Şimdi Ara

W580 FLASH TEMA İSTEYENLER BURAYA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelike bu topici açmamda tek ve en büyük katkısı olan @Se-Orochi hocama çok teşekkür ediyorum. Onun w850 ile ilgili açtığı topicten konuyu alıp w580 modeli için uyarladım. Kimseden ses seda çıkmadı w580 flash tema olayı için, bari ben el atayım dedim.

Evet olaya giriyoruz arkadaşlar.Öncelikle sorumlukuk tamamen yapan kişiye aittir. Aşağıda verilen talimatları harfiyen uyguladığınız takdirde hiçbir problem yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. Temaların tamamı tarafımdan denendi ve hepside sorunsuz çalışmakta. Anlatacağım adımları resim üzerinde numaralandırdım ve o adımlara göre işlemleri yapacağız.Öncelikle aşağıdaki linkten "tpa" dosyasını indiriyoruz

http://www.speedyshare.com/336559918.html

indirdikten sonra elimizde mevcut olan se tool programını çalıştırıyoruz. Elinde se tool olmayanlar için link aşağıda oradan indirebilirsiniz.

http://rapid-share.com/files/60755082/setol.zip.html

1 numaralı bölümdeki kutucuktan telefon modelimiz seçiyoruz "w580"

2 numaralı kutucuk olan MISC FILE bölümündeki kutucuğa tıklayaran TPA.zip dosyasını açıyoruz

3 numaralı adımda önce telefonumuzu kapatıyoruz. Daha sonra FLASH butonuna basıyoruz. Bu işlemden sonra telefon kapalı vaziyette iken elimizi "C" tuşunda basılı tutarak usb kablosu aracılığıyla bilgisayara bağlıyoruz ve ekranın sol tarafında yazılar akmaya başlıyor. En son "X" ile işaretlenmiş bölümde göreceğiniz Elapsed Second yazısı çıkınca telefonumuz usb den çıkartabiliriz. Bu işlem yaklaşık olarak 1-1,5 dk sürüyor.

Bütün bu işlemlerden sonra aşağıdaki linkten temaları indirip direk olarak telefonunuzdaki temalar klasörüne atıyoruz ve hayırlı uğurlu olsun temalar kullanılmaya hazır

http://rapid-share.com/files/60744855/TEMALAR.zip.html

*** aradaki "-" işaretini kaldırmayı unutmayın

temalar için şifrewww.mobil-forum.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikretikulum -- 7 Ekim 2007; 16:00:19 >

• tesekkurler cesaretimi toplarsam deneyecem :)
  • Ben denedim olmadı ama vistada denedim sorun ondan olabilir.
  • Orjinalden alıntı: Endoplazmikretikulum

2 numaralı kutucuk olan MISC FILE bölümündeki kutucuğa tıklayaran TPA.zip dosyasını açıyoruz

Öncelikle teşekkürler. Gayet güzel çalışıyor. Ama deneyip başaramayan arkadaşların
    dikkat etmesi gereken ilk şey.Alınan print screndeki 2 numaralı işlevin gösterildiği (TPA dosyasının seçildiği)
    alanın yanlış işaretlendiği :( Açıklamada doğru yer belirtilmiş ama resimde yanlış alan gözterilmiş.
    Endoplazmikretikulum bunu düzeltirsen süper :) olur.

TPA dosyasını belirrtiği üzere MISC FILE bölümünden seçin. Ama szie tavsiyem önce READ GDFS ile önce
    telefonun orjinal yedeğini alın :)

Saygılar

• Ben direk temaları attım oldu. Bu işlemi yapmadanda oluyo. Bu işlemi neden yapıyoruz peki???
  • peki menü ye girince temalar oynuyomu ??
  • Temayı seçiyosun oluyo işte. Telefon bekleme durumu ekranında resimlerde hareket ediyo. Hepsi flash tema zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Ben direk temaları attım oldu. Bu işlemi yapmadanda oluyo. Bu işlemi neden yapıyoruz peki???

Themeleri direk atarsanız o haliylede kullanırsınız.Ama klasik menüden kurtulamazsınız.
    Bu themelerin asıl özelliği menülerininde flash özelliği kazanması.
    Menü biranda canlanıyor desem anlaşılır herhalde.

Tavsiye olunur :)
  • Bazı temalar w810 ekranına göre galiba çözünürlük olarak.Çünkü ekranda çok kötü duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

Bazı temalar w810 ekranına göre galiba çözünürlük olarak.Çünkü ekranda çok kötü duruyor.

Ben bir tanesi hariç , diğerlerinde sorun görmedim
  • "2 numaralı kutucuk olan MISC FILE bölümündeki kutucuğa tıklayaran TPA.zip dosyasını açıyoruz" demişsiniz ama resimde dosyayı " frimware upragade pack" bölümünden göstermişssiniz acaba hangisi doğru...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

Bazı temalar w810 ekranına göre galiba çözünürlük olarak.Çünkü ekranda çok kötü duruyor.

Ben bir tanesi hariç , diğerlerinde sorun görmedim

Tek tek denedim hepsini ama hangisi diye ayırmadım açıkçası.Ama bana 7-8 tane kesin denk geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigboos

"2 numaralı kutucuk olan MISC FILE bölümündeki kutucuğa tıklayaran TPA.zip dosyasını açıyoruz" demişsiniz ama resimde dosyayı " frimware upragade pack" bölümünden göstermişssiniz acaba hangisi doğru...

Anlatılan doğru reismdeki yanlış.Misc file bölümüne koyuyoruz.
  • Evet anlatılanı yaptım oldu. Eğer telefonu c tuşuna basıp usb kabloyu takınca birşey olmaz ise settool programı içinde driver klasöründe usb ile ilgili bir dosya var onu yükleyince bağlantı sağlanıyor. Bende bağlanmıyordu bu driverı kurdum bağlatı sağlandı. Teşekkürler herkese...
  • Bende de SEMC usb flash driverı bulamadı makine bir türlü bende bi ispanyol forumundan buldum o driverı demekki SETOOL un içinde varmış
    Gerçi benim bulduğum driver ismi başka.gg-setup dosyasını pc tanımadı(Vista'dan olabilir).Bende başka isimli bir driver buldum kurdum.Sorun kalmadı.
  • elinde w580 için acustic olan arkadaş varmı?
  • ya kardeşimn ben setool progmmaı yokta tıklıorum açılmıo setupu nerden bulcm emirganli_34@hotmail.com
    bide eğer yanlış yaaparsam telefonda ne giib birşey olour tele nasıl bi zarar verir....lütfen cvp bilen ark..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirganli_34 -- 16 Ekim 2007; 1:18:03 >
  • quote:

Bende de SEMC usb flash driverı bulamadı makine bir türlü bende bi ispanyol forumundan buldum o driverı demekki SETOOL un içinde varmış
    Gerçi benim bulduğum driver ismi başka.gg-setup dosyasını pc tanımadı(Vista'dan olabilir).Bende başka isimli bir driver buldum kurdum.Sorun kalmadı.

Sony Ericsson SEMC USB Flash upload edermisin?
  • Gerek kalmadı buldum driver'i.
  • arkadaşlar şu linkte gorunen temalar w580i de gordugum en guzel temalardan(özelliklede videonun 35/40.saniyesinden sonra gorulen boya sıçraması şeklinde olanı) acaba bunları nerden bulabiliriz?http://www.youtube.com/watch?v=ZpA4zQF3pR8
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.