arkadaşlar bana bunun acil data kablosu lazım. nerden bulurum
mini usb leri denedin mi...ben motorolanın kini denemiştim olmamıstı ama sen bir dene..sonucda usb kablosu gibi birsey bulursan bilgisayardan sarj edebilirsin...
evet e72 topiginde de dile getirmiştim...e 72 ye mini usb takmışlar....s88 ef51,ef61,ef71,s81,,,bunlar tahminimce ayni....sen bir siber markete bak....birde basarıları arastır bakalım gerci onlar bıraktı bu siemens olayını ama bir de ne derim...
Arkadaşlar iyi günler. Bende EF71 telefon aldım fakat bir problemim var. Telefonu şarza taktığımda "Akım Aşırı Yüksek" uyarısı ekrana çıkıyor ve şarzı kesiyor. Bunun nedeni hakkında bana yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.
hayirli olsun diyecegim ama......aldıgın gun yakınsa hemen idae etmelisin bu tip sorunlar cihaz la yada sarj aleti ile direk alakali gibi...iade hakkini kullan hemen...daha once boyle bir sorun okumadim duymadim....klay gelsin....
Telefonu kullanmaya devam ettikçe ısınmayada başladım. İşyerine servisle giderken şoförün yanına oturuyorum fm vericiyle istediğim müzikleri radyodan çaldırıyorum. İlk başta şoför olayı anlamadı ve frekansı değiştirdi. Daha sonra şaşırarak telefonun özelliğini inceledi. Bu telefonun müzik dinlerken sesi biraz daha fazla çıksa çok daha iyi olacaktı.
sen birde video kayit yap onlari kendi ekraninda ve pc icle bak tadina doyamiyacaksin....hele 2 mp le gore fotolari daha verimli digerlerine gore cok kaliteli bir lens kullanmıslar....ayrica basın sıkısınca usb bellek olarak calıştırabiliyorsun...web cam olarak calıştra bilmen icin 150 kb 'lik dosyayi herzaman tel veya telin kartindaki bir yerde tutmalisin nereye gidersen git yaninda olmali kablo ile tak calıştır web cam hazır....
arkadaşlar küçük ekrana resim yapmayı buldum hemde çok kolay;
ilk önce painti açıp resim özniteliklerden genişlik i 128 yüksekliğide 64 yapıyoruz. renkler yazan yeri siyah beyaz yapıp ölçü birimini pixelde bırakıyoruz tamam diyip çıkıyoruz. sonra resmi isteğiniz gibi yapabilirsiniz. bu şekilde gif maker programlarıyla falan hareketli resimlerde yapabilirsiniz...
arkadaslar kullanan varsa hala bu telefonun data kablosu satisa baslamıstır...versiyon ve daha degisik işlemler icin alabilirsiniz...yani beklenen kablo ama ben malesef elden cıkardım telefonunu... kolay gelsinnn....