabii..
pişman olacağın bir monitör değil ama cidden çok iri yerleşime emin olmalısın ve pc de 1m den yakında gözlerini çok yorar ve bu mesafeden yakın kullanmayı düşünme..
ekran kartın fazlasıyla yeterli bu monitöre hiç endişen olmasın.. bu arada DVI girişi yok monitörün DVI-HDMI kablo yada vga kullanmalısın. aklında olsun..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
bu monitöründe fiyeatı fena değilmiş aslında, eksen de peşin fiyatına indirim yapıyorlarmı? birde w2408 ile arasında panel vb. olarak kalite farkı varmı, birde bu çok büyük ya eksende acaba w2408 varmıdır ikisini yan yana koyup bakıyım?