Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: _________yepyeni:::NOKIA N78:::WIFI+15 mm+3.5 mm kulaklık+FM verici

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: _________yepyeni:::NOKIA N78:::WIFI+15 mm+3.5 mm kulaklık+FM verici Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
celtic_frost

13 Mayıs 2008; 21:00:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

N78 ile ilgili birçok tanıtım videosu izledim.

Navi Whell ile birleşik olan,orta seçim tuşuda dokunmatik laptoplardaki gibi ,seçmek istediğimiz aktiviteyi üzerine gelditen sonra bir kez dokunarak algılamasını bekliyoruz.

hızlı bir kullanım için ne kadar pratik bir durum bu merak konusu.

PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000
Ekipman:Nokia N78<>Sony MDREX85LP@iriver T60<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K+Sandisk 4GB SDHC Card Class 6
hitokiri battousai
scan

13 Mayıs 2008; 21:15:55 

Muhakkak uzun süre bu tasarımı denemişlerdir ancak bence bu tuş takımı tasarımı tutmayacak ya da ben bu özelliklerdeki bir telefona başka bir tuş takımı konmasını çok istiyorum

http://liearmeniangenocide.blogspot.com
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 21:36:20 

Bu teknolojiyi gelecek nesilde zaten kullanır.

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
baş ispiyoncu

13 Mayıs 2008; 21:50:01 

bu telefondan başka fm transmitterli model yok mu ki ... bide tuş takımı denişik.. :)

ispiyon aışkanlık haline gelmemeli..tadında ve az olmalı... o zaman dadından yinmez... :)
cepkurdu

13 Mayıs 2008; 22:40:33 

n96 var yersen

mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 22:54:31 

quote:

Orjinalden alıntı: baş ispiyoncu

bu telefondan başka fm transmitterli model yok mu ki ... bide tuş takımı denişik.. :)

nokıa nın başka modelinde yok sonyericsson w980 de mevcut(oda piyasaya çıkmadı) benim kullandıgım benqsıemens ef71 de var gayet iyi çalışıyor fakat bataryayı sömürdügü bi gerçek......

Hepsi gider bi o kalır
sener35

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Mayıs 2008; 23:15:27 

arkadaşlar acaba nokia bizim şu telefon hakkında yapmış olduğumuz yorumları bir değerlendirmeye alıp da yeni dokunmatik olmayan adam gibi bir tuş takımıyla n78i modelini çıkarır mı?gerçekten çok kötüüüü.yani bütün özellikler süper o tuş takımı ne yaww.n82'i beğenmezken bunu görünce aklımdan keşke tuş takımı n82 gibi olsa da alsam diyorum.eğer nokia yeni tuş takımı ile n78i modelini veya 3,2 mp ve otofokuslu n81i modelini çıkarsa direkt alacam.eyyy nokia duy sesimizi.....

SATILIK W810İ SİYAH
SATILIK SAMSUNG MX10 VİDEO KAMERA
SATILIK PHİLİPS PSS 110 MÜZİK ÇALAR (LAPTOPLARA BİREBİR)
SATILIK 128 MB GEFORCE EKRAN KARTI AGP 8X
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 23:29:10 

yapmaz muhtemelen yeni model çıkarsada mecbur N79 olacak

Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
sener35

14 Mayıs 2008; 23:34:12 

arkadaşlar eğer nokia,olaki yeni bir n78i modeli çıkaracak olsa hangi yılın hangi çeyreğinde duyurur veya çıkarır.deneyimli arkadaşlar tahmin edebilir mi?bi de bu çeyrek meyrek hangi tarihler oluyo?duyurulma tarihinden kaç ay sonra piyasaya çıkıyor telefonlar?

SATILIK W810İ SİYAH
celtic_frost

14 Mayıs 2008; 23:49:49 

quote:

Orjinalden alıntı: sener35

arkadaşlar eğer nokia,olaki yeni bir n78i modeli çıkaracak olsa hangi yılın hangi çeyreğinde duyurur veya çıkarır.deneyimli arkadaşlar tahmin edebilir mi?bi de bu çeyrek meyrek hangi tarihler oluyo?duyurulma tarihinden kaç ay sonra piyasaya çıkıyor telefonlar?

mayıs sonunda ingiltere'de satışa çıkması bekleniyor.

bu en erken Temmuz'da türkiye'ye gelmesi demek.eğer zmanla hatalarını görüp n78'i yeniliyceklerse en az kasım'ı görürüzki o zamana kim öle kim kala

PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000
Ekipman:Nokia N78<>Sony MDREX85LP@iriver T60<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K+Sandisk 4GB SDHC Card Class 6
hitokiri battousai
sener35

14 Mayıs 2008; 23:56:56 

olsun.yeterki yapsınlar ben beklerim.şimdilik benim w810i yetiyo bana.

SATILIK W810İ SİYAH
sener35

15 Mayıs 2008; 19:52:01 

dokunmatik tuş takımı kullanan arkadaşlar var mı acaba?dokunmatik tuşların ne gibi artı ve eksileri var.bir de çabuk bozulma gibi zorunlar yaşanıyor mu?

SATILIK W810İ SİYAH
sener35

17 Mayıs 2008; 13:20:37 

reis sen n82 konulu forumda sana n 82 yi öneriyorlar sen de dokunmatik tuşlu telefonlar çıkacak onları bekliyorum diyorsun.dokunmatik tuşları ne yönden beğeniyorsun açıklar mısın?

SATILIK W810İ SİYAH
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2008; 13:33:15 

Ben N82 aldım ama zaten.

Şimdi de HTC Diamond veya P5i bakacam. 2si de dokunmatik.

Benim hoşuma gidiyor. Çok ergonomik oluyorlar genelde. Baya rahat kullanımları oluyor.
Arıza durumlarını bilmiyorum zaten 2 cihaz daha çıkmadı 1i tanıtılmadı bilem.

Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A