Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acoustic Energy Aego M ve diğer iyiler :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Acoustic Energy Aego M ve diğer iyiler :) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Fennezs

26 Şubat 2008; 14:34:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs
Acoustic Energy'ye bir e-mail atalım bari.

Arkadaşlar attığım e-mail'e cevap geldi AE'den. 2 soru sormuştum, kabloyu nasıl bağlayalım diye ve center speaker nasıl kullanacağız diye. Cevap şöyle :

Dear Sir

On the Aego M speaker cables the side with the dashes on it is the negative side and plugs into the black spring connection on the rear of the sub.

For the centre speaker you can buy addtional satellite kits,which comprises a satellite speaker and speaker cable through your nearest Acoustic Energy dealer .Please click on the link to find your nearest one:

http://www.acoustic-energy.co.uk/Where_to_buy/index.asp

Best Regards

Returns and Service Department
Acoustic Energy Ltd

Soultrap doğrusu çizgiler negatifmiş, yani son bağladığınız doğru. Benim tespitim de buydu. BL müzik de böyle demişti zaten. Artık kesinleşti yüzyılın sorusuna cevap bulduk

Soultrap

26 Şubat 2008; 15:18:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

Soultrap doğrusu çizgiler negatifmiş, yani son bağladığınız doğru. Benim tespitim de buydu. BL müzik de böyle demişti zaten. Artık kesinleşti yüzyılın sorusuna cevap bulduk

Evet haklısın. Bu konuyu açıklığa kavusturduğun için sağol.

22" HP W2207h | Asus P5Q | Q6600@3.5Ghz | 2x2GB | 500GB | HD4850 | PC P&C 750W | X-fi Music | Aego-M 2.1 | Logitech G5 ▪ Ultra-Flat
tepeb

26 Şubat 2008; 15:50:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Mesela eskiden megaworks ve audigy2 ZS sahibi iken yine ses kartından %70 civarı kullandığımda hoparlorden fulleyemezdim sesi.

2 yıl megaworks kullandım ve ses kartımda audigy2 zs idi ve bu set bas tiz ayarları normal koşularda %70 tiz %50 bas gibi kesinlikle distorsiyona girmiyor. Ses ayarları ses kartında wave dahil %100, bütün efektler kapalı eq flat şekilde, ayrıca kumandadan da %100 açıkken. Distorsiyondan ziyade megaworks'ün ses tonunda bile değişiklik olmuyordu. Şimdi benzer ayarlada g500 kullanıyorum wave'i %50'nin üzerine açamıyorum çünkü seste hissedilir bozulmalar oluyor.
merickafa
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Şubat 2008; 17:45:17 

quote:

Orjinalden alıntı: palakash

z2300 olsun 5500 olsun aego m nin yanından bile geçmez hatta mx 5200 üe bile ulaşamayan cihazlar bunlar belki iddialı gelmiş olabilir ama s2300 te kütük gibi ses var heelki sesi açtığınızda baslar boğuluyor bence bu sistemler kulak alışkalığı yapmış kullanıcılarda saygılar ......

kütük gibi demeyelim sadece zevk meselesi ben derin bass severim 20 tane aego M subı yan yana gelse z2300 sub'ın zevkini vermez
setete

26 Şubat 2008; 17:55:02 

arkadaşlar tüm mesajları okudum hemde bir günde, az kalsın gözü bozuyordum ama benim durumum ile bağdaşan tek bir mesaj göremedim. ben yaklaşık 16 m2 lik kare bir odada dvd playera L-R bağlayarak %90 film izlemek %10 müzik dinlemek için bu aegoyu araştırıyorum. Herkes PC ye bağlayarak kullanıyor ve yorumlarını ona göre yapıyor. Ses kartlarına bağlı olarak ses kalitesinden söz ediliyor. Benim merak ettiğim bu ürünü dvd player ile kullanınca sizlerin hayranlıkla anlattığınız deneyimleri bende yaşayabilecekmiyim. yoksa "boşver dvd player ile verim alamazsın. iyisimi al bir microlab pro-1 daha iyi" mi dersiniz.

