arkadaşlar, kullananlar altyazı desteği hakkında biraz daha bilgi verebilir mi. Altyazı dosyası film dosyası ile aynı isimde mi olmalı yoksa farklı olsa da oluyor mu?
ayrıca kendi dönüştürücü programı ile bir filmi dönüştürmek ne kadar sürüyor? filmleri 23.9 fps yapabiliyormuyuz? cevaplarsanız sevinirim.
Onkyo tx-sr 604e Anfi,Onkyo htp-103e hoparlör Monster hel80/xbox360-pal-elite/Philips 5331 32''lcd tv Halo3,Rainbow Six Vegas 2, BF:Badcompany,PGR 3,Perfect Dark Zero,Guitar Hero 2,Mass Effect,Bioshock Gamertag:DRUMMERgokhan
arkadaşlar, kullananlar altyazı desteği hakkında biraz daha bilgi verebilir mi. Altyazı dosyası film dosyası ile aynı isimde mi olmalı yoksa farklı olsa da oluyor mu?
ayrıca kendi dönüştürücü programı ile bir filmi dönüştürmek ne kadar sürüyor? filmleri 23.9 fps yapabiliyormuyuz? cevaplarsanız sevinirim.
Evet aynı isimde olmalı ,kendi proğramı uzun sürüyor ve .wmv formatında 30 fps çeviriyor isterseniz pocketdivx encoder i kullanın hızlı ve sorunsuz alt yazı boyutunu ayarlama imkanında var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 10 Kasım 2007; 4:14:58 >
arkadaşlar mp3 player kapalıyken kulaklığı çıkartıp taktığınızda ekrana ışığı ve mavi ışıkta yanıp sönüyormu? ben bu mp3 alalı 1 hafta oldu cihazı 4 kere resetlemek zorunda kaldım kitlendi çünkü. bununla ilgili bir bilgisi olna arkadaş yardım edebilirmi.
Arasıra oluyor .Alyazı filmle aynı isimde olmalı örneğin fim1 film1.srt şeklinde olursa proğram kendisi ekliyor bu tabiki ceativen kendi proğramında olur .Pocketdivx encoder proğramında kendin seçip ekliyecen yazıyı.
arkadaşlar bende ürünü bugün aldım şu anda şarj oluyor. Merak ettiğim konu kutusunda "ilk kullanımdan önce 4 saat şarj edin" yazıyor bu süre bana biraz kısa geldi siz ilk şarjı kaç saat yaptınız veya kaç saat yapılmalıdır. Teşekkürler
arkadaşlar bende ürünü bugün aldım şu anda şarj oluyor. Merak ettiğim konu kutusunda "ilk kullanımdan önce 4 saat şarj edin" yazıyor bu süre bana biraz kısa geldi siz ilk şarjı kaç saat yaptınız veya kaç saat yapılmalıdır. Teşekkürler