zaten hep böyle değilmidir? İlk başta tüm özellikleri taşıyan bir model...Şişko büyük kalas ardından çıkan modellerde ise aynı özellikler ama ince ve hafif :) N95ler tarih olacak 1 sene sonra :) Yeni modeller aynı özellikde farklı boyutlar olacak :)
n82 de kamera daha iceri konumlandırılmıs n78 de daha dısarıda. aradaki kasa kalınlıgı nerdeyse aynı. kalınlgın artmasındaki tek etken, n82de daha derin arka panel olması. kameranın daha iceride olmasının sebebide bu.
Keşke şu telefon çıkmadan ufak bir revizyon geçirse de N78i falan diye bir model olsa. Led flaş, ve dokunmatik tuşlar, gıcık tuş takımı soğutuyor beni telefondan
Bu nokia'yı anlamak mümkün değil.Dehşet özellikler var,D-pad var.
ama rutin kullanılıcak tuşlar dokunmatik yapılmış.numara tuşları bebek elleri basabilecek şekilde dizayn edilmiş.çok mu zor düzgün bir tuş takımı yerleştirmek.
PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000 Ekipman:Nokia N78<>Sony MDREX85LP@iriver T60<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K+Sandisk 4GB SDHC Card Class 6 hitokiri battousai
Keşke şu telefon çıkmadan ufak bir revizyon geçirse de N78i falan diye bir model olsa. Led flaş, ve dokunmatik tuşlar, gıcık tuş takımı soğutuyor beni telefondan