arkadaşlar mehaba.çok büyük iki sorunum var ama belki yasayan olumstur bnm gibi.sparkle 9600 gt taktım ta690g ye ancak vista 64 bit de stabil çaılşmıyor.boot ettikten sonra görüntü gidiyor ve monitor kapanıyor.174.74 ve 174.16 driverları denedim.sanırım baska da yok zaten.diyorum acaba biostan yine bi ayarı falan mı var.yoksa kartı gönderecem.vista32 de stabil gayet iyi çalışıyor. ikinci olarak ta x2 4000+ işlemcimi 1.53 voltta ancak stabil 2993mhz ye cıkarabildim ve doğal olarak stok fanla baya bi ısınıyo.burda gördüüm birkaç arkadas massallah 3150 de stabil 3300 ü de görmüşler ve 1.4 volt civarında.acaba revizyondan mı kaynaklanıyo dersiniz.bnm ki b1.ram leri en asağı cektimm için ordan sorun olmadıgını düşünüyorum...yorumlarınızı bekliyorum saygılar...
Ekran kartı için anakartın biosunu güncelleyebilirsin. O/C de de çok ince ayarlar gerekebiliyor. Tabi işlemcinin revizyonu da önemli. Çekirdek Brisbane mi Windsor mu Windsor çekirdekler 90Nm ve birazdaha O/C zorlukları mevcut
yok brisbane çekirdek...evet anakartı güncellemeyi düşünüyorum ama tırsıyorum çünkü su an asus anakartım biosu göçük bekliyo kenarda onu bi garantiye göndereyimm ondan sonra güncellemeyi düşünüyorum.malum bi kaç arkadas da sorun oluşmus.bilgisayar bu sağı solu belli olmuyor.bir de bu asus un biosu güncelleyince nerdeyse tüm o.c. secenekleri kapanmıstı(z<aten cok azdı).biostar da bole bişii yok değil mi...
yok brisbane çekirdek...evet anakartı güncellemeyi düşünüyorum ama tırsıyorum çünkü su an asus anakartım biosu göçük bekliyo kenarda onu bi garantiye göndereyimm ondan sonra güncellemeyi düşünüyorum.malum bi kaç arkadas da sorun oluşmus.bilgisayar bu sağı solu belli olmuyor.bir de bu asus un biosu güncelleyince nerdeyse tüm o.c. secenekleri kapanmıstı(z<aten cok azdı).biostar da bole bişii yok değil mi...
cvp için saol.
Korkmanıza gerek yok, UPS olursa daha iyi olur tabiki.Ben çıktığından bu yana 16 defa güncelledim( yanlış hatırlamıyorsam ) Kendi programı var ve Windows üzerinden kolayca ve çok hızlı bir biçimde bitiyor.
Eski onboard ekran kartıyla bluray filmleri izleyemiyorum. Takılmalar oluyor, Ses kötü geliyor. Acaba bluray ripli yada gerçek bluray filmleri izlemede 5200+ amd işlemciyle bu anakart bir sorun yaşarmı? Yani hertürlü formatta filmleri bu anakartla izleyebilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SETTLER -- 12 Nisan 2008; 17:34:54 >
yok ya bios güncelleme,sorunumu halletmedi.vista64 de 9600 gt calışmıyorrr...bir de ekran kartı bölümünde sorayımm sonra ne yapıcam bilmiyorumm.sparkle a mail mi atsam??
Eski onboard ekran kartıyla bluray filmleri izleyemiyorum. Takılmalar oluyor, Ses kötü geliyor. Acaba bluray ripli yada gerçek bluray filmleri izlemede 5200+ amd işlemciyle bu anakart bir sorun yaşarmı? Yani hertürlü formatta filmleri bu anakartla izleyebilirmiyim?
