|
twingonote -> Cevap: EF71 TOPİĞİ (8 Aralık 2007; 11:13:08)
|
@malkooklam Topik hayirli olsun, umalim da yeni versiyonlar gelir Başarı'ya. En son Aralık 2007 başında aradım ve teknisyenler ile görüştüm. Ama 1.26 nın üstü gelmemiş. Ayrıca " *#300# " yazıp, arama tuşuna basınca ekrana gelen, yüklü programlar ve versiyonlar listesini kontrol ederse tüm arkadaşlar, yüklü versiyonlarını görebilirler. Bendeki durum şudur: Model: VC3 SW: 1.26 LPV: 1.26 MPV: 1.26 FV: 2 HW: 3 Date: 2007/1/29 PID: 00 LPID: 25 MPID: 12 PPF file name: EF71_TR_NSL_25126J1_123.ppf PPF Time: 2006/11/6 15:59:10 Sizde farklı birşey varsa lütfen belirtiniz. Yoksa aynı olanlar topiği meşgul etmeyelim bence. Bu yeni versiyonda beklentim, adres defterinde sorting ve çoklu harf ile "a - h -m" basarak "ahmet" e ulaşabilmek vb. 5-işte bu özellik başka hiç bir telde yok...fm verici...baska yerlerde ne okursanız inanmayın..ben baska odalardan bile yayın vermekteyim.. demişsin. Öncelikle ben hem Toyota corolla cd çalarlı radyosunda, hem de sony RX90 müzik setimde denedim. Müzik setinde asla ses alamadım, sadece anten kablosunun tam yanına getirince çooooook kısık ve kötü bir ses aldım. Toyota da ise, orta vites yanı gözünden almıyor, ama konsol üstüne koyarsak vasatın altında bir kalite ile verici çalışıyor gibi. Ama araba giderken konsol üstünde telefon tutmak akıl karı değiş. Bende bir hata mı var acaba? Cihazlarim son derece kaliteli. Boş kanal bulmak sorun, sadece 100.0 kanalı nispeten boş gibi. Çözümü ne olabilir? Makinaya www.getjar.com dan 176*220 oyunları denemiştim egçen hafta. Çalışan oyunlar vardı, denemenizi tavsiye ederim. Ancak birşey oldu sebebini anlayamadığım. Makina hafızasında yüklü gelen, Anubis ve tennis isimli oyunlar, bu denediğim oyunları silerken onlarla beraber silindiler. Artık göremiyorum!! Bana bu oyunların jad+jar dosyalarını yollayabilir mi birisi? Bazen kartı okumuyor cihaz, sebebini bilmiyorum. Aleti kapatıp kartın üstünü temizliyorum )ki pis falan da değil aslen), sonra gene takıp makinayı açıyorum ama gene tanımıyor. Sonra akşam otomatik kapatıp,sabah açılınca kartı okuduğunu görüyorum. 12-mig;mig33;emsnlite;gibi programlarla msn ye kolayca bağlanabilmektesiniz. Ben wap.cepteki.net ile hem gmail e hem de msn ye bağlanabiliyorum. Sorun yok. Sadece, sanırım cache hafizasi cok yeterli değil ki cihazın, msn de çok contact var ise, offline kontakları yğklerken aniden kapatıyor uygulama. 18-telefon rehberine birisini kaydedeceğiniz zaman sim ve tel hafızası mı diye size soruyor. En son sE k51i kullanıyordum. Ondan önce de S65 Siemens. Sırasıyla ehr telefon değişiminde, contact lşistemi outlook 2003 e attım ve yeni telefona aktardım. Hiç sorun olmadı. Ama bu telefona aktarınca, tüm isimler soyisim sırasına göre açılmaya başladı. Neticede diğer cihazlarda isim bölümüne isim, soyisim e de soyisimleri yazdım teknik olarak bir hata yok. Outlook contact detayında da doğru sıralama yani önce isim sonra soyisim. Ama telefona aktarınca nedense saçmaladı. Bunu telefon içinde de sort etme şansı yok gibi. 20-telin açılması ve menü hızı oldukça iyi performansda... Menüler bence çok yavaş. 30-ef71 de kendiliğinden operatöre bağimli olmdan telesekreter mevcut.yani mesajınızı9 kendi sesinizle yada bir bayanın sesi ile bırakın tel kendisi gelen cagrılar cevap versin...bu özelliğide ben baska tellerde daha duymadım.. Bir zmaanlar Motorola T250 cihazım vardı, onda avrdı telesekreter. Ama ben bunun tsekreterinde nverim alamadım. 9 sn maks çalma süresi çok kısa mesela. Ne zaman tsekreteri açık bıraksam, arayanların sadece 1 defa çaldırmasını duyabiliyorum ve sonra sekreter açılıyor ve asla konuşamıyorum. Sanırım 9 sn, şebeke bağlantıyı kurduktan sonra ama benim cihaz çalmaya başlamadan saymaya başlıyor ve hemen doluyor. ayrıca aktif kapak seçili ve tsekreter açıken de çözemediğim bir konu var. Kapağı açınca, hoparlörden konuşma açık oluyor yani her açışta ayrıca ekrana bir göz atıp hoparlör mü ahize mi bakmak ve o tuşa basmak zaman kaybım var. Hatta tsekreter açık değilken de aktif kapak faal ise bu oluyor sanırım.
|
|
|
|