bu arada daha önce baslar az diyordum evde yaptığım kötü kurulum yüzünden...
bugün yurtta tori amos'un söylediği enjoy the silence'ı dinlerken tuvalletteki duşakabin tir tir tirtiyordu hatta o titreşim sesi aego %80 açıkken bile duyuluyordu
bu arada daha önce baslar az diyordum evde yaptığım kötü kurulum yüzünden...
bugün yurtta tori amos'un söylediği enjoy the silence'ı dinlerken tuvalletteki duşakabin tir tir tirtiyordu hatta o titreşim sesi aego %80 açıkken bile duyuluyordu
daha ne olsun
valla aego sahibi olmak bi ayrıcalık umarım bi gün benimde olacak gerçi şu anki sistemim fena değil
intel Q6600 2400@3400 coolermaster tx gigabayt p35ds3r ocz 800mhz 5-5-5-16@ 890 4-4-4-12 zotac 9600gt @ 780/2150/1900 (bazen resetliyor) 2*160gb seagate hd highpower 560w plus 2 adet dual 6w hoparlör 1 adet kenwood s3000 s. woofer sony 260g 1ohm amfi
almak istediğin zaman haber ver dostum bendekini uygun fiyata saarım yanlış anlaşılmasın memnun olmadığımdan değil s750 alacağım için setin ses kalitesi harika
bilmiyorum ciddi alıcı çıkınca fiyatı belirlerim dostum önce film önemli değil müzikleri kaliteli şekilde dinlemek yeter dedim g500 ü satıp bunu aldım sonra filmlerde 5.1 ses formatını özledim bide 2232bw alınca surround set şart oldu ondan hem müzik performansı iyi hemde filmlerde surround ses alabileceğim bi set almaya karar verdim bu sette s750
Ahh be hocam keşke 1 ay önce deseydin şunu…I-Trigue alacağıma senden AE’yi alırdım… Belki de S750 ile takas ederdik…İşallah hemen alıcı bulursun, ama ürün tuzlu olunca alıcı bulmak zor gibi. Millet X-230 neyime yetmez diye düşünüyor çünkü…Ama kaliteden anlayan fiyata bakmaz tabii… Not: Sistemin de baya hoşmuş…Kaliteden anladığın belli zaten, ama resimle tescilli olmuş...Herkese böylesi nasip olsun diyelim bizde…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 13 Nisan 2008; 3:30:48 >
ya film izlemesem veya aego m filmlerde 5+1 setler kadar zevk verse hiç satmam bana şu anda hem müzik kalitesi güzel hemde dvdleri surround şekilde izleyebileceğim bir set lazım oda s750 den başkası değil