Bildirim
CeBIT 07 / Rota Ithalat Standı Video Röportaj
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu radyodan mp3 dintenen ürün pek yeni sayılmaz. Taa benim memlekette bile herkeste vardı. Ama bu biraz geliştirilmiş gördüğüm kadarıyla.
TV kartları da fena değilmiş, özellikle eski bir monitörü tv ye çeviren alet. Gerçi 37 inç tv seyretmek keyif verir mi bilinmez._____________________________ Bir buçuk, iki buçuk daha; bir buçuk mu, iki buçuk mu, üç buçuk mu, beş buçuk mu, altı buçuk mu, yoksa sekiz buçuk mu ettiğini keşfedemedim.
Keşşaf Cin Ruhu

-
tv kartı iyide ama uydu alıcısı değiller ? sanırım sadece karasal yayını alıyorlar ? -
tv kartları gerçekten çok güzelmiş... _____________________________ -
ben de çok beğendim valla.
quote:
Orjinalden alıntı: CoxeD
tv kartları gerçekten çok güzelmiş...
_____________________________ God doesn't play dice with the universe.
2013 BMW 1.16d Sportline
2015 Mercedes C200d Fascination -
ses çıkışını kendi üzerinden mi alıyor bu alet ? _____________________________ -
radyo aracılığıyla çalşıan mp3çalan ürünü ben 2 gün önce bir komşumuzda gördüm galiba yeni değil ama geliştirilmiş versiyonu idi.
1GB hafızalı+flashbellek girişli birde sadece flash bellek girişli olan versiyonu vardı.Benim hoşuma gitti yakın zamanda alacağım çünkü kasetli teypi olan arabalar için gibip 200den başlayarak 500e kadar çıkan cd okuyucu teyp almak mantıksız geliyor.Diskman,mp3player ..vs araçlar içinde kullanılan araçkiti(kaset) te ses boğuk geliyor_____________________________ -
Bu tv kartlarını nerden bulabiliriz bilgisi olan var mı acaba
?
-
Radyolu olan versiyonda arka planda arka plan gürültüsü oluyomu bişey çalmıyoken elinde olan varsa yardımcı olabilirmi? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: geberit
Radyolu olan versiyonda arka planda arka plan gürültüsü oluyomu bişey çalmıyoken elinde olan varsa yardımcı olabilirmi?
Bulunduğun semte ve kullandığın frekansa göre değişiyor
Bazı frekanslar Kadıköy'de iyi çekerken, Beşiktaş'ta cızırtılı olabiliyor
Deneme & yanılma yaparak en uygun frekansı bulmak gerekiyor
En iyi durumda cızırtı yok ancak pek çok zaman az da olsa çızırtı/parazit oluyor_____________________________ -
mp3 çalarları daha öncede görmüştü ben. Ama bu tv kartları gerçekten çok güzel düşünülmüş... _____________________________ -
Anlamadığım olay şudur nasıl olur da bu arkadaşımız der ki bu ekranı 5 ytl ye satıyorlar...Alsın bakalım alabiliyor mu 5 ytlye.
Tv kartları olayına gelince zaten satılan ürünlerdi bunlar.Yine de bilmeyen kullanıcıların alabileceği ürünler.Gayet kullanışlı yalnız arkadaşlar usb tv kartını almadan önce mutlaka deneyin.Bu ürünlerde bazen sorunlar olabiliyor.Misal görüntünün kare kare olması gibi vs.
Radyo frekansı bulup bunu tahsis eden cihaza gelince bence de kullanılabilecek bir ürün.Ama 30-40ytl üzeri de ücreti olmaması gereken bir ürün bence.Misal cd çalarınız varsa aracınızda mp3 playerınızı araca bağlamanız için seçenek kalmaz bu durumda bu cihazı almanız en iyisi olacaktır. -
20 ytl ye bile var ama görüntü kötü oluyor
_____________________________ ıdh215 -
BU ÜRÜNLERbir çok internet sitesinde satılıyor merak edenler için söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 4 Ocak 2008; 12:48:04 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler