Donanım Haber ekibi olarak CeBIT Bilişim eurasia 2007'yi bilgisayar ekranlarınıza taşımaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Dojop Teknoloji'nin standındayız. Firma yetkililerinden 1 bilgisayarı 30 kişi kullanmamızı sağlayan donanım ( NComputing L230 )hakkında bilgi alıyoruz.
Diğer CeBIT 2007 röportajları için video sayfamızı ziyarat edebilirsiniz.
‘.... bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir.’ M.K.Atatürk
|||Intel Core 2 Duo E6550 ||| Asus P5PL2-E ||| Kingston 2x1GB Ram ||| Ati Radeon HIS HD 4850 ||| |||HP w1907v 19"WS |||Samsung 500 GB Sata 2 HDD|||High Power + 500w|||
tahminime göre sadece internette gezinme ve ofis uygulamalarını çalıştırma için kullanılabiir.az biraz işlemgücüne ihtiyaç duyulduğunda sorunların çıkacağından eminim.ama internet ve ofis için bile olsa güzel bi ürün.
Bu muthiş bir teknoloji. Ileride geliştirilecek işlemcilerle neler yapılabilecegini hayal etmeye calısın. Yeni olan herşeyin fiyatı yuksek olur ama bunun da fiyatı dusecektir.
Valla bence muhteşem bir icat ya. Okul işyeri gibi yerlerde çok tutulur ama XP'de bir oturum açıkken ötekine geçiş yaptığımızda bile bilgisayar fena halde kasılıyordu. Bu cihaz o kadar fazla (10-15) kişiyi nasıl kaldırabilicek? Deneme yapmak lazım ama performansı iyiyse okullar veya işyerleri için olduğu kadar evlerde bile kullanılır. Evde herkese bir PC olur. Tabi oyun filan oynanmaz da internette gezilir işte.
ben bu sistemi dusunmustum 2 yil once internet cafeler icin ayni boyle bi cihaz ve hepsi 8 islemcili 2 makineye baglanacak hizli hdd ler oyunlar servler dan balance yapilarak internet cafelerin yuku azalacak hemde sistemde cogu kisi yokken insanlar o islemcileri kullanabilecekler teker teker cokme derdi kurma derdi olmayacak tabi bunu sadece dusunmek yetmiyo bunlari uygulamayada gecirmek gerekiyor daha iyi projelerimde var.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
There Are Only 4 Types of Men, 4 Types of Women, but Only ONE Can Be Your "Soulmate" "Lütfen sorunlarınızı çözmem için bana özel mesaj atmayın konu açın herkes yararlansın konuyu görürsem yanıtlamaya çalışırım iyi çalışmalar"