Navi Whell ile birleşik olan,orta seçim tuşuda dokunmatik laptoplardaki gibi ,seçmek istediğimiz aktiviteyi üzerine gelditen sonra bir kez dokunarak algılamasını bekliyoruz.
hızlı bir kullanım için ne kadar pratik bir durum bu merak konusu.
PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000 Ekipman:Nokia N78<>Sony MDREX85LP@iriver T60<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K+Sandisk 4GB SDHC Card Class 6 hitokiri battousai
Muhakkak uzun süre bu tasarımı denemişlerdir ancak bence bu tuş takımı tasarımı tutmayacak ya da ben bu özelliklerdeki bir telefona başka bir tuş takımı konmasını çok istiyorum
bu telefondan başka fm transmitterli model yok mu ki ... bide tuş takımı denişik.. :)
nokıa nın başka modelinde yok sonyericsson w980 de mevcut(oda piyasaya çıkmadı) benim kullandıgım benqsıemens ef71 de var gayet iyi çalışıyor fakat bataryayı sömürdügü bi gerçek......
arkadaşlar acaba nokia bizim şu telefon hakkında yapmış olduğumuz yorumları bir değerlendirmeye alıp da yeni dokunmatik olmayan adam gibi bir tuş takımıyla n78i modelini çıkarır mı?gerçekten çok kötüüüü.yani bütün özellikler süper o tuş takımı ne yaww.n82'i beğenmezken bunu görünce aklımdan keşke tuş takımı n82 gibi olsa da alsam diyorum.eğer nokia yeni tuş takımı ile n78i modelini veya 3,2 mp ve otofokuslu n81i modelini çıkarsa direkt alacam.eyyy nokia duy sesimizi.....
arkadaşlar eğer nokia,olaki yeni bir n78i modeli çıkaracak olsa hangi yılın hangi çeyreğinde duyurur veya çıkarır.deneyimli arkadaşlar tahmin edebilir mi?bi de bu çeyrek meyrek hangi tarihler oluyo?duyurulma tarihinden kaç ay sonra piyasaya çıkıyor telefonlar?
arkadaşlar eğer nokia,olaki yeni bir n78i modeli çıkaracak olsa hangi yılın hangi çeyreğinde duyurur veya çıkarır.deneyimli arkadaşlar tahmin edebilir mi?bi de bu çeyrek meyrek hangi tarihler oluyo?duyurulma tarihinden kaç ay sonra piyasaya çıkıyor telefonlar?
mayıs sonunda ingiltere'de satışa çıkması bekleniyor.
bu en erken Temmuz'da türkiye'ye gelmesi demek.eğer zmanla hatalarını görüp n78'i yeniliyceklerse en az kasım'ı görürüzki o zamana kim öle kim kala
PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000 Ekipman:Nokia N78<>Sony MDREX85LP@iriver T60<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K+Sandisk 4GB SDHC Card Class 6 hitokiri battousai
dokunmatik tuş takımı kullanan arkadaşlar var mı acaba?dokunmatik tuşların ne gibi artı ve eksileri var.bir de çabuk bozulma gibi zorunlar yaşanıyor mu?
reis sen n82 konulu forumda sana n 82 yi öneriyorlar sen de dokunmatik tuşlu telefonlar çıkacak onları bekliyorum diyorsun.dokunmatik tuşları ne yönden beğeniyorsun açıklar mısın?