Şimdi Ara

Error!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bu topici 2 3 gün öncede açmıştım kimse doğru düzgün cvp yazmamışdu tekrar açıyorum lütfen yardımm benim sorunum knightı en baştan yüklerken yani 0 dan ftpopenfile error hatası alıyorum bunun moradon patch ile alakası yoktur çünkü oyunu yeni yüklerken çıkıyor yani 1402 den şimdi patche patch yüklemiyor bu hata çıkıyor K.O BAĞLANTI DC SORUNLARI BÖLÜMÜNEDE AÇMIŞTIM CVP GELMEDİ YARDIM LÜTFEN

Error!!!!

• şöyle bi dene yapıp yapmadığını bilmiyorum ama oyunu tamamen kaldır sonra tekrar kur ama moradonun setup unu kurma çalıştır aradaki pack leri indirsin işi bitince moradon packini kur çalıştır sorun düzelir.
  • 1453 den sonra patch yok . direk 1506 clienti çekeceksin

Full Client Link = kurulumdan önce eski knight online dosyalarını Denetim masasından Kaldırın ...

http://www.download.com/3001-7541_4-10744317.html?spi=45512e97a08212e08c89e361ddc25333
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

1453 den sonra patch yok . direk 1506 clienti çekeceksin

Full Client Link = kurulumdan önce eski knight online dosyalarını Denetim masasından Kaldırın ...

http://www.download.com/3001-7541_4-10744317.html?spi=45512e97a08212e08c89e361ddc25333

denetim masası dediğin program ekle kaldır dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayabusa16

şöyle bi dene yapıp yapmadığını bilmiyorum ama oyunu tamamen kaldır sonra tekrar kur ama moradonun setup unu kurma çalıştır aradaki pack leri indirsin işi bitince moradon packini kur çalıştır sorun düzelir.

sağol denedim yine olmadı şimdi tekrar indiriyom tahminimle yine olmucak ama denicem sağolun
  • Site içinde araştırma ile bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLR Error Hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.