Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Tarifem Değişmiyor ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Tarifem Değişmiyor ??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
handofdoom

8 Ekim 2007; 0:21:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben gecen hafta içinde tarife değiştirmek için turkcell abone merkezine gittim arkadaşımın kimliği ile kampüscell tarifesine geçmek için başvuru yaptık. İşlemi gerçekleştirdikten sonra en kısa zamanda yeni tarifenize gecersiniz dediler aradan bir gün geçti müşteri hizmetlerini aradım durumu izah etim ve bana beklememi sistemin yoğun oldunu sölediler ( benle ne alakaysa) neyse peki dedim bekliyeyim ardan bir gün daha gecti yine aradım yine aynısını sölediler. Fakat nerdeyse bir hafta oldu benim tarifem hala değişmedi.Bu konuda turkcell e Değişmicekse tarifem niye işlem yaptırıp beni bekletiyonuz, sonuçta sistem bigün yoğun iki gün yoğun anladımda bi haftadır ne bu yaa? çok kızgınım turkcelle cook..

Hp Pavilion DV6645et
Sony Cyber-Shot DSC-55W

'98 Honda civic 1.6i es
mirage616

8 Ekim 2007; 2:12:03 

quote:

Orjinalden alıntı: handofdoom

Ben gecen hafta içinde tarife değiştirmek için turkcell abone merkezine gittim arkadaşımın kimliği ile kampüscell tarifesine geçmek için başvuru yaptık. İşlemi gerçekleştirdikten sonra en kısa zamanda yeni tarifenize gecersiniz dediler aradan bir gün geçti müşteri hizmetlerini aradım durumu izah etim ve bana beklememi sistemin yoğun oldunu sölediler ( benle ne alakaysa) neyse peki dedim bekliyeyim ardan bir gün daha gecti yine aradım yine aynısını sölediler. Fakat nerdeyse bir hafta oldu benim tarifem hala değişmedi.Bu konuda turkcell e Değişmicekse tarifem niye işlem yaptırıp beni bekletiyonuz, sonuçta sistem bigün yoğun iki gün yoğun anladımda bi haftadır ne bu yaa? çok kızgınım turkcelle cook..

Bak arada bir vodafone müşt.hizmetlerindeki hızı gör süperler walla hemen şikayet kaydı alırlardı o abone merkezi ile ilgili üstüne tarifenide ordan değiştirirlerdi

handofdoom

8 Ekim 2007; 9:54:40 

Walla şimdi yine aricam müşteri hizmetlerini ve bu sefer aşcam azımı bakalım ne olacak buda sonuç vermezse mail atıcam...işim yok nasıl olsa her gün mail atarım onları sinir edene kadar

Hp Pavilion DV6645et
Sony Cyber-Shot DSC-55W

'98 Honda civic 1.6i es
handofdoom

8 Ekim 2007; 10:02:29 

Allah bildiği gibi yapsın oruç azıma küfür etmek istemiyorum bunlar insanı resmen salak yerine koyuyorlar turkcell

Kadının bana sölediği lafa bakın yaa " Okulların açılma döenmi olduğu için kampuscell tarifesinde büyük bir yoğunluk söz konusu. bir süre daha bekleyin olmadı turkcell extre ye gidin ve tarife değişikliği niçin gerçekleşmedi sorun." Allah bildiği gibi yapsın
ne diyeyim ben size ya..kelimeler kifayesiz kaldı bende

Hp Pavilion DV6645et
Sony Cyber-Shot DSC-55W

'98 Honda civic 1.6i es
mirage616

8 Ekim 2007; 19:34:24 

quote:

Orjinalden alıntı: handofdoom

Allah bildiği gibi yapsın oruç azıma küfür etmek istemiyorum bunlar insanı resmen salak yerine koyuyorlar turkcell

Kadının bana sölediği lafa bakın yaa " Okulların açılma döenmi olduğu için kampuscell tarifesinde büyük bir yoğunluk söz konusu. bir süre daha bekleyin olmadı turkcell extre ye gidin ve tarife değişikliği niçin gerçekleşmedi sorun." Allah bildiği gibi yapsın
ne diyeyim ben size ya..kelimeler kifayesiz kaldı bende

Al cep öğrenci kafan rahat olsun ayrıca mükemmel müşteri hizmetleri anlayışıyla başın ağrımasın

handofdoom

9 Ekim 2007; 17:00:23 

Şükür sonunda değişti 1 hafta içindede olsa saçma sapan gerekcelerler bekletilmiş olsamda değişdi şükür.

Hp Pavilion DV6645et
Sony Cyber-Shot DSC-55W

'98 Honda civic 1.6i es
@oğuzhan@

9 Ekim 2007; 18:22:13 

hayırlı olsun arkadaşım.turkcell işte bazen böyle şaçmalıklar yapabiliyor

celalcaner2

11 Ekim 2007; 19:17:39 

birde kampuscel için mesaj gelince 100 kontur yuklemek gerekiyor açılması için.

serkanfe

13 Ekim 2007; 18:05:45 

mrb yurt genelinde benim bildiğim sadece kampuscell e geçişte problemler oluyo diğer tarifelerde hanhangibir problem yok onuda düzeltmeye çalışıyorlar.
quote:

Orjinalden alıntı: @OĞUZHAN@

hayırlı olsun arkadaşım.turkcell işte bazen böyle şaçmalıklar yapabiliyor

ecofehmi

8 Mayıs 2008; 11:24:16 

vodafeone mudur nedir anmayın adını bana.Böyle dandik hizmet mi olur ? Kafalarına göre tarifelerle oynuyolar, yeni kurallar koyuyolar.Tabiki müşteriyi bilgilendirme ihtiyacı da hissetmiyolar. Geyik candır bu ne salakça reklam sloganıdır ya

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Tarifem Değişmiyor ??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Kama Connect video incelemesi
Scythenin USB arayüzünü Sata ve ideye çeviren ürünü Kama Connect
CeBIT 07 / Komate Standı Video