Soultrap

26 Şubat 2008; 19:30:10 

quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

2 yıl megaworks kullandım ve ses kartımda audigy2 zs idi ve bu set bas tiz ayarları normal koşularda %70 tiz %50 bas gibi kesinlikle distorsiyona girmiyor. Ses ayarları ses kartında wave dahil %100, bütün efektler kapalı eq flat şekilde, ayrıca kumandadan da %100 açıkken. Distorsiyondan ziyade megaworks'ün ses tonunda bile değişiklik olmuyordu. Şimdi benzer ayarlada g500 kullanıyorum wave'i %50'nin üzerine açamıyorum çünkü seste hissedilir bozulmalar oluyor.

Tepeb bende aynı ses kartı ve seti kullandım.

Benim senden farkım, megaworkste ekstra bass tiz kullanıyordum (hem setten, hem karttan) ve yüksek seslerde hoparlorün sınırlara geldiğini anlıyordum ki zaten megaworks distorsiyona giriyordu demedim.

Megaworksün kumandadan sesi hemen fulleyebiliyordun (tuşa 3-4 saniye gibi basılı tutarak), zaten kumandadan çıkabileceği ses düzeyi iyi ayarlanmıştı (güce göre sınırlandırılmış gibi), yalnız ses kartından wave %70 ve master %100 gibi ses son haddine çıkıyordu.

Benim üst mesajda anlatmak istediğim zaten Aego nun bozulma olmadan fazlasıyla yüksek ses ürettiği, ve hissettiğin ses yüksekliği miktarının megaworks gibi çok daha güçlü 5.1 bir setten çokta uzak olmadığı..

Tabi konu uydulardan başladığı için burada genel olarak uyduların ürettiği sesten bahsediyorum çünkü megaworks ile Aego nun bass tepkileri baya farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 26 Şubat 2008; 19:40:34 >

22" HP W2207h | Asus P5Q | Q6600@3.5Ghz | 2x2GB | 500GB | HD4850 | PC P&C 750W | X-fi Music | Aego-M 2.1 | Logitech G5 ▪ Ultra-Flat
Oronra

26 Şubat 2008; 19:39:07 

quote:

Orjinalden alıntı: setete

arkadaşlar tüm mesajları okudum hemde bir günde, az kalsın gözü bozuyordum ama benim durumum ile bağdaşan tek bir mesaj göremedim. ben yaklaşık 16 m2 lik kare bir odada dvd playera L-R bağlayarak %90 film izlemek %10 müzik dinlemek için bu aegoyu araştırıyorum. Herkes PC ye bağlayarak kullanıyor ve yorumlarını ona göre yapıyor. Ses kartlarına bağlı olarak ses kalitesinden söz ediliyor. Benim merak ettiğim bu ürünü dvd player ile kullanınca sizlerin hayranlıkla anlattığınız deneyimleri bende yaşayabilecekmiyim. yoksa "boşver dvd player ile verim alamazsın. iyisimi al bir microlab pro-1 daha iyi" mi dersiniz.

Bizlerin asıl hayranlıkla anlattığı Aeognun müzik performansı üzerine, film için kullanacaksan hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Gerçi beklentilerinide bilemiyorum ama...

[Panasonic 42PX8E] - [Marantz SR5001 7.1ch / 90w @ 8ohm] - [Toshiba HD-EP30 HD-DVD 148Mhz/12bit 1080p/24 upscale @ QED Performance Toslink Digital Optical] - [Front: Wharfedale Diamond 9.6 @ QED Silver Anniversary XT Speaker Bi-Wire - QED Airlock APN2/20 @ Van Den Hul CS-122 Hybrid] - [Rear: Sony SS-MF450 @ Monster S SP16] - [DT @ Monster 24k Gold Scart]
[C2D E6850 @ 3.0Ghz] - [ARCT.Freezer 7 Pro & ARCT. Silver 5] - [GigaByte P35-DQ6 Bearlake] - [Team Xtreem 2x1GB DDR2 800 @ 4-4-4-10] - [(250GB Seagate Baracuda 16MB NCQ SATA2) (160GB & 120GB Samsung Spinpoint SATA2)] - [Leadtek 8800GTS 640] - [Creative Audigy2 ZS] - [Acoustic Energy Aego M] - [Apple Cinema Display 20' LCD 1680x1050]
Oronra

