Şimdi Ara

80 den düşme 79 lvl full farm İTEMSİZ char ___MaSTeR___ satılıktır !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt Arkadaşlar kuzenimle yaşadığımız bi sorun yüzünden kendisi bu charı pk yapmış ve 80 lvl %99.99 olan chara lvl düşürmeyi başarmıştır. bende bunun üzerine Chaı satmaya karar verdim. Almak isteyen arkadaş merak etmesin gizli cevabı bnden başka bilen yok ve şifreyi deiştirdiğim için kuzenim giremiyor.. ve bnde okullar başladığı için hem kasamam hemde toplarlayamam. bu yüzden charı boş olarak satıyorum.. serverın en KRAL adamlarından biri olan ___MaSTeR___ satılıktır.. Şuan serverda ben dahil sadece 2 kişi de bulunan honor buff larda unutulmamalı.............

server : Poseidon
    Nick : ___MaSTeR___
    Build : full int nuker
    SKiller: Fire 80-------lightning 78--------cold 74-------bicheon 68 dir ve hepsi max dır
    honor point: 287
    Mezun sayısı: 12 ( şuan poseidonda en yüksek mezun 12 dir ben ve birisi önce gidiyoruz )
    Fiyat : 250 olarak düşünüyorum
    ödeme şekli: isteğim elden ( burdur-ısparta ) fakat onun dışında banka dan yapılabilir..

işte ss ler:

işte ss ler hiç bir şekilde birisine ait diildir kendim çektiğim resimler isteyen oyuna girip bnde girerim mesahjlaşırız ve gördüğpünüz gibi bunu gibi bir sürü lord kesmişştir server da tanmayan yoktur alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun....

• Haydan gelen huya gider..

Neymiş tüm servera kafa tutmamak lazımmış...

Eden bulur...
  • ne diyorsun kardeşim sn bn bu charı yeni almıştım yeni sahibiydim ama hep kuzen işte boşuna laf çıkarma
  • Eski yeni fark etmez. Charı alan onun isminide satın almış olur ve getirceği veya getirdiği sonuçlara katlanmak zorunda olur...
  • tabi insanların suçlu olmadğını bile bile suç aramakda snin gibilerin işiı
  • Char gzel amma keşke pk olmasaymış banan itemleri olarak satarsan ala bilirm he bu arrada ben ist oturyorum itanbuldan elden ala bilirm mns mi ekle konuşalım

dh_sro_dikmen@hotmail.com
  • beyler char gercekten güzel charı tanıyorm gercekten bir sürü lord kesti char pk olmasaydı daha ii ydi ama kendisininde belırttıgı gibi kuzenı charı pk yapmıs char su an toplanmıcak bi düzyde deil char farmlı oldugu için cok cabuk kasılabılır. char yaklasık 50 m masraf yapılarak +3 %50 blue bir sete sahip olabilir bu saydıgım özellıklerde cok kötü deil
    [:'(
  • up !!! yok mu alın size itemsiz char farmıda yapılmış bekliyorum hadn beyler
  • güzel char mış ama çok para lazım bu chara en az 400m oyun parası ile anca eski günlerine döner
    gerçekten yazık olmuş chara
  • upppp :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___MaSTeR___

Şuan serverda ben dahil sadece 2 kişi de bulunan honor buff larda unutulmamalı

bi sorum olucak. o honor bufflar neler ne işe yararlar bide nasıl alınıyo? yardımcı olursan sevinirim. bide pk lvlı kaç? kaç lvl düşmesi lazım karakterin? yanlış anlamadıysam lvl79 dimi sadece daha lvl düşmesi gerekmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjanaz55 -- 8 Ekim 2007; 20:58:13 >
  • honor buff lar wlla 12 tane adam mezun ettim öle geldi ve honor bufflar çok işe yarıyor bnde 4 tane buff var bunlar %20 attacking ratinge veriyor.. berzin %20 daha hızlı dolmasını sağlıyor...%20 daha hızlı koşmayı sağlıyor ve en önemlisi %5 phy. mag. damage ve absorb... veriyor ..
    ve char şuan pklığı geçmiş durumda yani 79 lvl %45 sabit burda kaldı alıcak arkadaşta 79 lvl %45den kasıcak ztn full farm ve 0 gap hatta -1 gap o yüzden hmn lvl atlar sadece üst baş meselesi
  • bu arada charın fiyatı 200 olmuştur alıcıların dikkatine
  • xigenonda ardream charı lvl 59 asassın ıle takas etmeyi dusunurmusun?( knightonline )
    üzerinde 2 adet citin+8 ve 2 tane+7 citin var ve 1 adet foverin ring var.Foverin ıle 2 adet shard alırsın bu kadar basit.
    Eger dusunursen MSN : maadme@hotmail.com
  • ewt arkadaşlar 2 tane aynı serverda char satıyorum biri poseidonda 57 lvl full int nuker LoseControL ilanda verdiğim gibi biride bu
  • up !!! yok mu alıak msn bırakın konuşalım bekliyorum fiyat 200 YTL ye düştü !!!!!
  • 200 ytl ye itemsız hemde , çok zor bence
  • fiyatı çok uygun umarım satılır
  • umarım inş. bakalım bekliyoruz müşteriyi :)
  • ya ben senin 57 lik charınada talib olmustum aama elden almak isterim ben..

(ankarada oturuyorum bu arada...)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.