Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acoustic Energy Aego M ve diğer iyiler :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Acoustic Energy Aego M ve diğer iyiler :) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Oronra

16 Şubat 2008; 1:23:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: palakash

arkadaşlar merhabalar ben topiği açan aego M cilerden serkan paylaşımlarınız çok güzel açıkçası topiği açarken insanların bu sisteme iyidir deyip alacağını tahmin etmiyordum heleki bu şekilde güzel değerlendirmeler ve paylaşımların olacağını tahmin etmiyordum değerli ve bilgil odaklı açıklamalarınızdan dolayı teşekkür etmeyi borç bildim.. çoğu topikte gereksiz muhabbetler ön planda burada iyi bir hava yakalamışsınız.. bence aego M kadar diğer iyileride kullanan arkadaşlar ürünleri burada anlatsınlar bilgilerini paylaşsınlar iyi ürünlerin burada muhhabetini yapalım olayı fazla holiganlık boyuna taşımayadan ham aego M hemde daha iyi olmasalarda diğer iyileri analım saygılar.. arada girer yazarım ben böle siz kafanıza göre takılın

Sevgili @palakash

Topik başlığını değiştir diye ilk günlerde baya bi üstelemiştik ama pek yanaşmadın sen bu olaya

Logitech creative gibi ürünlere ait farklı başlıklar zaten var yada donem donem oluyor. Bırakalım bu topik sadece Aego M e ait olsun derim, diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem.

Farklı marka ve modeller işin içine girerse konu dağılır başka yerlere gider düşüncesindeyim. Biz böle kendi yağımızda pişsek ?

Sevgiler...

[Panasonic 42PX8E] - [Marantz SR5001 7.1ch / 90w @ 8ohm] - [Toshiba HD-EP30 HD-DVD 148Mhz/12bit 1080p/24 upscale] - [Front: Wharfedale Diamond 9.6 / Van Den Hul CS-122 Hybrid] - [Rear: Sony SS-MF450 / Monster S SP16] - [DT / Monster 24k Gold Scart]
[C2D E6850 @ 3.0Ghz] - [ARCT.Freezer 7 Pro & ARCT. Silver 5] - [GigaByte P35-DQ6 Bearlake] - [Team Xtreem 2x1GB DDR2 800 @ 4-4-4-10] - [(250GB Seagate Baracuda 16MB NCQ SATA2) (160GB & 120GB Samsung Spinpoint SATA2)] - [Leadtek 8800GTS 640] - [Creative Audigy2 ZS] - [Acoustic Energy Aego M] - [Apple Cinema Display 20' LCD 1680x1050]
clubsoda

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 13:37:44 

arkadaşlar her sayfayı tek tek okudum . ve ptesi sadece sesini deneyebilmek için avcılardan kalkıp blmüzik e gidicem. bi kaç sorum var size. woofer ın boytuları nedir? en-boy-genişlik olarak. bi de beyaz ve siyah aego arasında fark var diyorsunuz. ben görüntü açısından beyazı daha çok beğendim. onu almayı düşünüyorum. yüksek seste distorsiyona giriyormuş. tüm beyaz aegolar böyle mi? son olarak film performansı nasıl? iyi surround verebiliyor mu? ses kartım x-fi gamer.

emre6128

16 Şubat 2008; 14:00:33 

siyah beyaz farkı değil dostum o bahsedilen beyaz biraz daha eski versiyon ondan kaynaklanıyor şu anda piyasada bulunan siyah beyaz arasında bi fark olduğunu sanmıyorum x-fi xtreme gamerdaki cmss 3d özelliğini açarsan gayet tatmin edici ses alabilirsin setin ölçülerinide srcelektronik.com dan öğrenebilirsin

"Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır Toprak Eğer Uğruna Ölen Varsa Vatandır"
Soultrap

16 Şubat 2008; 14:11:41 

Evet Emre'nin dediği gibi şuan piyasada bulunan yeni jenerasyon Aego lar arasında herhangi bir fark yok. Benim bahsettiğim beyaz Aego eski jenerasyon.

