Şimdi Ara

## ATi Radeon HD 2950X2X'i Hazırlıyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## ATi Radeon HD 2950X2X'i Hazırlıyor ##

AMD-ATi, bu aralar yeni ekran kartı hazırlıklarına hız vermiş durumda. Radeon HD 2900 Pro modelni duyuran firman bir ihitmal Radeon HD 2900GT modelini de anons edecek ununla birlikte 55nm üretim teknolojisi ile üretilen RV670 gpu'sunun güç vereceği HD 2950 Pro ve HD 2950XT modelleri de Kasım ayında piyasya sürülecek.

Firma 2008 başına ise muhtemelen R600 ailesinin son üyesi olması beklenen R670 modeli ile giriş yapabilir. Kod R670 olan kartı piyasaya muhtemelen HD 2950X2X olarak giriş yapabilir. Tek bir PCB üzerinde çift gpu ile gelecek olan kart 55nm üretim teknolojisinin de etkisi ile yaklaşık 200 watt'lık güç tüketimine sahip olacak. Kart üzerinde 1GB GDDR4 bellek ve 320x2 adet genel işlem biriminin olacağı da ifade ediliyor.

AMD-ATi'nin bu atağına Nvidia'nın da D8E kod adlı yine çift gpu mantığına dayanan yeni bir model ile cevap vereceği de sektör içerisinde konuşuluyor.

• Acaba biz hangi arada ekran kartı alacağız.
  • eskiden MB 256 ise hemen alınırdı ve en basit pc araçlarıdnan biri olurdu seçmede tabiii..ama devir değişti şimdi en zoru oldu..
  • ekran kartı piyasayı allak bullak ya daha adam gibi directx 10 yok kartları şimdiden deli gibi satıo ve aşırı derecede pahalı fiatlarla dx 10 çıkmasaydı şu anda dx 9 çok harika kartlar çıkabilirdi ama işte .....
  • şunlara toptan bir vurgun yapıcaz hiçbirimiz kart almıcaz herkes aldığı ile yetincek ve gidip bir 360 yada ps3 alıcaz.onlarda günlerini görecekler.
  • Sli veya crossfire yapmaktansa çift gpu lu modeller daha avantajlı özellikle 55nm üretim olursa güç tüketimi iki kart tan daha az olur
  • ahh bi de bundan 2 tane alıp crossfire yapmak gibi bi fantazi de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karşılaştırmalı test sonuçları görülmeden ekran kartı almicaz anlaşılan
  • fiyatının yüksek olacağı kesin gibi
    2950pro falan alıp crossfire yapmayı düşününler için bunu almak daha mantıklı olur ama test sonuçlarını görmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

ahh bi de bundan 2 tane alıp crossfire yapmak gibi bi fantazi de var

uçuk fantaziler
  • Düşünsene bunlardan 3 tane var ve triple sli olarak bağlı böyle bir anakart varmıydı 3 ekran kartı takılan benmi yanlış hatırlıyorum. Gel yeni sene gel
  • iş çığrından cıkıor özledim eski S3 lü günleri
  • bunlar yeni teknoloji olmayacak mı? R600 devamı mı? yeni teknoloji kartlar ne zaman cıkacak?
  • bu crossfire yapılsa doğal 4 çekirdek olmuyor galiba
  • Acaba fiyatı kaç yüz $ olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: honneur

Düşünsene bunlardan 3 tane var ve triple sli olarak bağlı böyle bir anakart varmıydı 3 ekran kartı takılan benmi yanlış hatırlıyorum. Gel yeni sene gel

1 tane 2900 fazla 3 tane cift ıslemcılı ekran kartı tavuk yolmaktan baska bırsey degıl dunya capında 10 tane anca satarlar bu karttan 10 taneden fazla enayi çıkar mı bılmıyorum
  • Kart üstüne kart insan ne alacağını şaşırıyor yeter yahuuu!!!
  • Ati'yi piyasaya sürüğü kart sayısından daha fazla kart duyurusu yapabildiği için tebrik ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkarakaya

Kart üstüne kart insan ne alacağını şaşırıyor yeter yahuuu!!!

senın de ısın zormus bee
  • şimdi nvidia 'da 8800ULTRA2X hazırlar kardeş kardeş geçinir ceplerimizi boşaltmaya devam ederler.
    haber için teşekkürler fx57
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.