Şimdi Ara

Prince Of Persia da takıldım (utanıyorum buraya yazmaya)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler genellikle oyunlarda takılınca hemen sooruşturmam tam çöözümlere bakmam ama bu sefer harbi çok kötü oldum şimdi anlatıyorum

Hani mecanical towerı hallediyozya sora ilerliyoz baya ileleyince bi avluya geliyoz belli oluyo her tarafta bitkiler çıkmaya başlamış oyunun çehresi değişiyo bi anda avluda geçmişteyken şöle çubuklu şeyleri çevirerek suyun akış yönününü ayarlıyonaya sora bi kapı açılıyo ordan gidiyon fln ordan girisunya ilerleyince portal var günümüze gelmek için sora geliyorum geri dönüyorum avluya yapacak bişey yok nerden gidicem yaa buraya en başta geldiğim yolda taşlarla kapanmış başka yol bulamıyorum..

Eğer anlatamadıysam ss yolııyım daha rahat olsun..

• İyi olur bir ss atarsan çünkü ben pek bir şey anlamadım
  • o sularla açtığın kapıdan avluya çıkınca (havuzlu yer sanırım) havuza gelmeden solda bir taş var. Onun üzerine basıp yukarı çık...

2 kere normal bitirdim, şimdi de 9 canla bitirecem ama dahaka ölmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyle -- 26 Ocak 2005, 15:02:39 >
  • ss alamıyorum kusra bakmayın gorgoyle senin dediğine bakım bi bide ilerle DAHAKA yımı öldürcez zaten şerefsiz yapmadığını bırakmadı bize ayrıca oyunun 2 sonu var sanırım tamamda hangisi daha iyi hem nasıl iyi olanı yapıcam
  • Eğer 9 life upgrada ve su kılıcını alırsan dahaka ile karşılaşıyorsun. Aksi halde (9 life upgrade almaz veya alır ama su kılıcını almazsan) oynamaya devam et
  • oke benbi deniyim yazdıklarını saol
  • Neden ss alamıyosun? Ben de oyunu iki kere iyisonla bir kere kötü sonla bitirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ss alınmıyo gibi ama oyun ss'leri kendi bi dosyası var, oraya atıyo! onu bulursan koyabilirsin

C:// Program Files/UBİSOFT/Prince of Persia Warrior Within buranın içinde printscreen'e bastığım zamanki şeyleri atıyo!
    adları ise
    screenshot001-002 vs diye devam ediyo! burdan koyabilirsin fakat alınan ss'ler *.bmp!
    bunları jpeg'e çevirmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 26 Ocak 2005, 17:20:35 >
  • tamam nese zaten orayı geçtim saolsun yukarda söylendsiği yapınca ama bişey sorucam nerden anlıcam kötü sonumu iyi sonumu bitirdiğimi yada hangisine doğru gittiğimi ben prensesi öldürdümn şuan ama DAHAKA hala ortalıkta dolaşıyo bide ondan kaçıyom şuan paso bu kötü sonmu..
  • Abi can gelişmeleri var. Onların hepsini alırsan Water Sword diye bir kılıç alıyosun. Bu kılıçla DAhaka'yı öldürebiliyosun.(hani dahaka suya seyemiyo ya. Bu da ona zarar veriyo) Eğer can gelişmelerinden birini bile alamazsan water sword'u alamıyosun ve dahaka ölmüyo.
  • bendede hata veriyor ne tam o kızla dövüşüyorum sonra diger bölüme geçmek istiyorum oyundan cıkıp hata veriyor ne yapmam gerek lütfen bi yardımcı olun
  • Oyunu silip tekrar yükle.
  • güç gelişimleri derken mesela aldığın kılıçlarda güç gelişimi dimi ben en son canımı artırmayı aldım ama 2. defa sanırım 8. oldu ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.