Bu arada Aego 2+1 olduğu için surround performansından pek bahsedilemez . Sete katabileceğin surround, dolby prologic yada CMSS gibi efektlerden ibaret. Ben filmlerde çevresel sesi pek önemsemediğim için problem olmuyor.

Ama müzik performansı kendi fiyat aralığında eşsizdir hatta kendinden çok daha pahalı setleri gözünün yaşına bakmadan harcayabilir.

22" HP W2207h | Asus P5Q | Q6600@3.5Ghz | 2x2GB | 500GB | HD4850 | PC P&C 750W | X-fi Music | Aego-M 2.1 | Logitech G5 ▪ Ultra-Flat
Oronra

16 Şubat 2008; 15:23:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Evet Emre'nin dediği gibi şuan piyasada bulunan yeni jenerasyon Aego lar arasında herhangi bir fark yok. Benim bahsettiğim beyaz Aego eski jenerasyon.

Bu arada Aego 2+1 olduğu için surround performansından pek bahsedilemez . Sete katabileceğin surround, dolby prologic yada CMSS gibi efektlerden ibaret. Ben filmlerde çevresel sesi pek önemsemediğim için problem olmuyor.

Ama müzik performansı kendi fiyat aralığında eşsizdir hatta kendinden çok daha pahalı setleri gözünün yaşına bakmadan harcayabilir.

Valla aynısını yazmaya üşendim o sebepten soul un yorumuna katılmakla kalıcam

[Panasonic 42PX8E] - [Marantz SR5001 7.1ch / 90w @ 8ohm] - [Toshiba HD-EP30 HD-DVD 148Mhz/12bit 1080p/24 upscale] - [Front: Wharfedale Diamond 9.6 / Van Den Hul CS-122 Hybrid] - [Rear: Sony SS-MF450 / Monster S SP16] - [DT / Monster 24k Gold Scart]
[C2D E6850 @ 3.0Ghz] - [ARCT.Freezer 7 Pro & ARCT. Silver 5] - [GigaByte P35-DQ6 Bearlake] - [Team Xtreem 2x1GB DDR2 800 @ 4-4-4-10] - [(250GB Seagate Baracuda 16MB NCQ SATA2) (160GB & 120GB Samsung Spinpoint SATA2)] - [Leadtek 8800GTS 640] - [Creative Audigy2 ZS] - [Acoustic Energy Aego M] - [Apple Cinema Display 20' LCD 1680x1050]
Fennezs

16 Şubat 2008; 18:37:39 

Bugün siyah olanı aldım BL müzik'ten Dinlemedim bile. Normal hoparlör olsa dinlememek büyük hata ama PC için daha iyi bir takım yok orası kesin zaten. Karşılaştıracak aday yok yani.

clubsoda,
Boyutlar şöyle :
Sub Woofer : 265x190x350 mm
Satellites : 68x103x90 mm
Uydular yumruk kadar resmen, çok ağır gelmediler bana evdeki 5.1 sony'deki uydular da aynı ağırlıkta (üstelik sony'nin kasaları ahşap). Sub woofer ise gözümde canlandırdığımdan daha büyük ve oldukça ağır. Bir çok kablosu var ve beyaz ve beyaza yakın açık grş renkteler. Beyaz alacaklar için iyi haber ama ben yine de siyah tercih ettim.

Alıp eve gelince ilk olarak trekstor vibez FLAC çalarımı bağladım alete ve inanılmazdı. Ortada sanki hi-fi komponent bir sistem var gibi deeeeermişim. Ama yakın. İnce bir cep telefonu kadar bir player ve yumruk kadar speakerlar inanılması güç bir ses kalitesi veriyorlar.

Notebook ile daha test etmedim, ben yerleşik ses kartı iyi sonuç vermez diye harici olarak daha iyi bir kartla desteklemek için sormuştum ama notebook'un kendi ses kartı bile yetecek gibi, teşekürler Oronra.