26 Şubat 2008; 19:43:28 

quote:

Orjinalden alıntı: merickafa

quote:

z2300 olsun 5500 olsun aego m nin yanından bile geçmez hatta mx 5200 üe bile ulaşamayan cihazlar bunlar belki iddialı gelmiş olabilir ama s2300 te kütük gibi ses var heelki sesi açtığınızda baslar boğuluyor bence bu sistemler kulak alışkalığı yapmış kullanıcılarda saygılar ......

kütük gibi demeyelim sadece zevk meselesi ben derin bass severim 20 tane aego M subı yan yana gelse z2300 sub'ın zevkini vermez

Arkadaş boşuna yazıyosun o halde, z2300 ü ve o tüm mid tiz seslerini bastırıp sürekli uğuldayan sub ını seviyosan Aego zaten sana gitap eden bir ürün değil. Aego müzikal bir ürün, kulağı okşayan bir ses rengi var, her parçada ayrı eq ayarı yaptırmayan bir yapısı var, dolgun yumuşak ve yormayan bas sesleri var. Kısacası Aego, z2300 gibi gürültü değil, adam gibi ses çıkartıyo. Z2300 le mukayese bile edilmeyecek kadar iyi bir settir Aego

[Panasonic 42PX8E] - [Marantz SR5001 7.1ch / 90w @ 8ohm] - [Toshiba HD-EP30 HD-DVD 148Mhz/12bit 1080p/24 upscale @ QED Performance Toslink Digital Optical] - [Front: Wharfedale Diamond 9.6 @ QED Silver Anniversary XT Speaker Bi-Wire - QED Airlock APN2/20 @ Van Den Hul CS-122 Hybrid] - [Rear: Sony SS-MF450 @ Monster S SP16] - [DT @ Monster 24k Gold Scart]
[C2D E6850 @ 3.0Ghz] - [ARCT.Freezer 7 Pro & ARCT. Silver 5] - [GigaByte P35-DQ6 Bearlake] - [Team Xtreem 2x1GB DDR2 800 @ 4-4-4-10] - [(250GB Seagate Baracuda 16MB NCQ SATA2) (160GB & 120GB Samsung Spinpoint SATA2)] - [Leadtek 8800GTS 640] - [Creative Audigy2 ZS] - [Acoustic Energy Aego M] - [Apple Cinema Display 20' LCD 1680x1050]
Soultrap

26 Şubat 2008; 19:45:19 

quote:

Orjinalden alıntı: setete

Bence dvd playerda film izlemek için uygun bir set değil Aego M. Aego M fiyatına iyi bir 5.1 sistem alabiliyorsun ki %90 film izleyeceksen böyle yapman daha mantıklı olur.

İlla 2.1 bir sistem istiyorsan film için daha ucuz setler işini rahatlıkla görecektir. Kısacası Aego M i %90 film izlemek için kullanırsan ziyan etmiş olursun.

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Şubat 2008; 22:23:29 

Aego M 'de Enigma'dan sadeness'i dinlemek isterdim açıkcası bu parçada bass tiz ve mid sesler yaygın

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
oguzhansx1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Şubat 2008; 23:09:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

quote:

quote:

Arkadaş boşuna yazıyosun o halde, z2300 ü ve o tüm mid tiz seslerini bastırıp sürekli uğuldayan sub ını seviyosan Aego zaten sana gitap eden bir ürün değil. Aego müzikal bir ürün, kulağı okşayan bir ses rengi var, her parçada ayrı eq ayarı yaptırmayan bir yapısı var, dolgun yumuşak ve yormayan bas sesleri var. Kısacası Aego, z2300 gibi gürültü değil, adam gibi ses çıkartıyo. Z2300 le mukayese bile edilmeyecek kadar iyi bir settir Aego

Arkadaşım sub konusunda logitechi eleştiren ilk ve tek adamsın.tebriklerr..Millet logitech'in z serisi gibi derin bass elde etmek için bin takla atıyo.özellikle MEGA ve GIGA kullanıcıları.
helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Şubat 2008; 23:19:56 

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhansx1

quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

quote:

quote:

Orjinalden alıntı