Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
vdsl internet geliyooooooorrr

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> vdsl internet geliyooooooorrr Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serkansezer

7 Ekim 2007; 13:23:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bilgisi olan varsa yazsın ne zaman gelecek bu vdsl.Modemimizi değiştirmek zorunda kalıcazmı

Çağdaş
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

7 Ekim 2007; 13:51:58 

Fiyatları gerçekten merak ediyorum
Info007

7 Ekim 2007; 14:18:14 

Ocak ayında kullanılmaya başlanıcak diyor telekom. Ve modemini değiştirmek zorunda kalacaksın. (Ama bunu söylemiyor)

grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ekim 2007; 15:19:41 

ben onun Varan-Dsl olucağına inanıyorum.Başımıza varan 1 olarak Adsl verdiler süper hız manyak hız dediler hali ortada şimdi Varan 2 geliyor.Eh sonumuz hayrola bea

The X Files
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ekim 2007; 0:15:37 

Hay ağzına sağlık telekomdan ne güzellik gördükki bu vdslden görelim hiç sanmıyorum onun iyi bişey olacağını yeni bir modem piyasası işte tüm olay bu büyük başların para bürüdü yine gözlerini

Kaldı 7 ay gel artık teskeremisin nesin !
Sinir yaptı bende bu askerlik :(
seboist64

Sisteme Gözat

12 Ekim 2007; 19:12:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Hay ağzına sağlık telekomdan ne güzellik gördükki bu vdslden görelim hiç sanmıyorum onun iyi bişey olacağını yeni bir modem piyasası işte tüm olay bu büyük başların para bürüdü yine gözlerini

Anti-Telekom kitlesi arkandadır kardeş!

Canon ® PowerShot™ « A530 » "Fotoğraf Galerim"
Creative ® ZEN™ 2GB+16~GB™ Creative ® SoundBlaster Live!™Creative ® Inspire™ M4500
Ayak yürür, atar yürek, zaman çatar, gömer kürek…
Şu koca DH forumunda Uşak'lı arıyorum!
Genç Uşaklıların Buluşma Noktası
BL@DE

14 Ekim 2007; 1:36:41 

adsl yi doğru dürüst verdilerde kaldı vdsl si telekomun yeni kazık atma taktiği

Merzah

Sisteme Gözat

19 Ekim 2007; 21:12:26 

quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

quote:

Sağolasın kardeşim bitsin artık bu telekom katliamı

Kaldı 7 ay gel artık teskeremisin nesin !
Sinir yaptı bende bu askerlik :(
*13*

19 Ekim 2007; 21:53:37 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

quote:

Sağolasın kardeşim bitsin artık bu telekom katliamı

Hep destek tam destek.

///...Cennetin artık cehennemden bir kovboyu var... \\\
cinuchen

20 Ekim 2007; 17:25:06 

ya arkadaşlar ben kablosuz modem almayı düşünüyordum da eğer ocakta yeni modem almak gerekecekse boşuna almayayım. doğruluğu nedir bu haberin acaba...

mafaky

20 Ekim 2007; 19:36:05 

quote:

Orjinalden alıntı: cinuchen

ya arkadaşlar ben kablosuz modem almayı düşünüyordum da eğer ocakta yeni modem almak gerekecekse boşuna almayayım. doğruluğu nedir bu haberin acaba...

VDSL2 için tamamen yeni bir modem alınması gerektiği kesin. Zaten şu anda VDSL2 modem üreticileri de oldukça sınırlı ve bunlar arasında "kablosuz" model çıkartanı pek az. (Kablolu tür VDSL2 modem alıp bunu kablosuz router veya access point takılması daha yoğun bir uygulama...)

Ancak sizin (bedeline katlanabilseniz dahi...) bulunduğunuz konum nedeniyle mutlaka VDSL2 abonesi olabileceğiniz öyle çok garanti bir durum değil. Bekleyip, sistemin devreye sokulmasından sonra alıp alamayacağınızı görmek gerekiyor. Bu Forum'un Inrenet bölümünde bu konuya ilişkin çok daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Keza "darkhardware" forumundakileri de incelemeniz tavsiye olunur. http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=19&t=153483

AMD taraftarı, AirTies-USR-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evinde AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101 & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
citafettin

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 20:16:50 

adsl deki hizmeti adam gibi verselerde keşke vdsli kalsa

cebit ttnet standında 30mb vdsl wardı allah bilir onu 9 gb kotayla verirler millete bu ttnetin

INTEL CORE 2 DUO E4500@3.1GHz/// 2GB DDR2 800MHz CL4 Gamer Extreme Dual Kit
/// GIGABYTE P35-DS3L /// Tagan 430Watt Easycon//Palit 8600gt Sonic+ 750/2100 vmod /// 250gb Segate 410as /// DvD Combo car curt kasa fln....
venomvenom

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 22:58:31 

once bu türk işi saçma sapan kota olayını kaldırsınlar. Kota ne demek yaw internet bu ....

Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır.
davidddd

Sisteme Gözat

26 Ekim 2007; 3:23:42 

quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

adsl deki hizmeti adam gibi verselerde keşke vdsli kalsa

cebit ttnet standında 30mb vdsl wardı allah bilir onu 9 gb kotayla verirler millete bu ttnetin

30mb baglantı 3gb sınırlı aylık sadece 29 ytl:) tam telekom işi

Rebull
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Ekim 2007; 4:45:45 

adsl modem olmaz arat forumda başlığı var
cgr1903

28 Ekim 2007; 11:23:55 

benim gözüm o kadar yükseklerde değil bana su 4mb sınırsızı 49 a versiler razıyım adamlar onu bile yapmadılar

intel core2duo e6750 (2.66) 1333mhz Gigabyte p35ds3l mainboard 2gb (1*2) kingston ddr2 800 mhz Seagate 320 gb 16mb cache NCQ 512mb DDR2 Sapphire X1650PRO Samsung Dvdrw Asus Dvdrw LG cdrw Asus Ta 252 350watt Akasa 3 lü fan kontrolcüsü Flexi kart okuyucu 500gb external wd 16mb cache hdd Avermedia Tv kartı 007 Neon ışıklar
Scotti0061

28 Ekim 2007; 19:40:48