ya arkadaşlar bu topici 2 3 gün öncede açmıştım kimse doğru düzgün cvp yazmamışdu tekrar açıyorum lütfen yardımm benim sorunum knightı en baştan yüklerken yani 0 dan ftpopenfile error hatası alıyorum bunun moradon patch ile alakası yoktur çünkü oyunu yeni yüklerken çıkıyor yani 1402 den şimdi patche patch yüklemiyor bu hata çıkıyor K.O BAĞLANTI DC SORUNLARI BÖLÜMÜNEDE AÇMIŞTIM CVP GELMEDİ YARDIM LÜTFEN
şöyle bi dene yapıp yapmadığını bilmiyorum ama oyunu tamamen kaldır sonra tekrar kur ama moradonun setup unu kurma çalıştır aradaki pack leri indirsin işi bitince moradon packini kur çalıştır sorun düzelir.
1453 den sonra patch yok . direk 1506 clienti çekeceksin
Full Client Link = kurulumdan önce eski knight online dosyalarını Denetim masasından Kaldırın ...
şöyle bi dene yapıp yapmadığını bilmiyorum ama oyunu tamamen kaldır sonra tekrar kur ama moradonun setup unu kurma çalıştır aradaki pack leri indirsin işi bitince moradon packini kur çalıştır sorun düzelir.
sağol denedim yine olmadı şimdi tekrar indiriyom tahminimle yine olmucak ama denicem sağolun