Ben 3800+ ile %30 civarı işlemci yükü ile blueray riplerini problemsiz izliyorum. KMPlayer kullanıyorum ve onun üzerinden donanım ve yazılım hızlandırmasını devreye sokuyorum.Sadece .mkv ler değil, bir de Star Wars 1 var bende 1920/1080 de ve wmv ve wma 5.1 ile riplenmiş, hiç bir takılma yaşamıyorum. Eğer 5200+ ile kullanacaksanız sanıyorum daha da iyi performans alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncular -- 22 Nisan 2008; 11:21:32 >
Arkadaslar, bu anakartin HDMI cikisindan Samsung 40R81B ile HDMI uzerinden 1360x768 px olarak goruntu almanin bir yolu yok mu? 1360x768 px disinda butun cozunurlukler var
Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
Kuvvet_Mira CCC sürücülerini güncelledinmi? Yeni sürücüler ile çözünürlük seçenekleri gelebilir. Hdmi yi hiç kullanmadım ama sadece bir fikir benimkisi.
Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
arkadaşlar bu anakartı çok öven olduğu için aldım ama anakart sanırım problemli yada ben çalıştıramadım monitöre görüntü gitmiyor bu durumu nasıl çözerim işlemci ram hdd başka pcde denendi sorun yok psu dan bile şüphelendim ondada sorun yok anakart mı arızalı sizce sorunsuz kullananlar yardım etsin lütfen
Anakartınız arızalı olabilir.Harici ekran kartı ile kullanmıyorsanız, anakartın üzerindeki CMOS reset yazan yerdeki jumper ile varsalıyan öndeğerlere alabilirsiniz bios ayarlarını.Bu durumda VGA çıkışından kesin olarak görüntü almanız gerekiyor.Çıkmıyorsa büyük olasılıkla arızalıdır anakartınız, servise gönderip değiştirilmesini talep edebilirsiniz.
Arkadaşlar Bende hem asus m2a-vm hemde biostar 690g var her ikisi ilede denedim,anakart CD sindeki catalist programı ile call of duty de takılmalar oluyordu her 2 karttada.Bu gün ATI den yeni sürüm catalyst indirdim şu an 1024x768 de sorunsuz detaylar fullde iken bile takılma yok.Yanlız aklıma takılan 2 konu var bu yeni sürücüleri yükleyince XP de ekran kartıx1200 olarak görülüyo daha önce xpress1250 olarak tanımlanmıştı .birde biostarda biostan grafik motoru hızını 400 den 500 e çekiyorum ama catalyst yine 400 diyo caba bi etkisi olmuyomu bu ayarlamanın??
*****amd5200+@3100Mhz 1,4 volt -2x1gb ddr2 800 twinmoss-biostarta690g AMB15bios*****
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinaaat -- 13 Mayıs 2008; 0:29:09 >
Arkadaşlar Bende hem asus m2a-vm hemde biostar 690g var her ikisi ilede denedim,anakart CD sindeki catalist programı ile call of duty de takılmalar oluyordu her 2 karttada.Bu gün ATI den yeni sürüm catalyst indirdim şu an 1024x768 de sorunsuz detaylar fullde iken bile takılma yok.Yanlız aklıma takılan 2 konu var bu yeni sürücüleri yükleyince XP de ekran kartıx1200 olarak görülüyo daha önce xpress1250 olarak tanımlanmıştı .birde biostarda biostan grafik motoru hızını 400 den 500 e çekiyorum ama catalyst yine 400 diyo caba bi etkisi olmuyomu bu ayarlamanın??
*****amd5200+@3100Mhz 1,4 volt -2x1gb ddr2 800 twinmoss-biostarta690g AMB15bios*****
ATI, kendi sürücülerinde X1200 series olarak isimlendiriyor. X1250 yazısını üreticilere bırakıyor. Catalyst, frekans artışını algılamıyor, sanıyorum sabit bırakmışlar donanım hızının bilgisini. Aslında 100 Mhz artış ile gözle görülür bir performans artışı olmuyor, çünkü 25 fps ile oynadığınız oyunu en fazla 26 fps'ye çıkarabiliyor. O/B ekran kartı ile bu kadar