Kısacası bir PC için mükemmel gerçekten. Soultrap gibi (ve Oronra gibi) ben de çevresel sesi pek önemsemem hatta home theater sistemleri 5.1, 7.1 filan hiç sevmiyorum. 5.1 sistemimi bile kaç yıldır 3.1 olarak kullanıyorum, arkaları iptal ettim. Sinemada bile arkalardan özellikle de separasyonu çok kuvvetli sesler gelmesi aksine bana doğal gelmiyor ve dikkati dağıtıyor. Aego M'de center, merkez uydu için de bağlantı ve sub woofer üzerinde ve o kanal açıp kapatılabiliyor. Bir uydu daha alıp filmlere daha uygun hale de getirebilir isteyen ama ben BLmüzik'e sormadım bir uydu daha alabilir miyiz diye. Bilen varsa yazarbilir buraya.

Bu arada BLmüzikte Roksanlar, Cyruslar vs. büyüleyici. Aman dikkat.

Soultrap

16 Şubat 2008; 21:41:41 

@Fennezs,

Ben BL Müzikte Aego yu Cyrus deck sistemde dinlemiştim. Sesin doğallığı çok etkilemişti beni.

Pc den(x-fi ses kartından) o denli güzel ses almak imkansız yalnız eq ve efektsiz yinede çok tatmin edici.

22" HP W2207h | Asus P5Q | Q6600@3.5Ghz | 2x2GB | 500GB | HD4850 | PC P&C 750W | X-fi Music | Aego-M 2.1 | Logitech G5 ▪ Ultra-Flat
Fennezs

16 Şubat 2008; 21:45:57 

@Soultrap,

Neden dinlemedim orda zannediyorsun.
Alamayacağım bir şeyi tatmak istemedim. Cyrus diyorsun. Hem de güç kaynakları ayrı sistemlerdi ordakiler.
PC ne ki?

palakash

17 Şubat 2008; 16:03:49 

arkadaşlar isim konusunda ciddiyseniz, soultrap emre ve diğer arkadaşlar sizin emeğiniz daha çok oldu bu sayfada istediğiniz ismi verebiriz "Acoustic Energy Aego M" yeterlimi mesela yada istediğiniz başka isim varsa verelim diğer iyiler konusunda iyi sistemler var sonuçta vatrandaş kesesine göre bilgi sahibi olsun diye düşünmüştüm hem diğer iyiler ibaresinin oluşu vadandaşı sayfaya yöneltecektir diğer türlü zaten bilmedikleri bir ürün uğramazlar gibi düşünmüştüm ama dediğim gibi sizin için önemliyse ismini değiştirebilirim. herkese kolay gelsin 2 ay sonra bende alıcam sistemi bu ay sistemimi yenilicem monitörümü aldım sonraki ayda aegoyu alıcam saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palakash -- 18 Şubat 2008; 23:04:21 >

intel Q6600 2400@3400 coolermaster tx gigabayt p35ds3r ocz 800mhz 5-5-5-16@ 890 4-4-4-12 zotac 9600gt @ 780/2150/1900 (bazen resetliyor) 2*160gb seagate hd highpower 560w plus 2 adet dual 6w hoparlör 1 adet kenwood s3000 s. woofer sony 260g 1ohm amfi
Soultrap

17 Şubat 2008; 16:20:10 

quote:

Orjinalden alıntı: palakash

arkadaşlar isim konusunda ciddiyseniz, soultrap emre ve diğer arkadaşlar sizin emeğiniz daha çok oldu bu sayfada istediğiniz ismi verebiriz "Acoustic Energy Aego M" yeterlimi mesela yada istediğiniz başka isim varsa verelim diğer iyiler konusunda iyi sistemler var sonuçta vatrandaş kesesine göre bilgi sahibi olsun diye düşünmüştüm hem diğer iyiler ibaresinin oluşu vadandaşı sayfaya yöneltecektir diğer türlü zaten bilmedikleri bir ürün uğramazlar gibi düşünmüştüm ama dediğim gibi sizin için önemliyse ismini değiştirebilirim. herkese kolay gelsin 2 ay sonra bende alıcam sistemi bu ay sistemimi yenilicem monitörümü aldım sonraki ayda aegoyu alıcam saygılar sevgiler

Topicte emeği çok geçmiş kişilerden biri de Oronra. Ve benim bu seti hemen bulmamı sağlayan kişi.

Gerçi o da topiğin Aego M topiğine dönüşmesinde hemfikir. Topic ismi "Acoustic Energy Aego M" olabilir.

Oronra