teşekkürler tepeb mutlaka görüşlerimi aktaracağım oranra uyduların arkasında jack ın hemen üstünde bir delik ve deliğin hemen üstünde vida yuvası var galiba oraya monte ediliyor dediğin gibi linkte ayağın aego m için olduğu yazıyor acaba src elektronik falan bu ürünü getirebilirmi gerçekten çok şık olur uyduları baş hizasına koyarsak müzik kaliteside artar
Sevgili @emre6128
Src Elektronik bayi ve ürünü italatcısından çekip gönderiyor. Eger istanbuldaysan direkt ithalatcıyla irtibata geçip uyduların ayaklarını sorabilirsin bence.
peki bu acoustic energy nin ithalatçısı kim ben direk bl müzikten aldım hangi ithalatçıdan aldıklarını sordum kendilerinin olduğunu söyledirler doğrumu acaba bide herife garanti süresi nedir dedim 1 sene deyince nasıl olur elektronik ürünlerin garanti süresi en az 2 yıl olmak zorunda deyince 2 seneye çıkardı bu adamlar bir apartman katında satış yapıyolar heralde bunlar bu firmanın ithalatçısı olamazlar
oraya gittiğimde seti alıken sordum hatta kendisi uyduları baş seviyesine koyarsanız daha iyi olur dedi bende kendisine aegonun ayakları varmı dedim yok dedi ben seti almadan öncede görmüştüm o ayakları ama olmadığını söylediler
bende almısken optık ses gırısı olan bı set olsun ıstıyordum aslında en az aego-m gıbı kalıtelı olup fıyatıda aynı cıvarda olan optık ses gırısı olan 2+1 tavsıye warmı acaba
selam bende aego m almayı dusunuyorum ama aletın uzerınde optık ses gırısı olmaması canımı sıkıyor bıde optık gırıs koysalarmıs ne olurmus sankı
bende almısken optık ses gırısı olan bı set olsun ıstıyordum aslında en az aego-m gıbı kalıtelı olup fıyatıda aynı cıvarda olan optık ses gırısı olan 2+1 tavsıye warmı acaba
Aego M gibi olanını bulmak zor :) heleki fiyatı uygun olanını bulmak hepten zor.
hocam ben megayı xtreme music ile kullanıyordum xtreme music ses kartımı auzen sipariş ettiğim için sattım auzen yarın gelsin o zaman görüşlerimi daha ayrıntılı şekilde aktaracağım yalnız şunu belirteyim bne bu seti almaya forumdan iki arkadaşlar birlikte gittim alırken demo müzikler dinledik hepimiz beğendik sonra eve geldim pc ye kurdum forumdan arkadaşlardan biride benimle geldi mp3 lerde test ettik vokal sesler midler ve tizler harika şarkıyı sanki canlı dinliyormuşsunuz gibi megadada böyle idi mega bozulunca g500 e geçtik megadan sonra g500 ün orta frekansları yetersz gelince aego aldık şu anda onboard ses kartım olmasına rağmen aego gayet iyi dediğim gibi ses karıtm yarın gelsin nasıl bir ses kalitesi olacak çok merak ediyorum
Dostlar Aego yu Mega g500 vs. gibi setlerle kıyaslamak çok anlamlı degil, 2.0 yada 2.1 setlerle karşılaştırın. Farklı kategoride farklı ürünleri yarıştırıyorsunuz. Şu durumda Müzik dinlerken Aego elbette ön plana çıkacak fakat oyun film gibi surround seslerde zayıf kalacaktır. Bunu göz önünde bulunduruyorsunuzdur heralde.
z2300 den microlab solo7 den pro1 e creative L3800 den birçok 2.0 ve 2.1 ürünü bizzat kullandım saymakla bitmez. Hatta şu an tam bilgisayarımın arkasında marantz avr ve stereo floorstand hoperlorlerim var. Ama Aego nun yeri başka.