Şimdi Ara

kaspersky internet security ,trojanları filanda bulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yoksa başka bir yardımcı program gerekli mi,? solucanlar, casus programlar için mesela?

• Zararlı sitelerde çok fazla dolşmıyorsan, bence yeterli...KIS 7 kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar...

Ancak, spy ve rootkitler için ayrıca bir program kurmanda fayda var (zaralı sitelerde çok fazla dolaşmıyorsan, bence ona da gerek yok)
  • Arada bir ad aware spyware doctor gibi programlarla taratırsan iyi olur
  • Ben de bu KAV a anlam veremedim, adı internet güvenliği fakat her işe bakıo, bu da insanda arkadaşta olduğu gibi tedirginlik yaratıyo, ama bende memnunum... KIS 6 dan beri...
  • Alayını halleder merak etme bende KAV v7 var birde win in kendi güvenlik duvarı açık yeterli oluyo. Gerçi spy pro da var ama ona gerenk kalmıyor.
  • ben hala KIS 6 ı kullanıyorum
    güvenlik bakımından eksiği gediği var mı
  • kis 6 ve 7 Tam Sistem Koruma (total protection) yazılımıdır...

yani trojan spyware vs..için ayrı program kurmanıza gerek yok...yalnız her alanda tam koruyup korumadığı tartışılır...araştırıp öğrenmek lazım...uzunca bir süre kaspersky kullandım kullandığım süre içinde hiç bir sorunum olmadı...keylerin karalisteye alınma olayı canımı sıktı ve vazgeçtim kasperskden..şimdi nod32 var oda çok güzel...geçinip gidiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K084K -- 8 Ekim 2007; 3:24:46 >
  • valla benimde kasper keyleri blackliste girdi bende nod32 kurdum ama ben nodun hiç virüs bulduğunu yada uyarı verdiğini görmedim kasper hiç virüs olmasa bile arada bişiler derdi gizli program felan diye kendini gösterirdi nod saldım çayıra mevlam gayıra geliyo bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatmucu

valla benimde kasper keyleri blackliste girdi bende nod32 kurdum ama ben nodun hiç virüs bulduğunu yada uyarı verdiğini görmedim kasper hiç virüs olmasa bile arada bişiler derdi gizli program felan diye kendini gösterirdi nod saldım çayıra mevlam gayıra geliyo bana

yok yok ben denedim..eski virüslü trojanlı cdler vardı kasperskinin verdiği uyarıları nod32 de verdi...korkmana gerek yok emin ol nod32 en az kaspersky kadar güvenli...
  • Nod32 ve Kaspersky şuan dünyanın en iyi antivirüs yazılımları diyebilirim. Her iki antivirüste başabaş güreşiyorlar ve rakipleri uzun zamandır yok. Ayrıca nod32'nin %100 türk yapımı bir programı olması gögsümüzü kabartan bir ayrıntı
  • ne :S türk yapımımı ? :S:S:S:S:S:S:S:
  • quote:

ne :S türk yapımımı ? :S:S:S:S:S:S:S:

Evt Nod32 %100 türk yapımı bir programdır ve tamamen yerli bir üretimdir. Yerli malı yurdum malı öz-be öz
  • peki ama kim hangi firma yapıyo ? valla çok şaşırdım şaka değil değilmi ?
  • quote:

peki ama kim hangi firma yapıyo ? valla çok şaşırdım şaka değil değilmi ?

Bildiğim kadarıyla Eset diye bi şirket.

Bide satın alsak fiyatı lira bazında ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov -- 8 Ekim 2007; 18:17:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

ne :S türk yapımımı ? :S:S:S:S:S:S:S:

Evt Nod32 %100 türk yapımı bir programdır ve tamamen yerli bir üretimdir. Yerli malı yurdum malı öz-be öz

Ben Eset'i alman firması diye biliyordum...Şimdi burada Türk olduğunu okuyunca çok şaşırdım...Acaba, sahibi Almanya'da yaşayan bir gurbetçimiz mi...

Her ne kadar pek güven olmasa da, Vikipedi de Alman firması olduğunu yazıyor:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Nod32

• ben pek inanmadım be türk firması olduğuna öyle olsa bunca yıl duyardık bi yerde okurduk gibime geliyor ne dersiniz ? sitesindede bi bilgi yok
  • ben kaspersky 6.0 kullanıyorum memnunum.biraz kasıyo ama iyidir.bu arada nodun türk malı oldugunu bilmiyordum öğrendim helal olsun ne diyim.
  • windows defender da iyi bence. otomatik çalışıyor ve epeyce yakaladı şimdiye dek. tabi xp yasalsa kurulabiliyor.http://uploaded.to/?id=13ae0t bu kurmanıza yardımcı olacaktır
  • nod32 slovak eset firmasının malıdır
  • KIS den vazgeçmiçeksin.Bir kez başka bir program kullnadım KIS yerine pc'de sorunlar artmaya basladı.
    Ama KIS yanına ad-aware veya spy doctor kullanmanı tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.