arkadaşlar xp kurmuştum crysis oynarken bile fan aralıklarla çalışıyordu bilgisayarcı bir arkadaş ses sorununu halletti gitti şimdi masaüstüne bakarken bile fan deliler gibi çalışıyor bunu nasıl sustururuz bilgisi olan varmı
arkadaşlar hp pavillion 6000 sorunsuz xp yükleyen varmı ?? sürekli sorunlarla karşılaşan varda tereddüt ediyorum geçmekte bu lanet vistadan kurtulma imkanımız varmı acaba ? ayrıca benimkininde web camı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ama yukardaki linkten yükleyemedim nedense!!
Arkadaslar bilgisayarım Hp pavilion 6500 laptop pc ama büyük bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim
Başlat cubuğuna yakın mesafede biyerde bir cizgi cıkıyor yanlamasına.Ve bu cizgi arada gidiyor ama çoğu zaman ekranda. Mesela Hp Quikplay e girdim gene allta beyaz cizgi yada CS ye veya Knight onlineye girdim gene alt tarafda duruyor.
Print Screen yaptığımda ise resimde gözükmüyor. Telefon ile cektiğim resimleri paylasicam
Gereksiz bir başlık zaten böyle yapanlar yüzünden HP-Compaq forumu darman duman oldu. ayrıca bizim HP PAVILLION DV9000-6000-2000 KULLANANLAR DERNEĞİ'nden çok alıntı yapmışsın. Bari alıntı yaptıklarını kimden aldığını yazsaydın. Emeğe saygı!
Haklısın ömer çok alıntı yapmış.Ama genede emeğine sağlık
hp musteri hizmetlerini aradım, çok yardımcı oldular. laptopta statik elektrik brikimi varmış, bikaç işlem yaptırdı, şuanda laptopum çalışıyo, ekranı gösteriyo. çok teşekkürler hp müsteri hizmetleri
Selam arkadaslar foruma bu konuyu okudukdan sonra uye oldum gercekden cok faydalı bır konu olmus...
Ama bulamadıgım bazı driverler var; Ethernet Denetliyicisi Modem Device on High Definition Audio Bus SM Bus Denetleyicisi Temel Sistem Aygitları Temel Sistem Aygitları Temel Sistem Aygitları
Su an icin en onemlisi Ethernet. Ses driverini yukledim ama ''Modem Device on High Definition Audio Bus'' diger aygıtlardan gitmedi ama ses calısıyor.
Kullandıgım pc HP Pavilion 2699eo Special Edition...
Yardımlarınızı Bekliyorum.... Resimleri ise bunlar
SP3 ü yükledikden sonra bunları windows otomatik olarak buldu Ethernet Denetliyicisi Modem Device on High Definition Audio Bus ama bunlar halen bilinmeyen SM Bus Denetleyicisi Temel Sistem Aygitları Temel Sistem Aygitları Temel Sistem Aygitları