Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **~~CREATİVE ZEN 4 GB--MİNİ İNCELEME~~**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: rsteam
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> Cevap: **~~CREATİVE ZEN 4 GB--MİNİ İNCELEME~~** Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
e.n.3.s

14 Mayıs 2008; 9:51:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: veleciraptor

Bu arada video çevirme için TMPGEnc 4.0 Express programını öneriyorum. Çoğu test sitelerinde işlemci testlerinde Video Encoding bölümünde bu yazılımın verdiği sonuçların dikkate alındığı göz önünde tutulursa yazılımın kalitesi anlaşılabilir. Nero, Total Video Converter, Super, gibi programları denimş biri olarak şiddetle öneriyorum.

yardımcı olabildiysem çok sevindim arkadaşım;) ben de bu programı deneyeyim bari.cidden video encoding olayı insanı delirtiyor bazen...

hammer8

14 Mayıs 2008; 11:35:28 

dahili spekaer varmı acaba bu modelde?

İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz."

Kan Grubum: A Rh(+)
tevafuk_06

14 Mayıs 2008; 15:10:51 

dahili hoparlörlüsü henüz yok bildiğim kadarıyla

GZGZAK

15 Mayıs 2008; 17:57:09 

BEN CREATİVE ZEN 4GB BUGÜN ALDIM ŞUAN PC DE ŞARJ DA HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIM AÇILDI ALET VE ŞARJ ALETİNİ EN KISA ZAMANDA ALACAĞIM İLK SEFERDE 14SAAT ŞARJ YAPMAM GEREKMİŞ KULLANMADAN ÖNCE PROGRAM YÜKLEMEM GEREKİYORMU AYRICA AYRICA PC DE WİNDOWS VİSTA KULLANIYORUM CDYİ PC YE YÜKLEDİM PROGRAM YÜKLEMEM GEREKİYORSA LİNKLERİNİ VEREBİLİR MİSİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR DERİM

eda_y

16 Mayıs 2008; 13:20:46 

Creative zen 4gb için film dosyalarını aviye çevirdim. avi formatını destekliyor. aviye çevirdiğim dosyaları ise kabul etmiyor. dat uzantılı dosyaları izleyebilmem için hangi formata çevirmem lazım dosyaları?

S_E_V_G_İ_Y_L_E K_A_L_I_N
coco76

18 Mayıs 2008; 12:29:10 

arkadalar,

mikrofonun kayıt kalitesi için 128 veya 192 olayını nasıl ayarlayabilirim?

ayrıca hafıza kartından mp3 player'ın hafızasına müzik-resim transfer edebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 18 Mayıs 2008; 21:05:53 >

Acer Aspire 9424 (17') / Nokia 6300 / Nokia 2610 / Creative Zen 4GB - Toshiba SDHC 4GB / Sony NWD-B103(black) / Creative EP-630 / Seagate Freeagent 160GB / Logitech V450 / Kingston 1GB / SanDisk Cruzer Micro 1GB
coco76

20 Mayıs 2008; 21:23:06 

arkadaşlar,

zen'in taktım laptop'a şarj oluyordu. baktım şarj bittiğini gösteren fiş işareti çıktı. daha sonra baktım şarja devam ediyor.. bu nasıl olabilir? fikri olan?

Acer Aspire 9424 (17') / Nokia 6300 / Nokia 2610 / Creative Zen 4GB - Toshiba SDHC 4GB / Sony NWD-B103(black) / Creative EP-630 / Seagate Freeagent 160GB / Logitech V450 / Kingston 1GB / SanDisk Cruzer Micro 1GB
PETERSBURG

21 Mayıs 2008; 0:18:10 

ya arkadaşlar youtubedan indirdiğim videoları bir türlü atamıyorum zene.eşitle diyo eşitliyorum formatını değiştiriyorum.neyi yanlış yapıyorum anlamadım.bu konuda nereden bilgi alablirim.yardımcı olursanız sevinirim

Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...!
Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...!
Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı
Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...!
Şiir(i yazan) için "stigmata_" ya teşekkürler
eda_y

22 Mayıs 2008; 12:34:35 

aynı sorun bende de var ben de bir türlü çözemedim. avi,mpeg1,mepg2,mepeg4 formatlarını denedim hep ama bir tüelü video izleyemedim.

quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

ya arkadaşlar youtubedan indirdiğim videoları bir türlü atamıyorum zene.eşitle diyo eşitliyorum formatını değiştiriyorum.neyi yanlış yapıyorum anlamadım.bu konuda nereden bilgi alablirim.yardımcı olursanız sevinirim

S_E_V_G_İ_Y_L_E K_A_L_I_N
hakanlover

22 Mayıs 2008; 14:56:36 

merhaba. Creatuve Zen 8 GB almayi dusunuyorum. Ozelliklerinde Divx, jpeg ve wmv oynatici yaziyor. Bilgisayarimda bircok videoclip ve film mp4 veya avi formatinda. Acaba mp4 ve avi gosterebilir mi? Cevap yazarsaniz cok sevinirim, tesekkurler

Thema

22 Mayıs 2008; 15:46:13 

göstermez

wmv ye dönüştürüp atabilirsin arşivini

catastrop

23 Mayıs 2008; 11:55:54 

Esasane avi leri gösteririr ama boyutunu ayarlaman lazım
max 320 240 oluyor pocket divx enoderı tavsiye ederim

smartboy83

24 Mayıs 2008; 13:38:26 

ARKADAŞLAR,

ZEN için VİDEO CONVERT ETMEK OLDUKÇA ZAMAN ALICI BİRŞEY...YENİ BİR BAŞLIK ALTINDA YA DA BU BAŞLIK ALTINDA CONVERT ETTİĞİMİZ FİLMLERİ (rapid, yada başka bir yolla) PAYLAŞABİLİRSEK ÇOK İYİ OLUR.

İlk paylaşımı ben yapmak isterdim de. Henüz başaramadım güzel bir filmi convert edip izlemeyi... :(( Bilgisayarım eski olduğu için oldukça kasılıyo :s
İYİ PAYLAŞIMLARRR....

alex284

25 Mayıs 2008; 20:33:14 

arkadaşlar benim de bi sorum oalcak..ben zeni ilk aldığımdan beri tüm büyük mağazalarda koruma kabı aradım çizilmesin diye ama maalesef bulamadım:(..şu an cihazda inanılmaz çizikler var:(..acaba cihazın kapağı değiştililebilr mi?değiştirilirse nereden değiştirebilirm?

svai

25 Mayıs 2008; 22:01:59 

hala yeni upgrade çıkarmadılar mı ya

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
atlanta