Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN INTERNET ]]]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> [[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN INTERNET ]]] Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
taken21

5 Ekim 2007; 14:01:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar evet bir hayalimiz daha gercek oldu!!! bluetooth ile pc deki adsl hattına baglanmak artık mümkün Öncelikle asagidaki 2 tane programı indiriyoruz.

2sinide ayrı ayrı upload ettim.

1--- http://rapid-share.com/files/122819870/jdk-6u2-windows-i586-p______304_LK___.rar.html

2--- http://rapid-share.com/files/125836765/semc_java_me_cldc_sdk.2-2-4.rar.html

Orjinal linkleri asagıda ama sorun cıkıyo bazen inmiyo. Üstteki Rapid-share linklerinden indirmenizi öneririm.

http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp =====> buradan "JDK 6 Update 6" i secip ordanda
"Multi-language" "Windows" daha sonrada "Windows Offline Installation" bunları seciyoz ve indiriyoz.

http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=65255

Programlari vermis oldugum link sırasına göre kurun.
Ayarlara gecelim:
Öncelikle telefon ayarları:
Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Data iletişimi->Data hesapları

Şimdi "Yeni Hesap" oluştur.

GPRS-Bağlantısı
Adı : wireless
DNS-Adresi: boş
Kullanıcı adı : boş
Şifre : boş

Bu hesabı kaydet. Sonra
Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->İnternet Ayarları->İnternet Profilleri
Şimdi "Yeni Profil" oluştur.
Adı: Wireless
Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.)
İnternet Modu: HTTP (bazı modellerde internet modu secenegi yok. Atlayın yoksa sorun olmuyo)
PROXY Kulllan: evet
PROXY-Adresi: www.google.com
Port numarası: 8080
Kullanıcı Adı: boş
Şifre: boş

Sonra bu profili kaydedin.

Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Java Ayarları->Burada oluşturduğunuz wireless isimli internet profilini seçin. Ayarlara dikkat edin.

Opera web tarayıcısı ve Mig33 msn programları asagıdaki linkte

http://rapid-share.com/files/122912940/Programlar.rar.html

Bu uygulamaları telefonun uygulamalar bölümüne yükleyin.

Şimdi telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Bunun için Bluetooth, kablo ya da kızılötesi bağlantı kullanabilirsiniz. Ben bluetooth ile denedim.
Şimdi bilgisayardan

Başlat-> Programlar-> Sony Ericsson ->J2ME SDK

"Connection Proxy"

"Setting"

Port Name: (infrared device or COM... for bluetooth or cable)
Maximum Baud Rate: 921600

Sonra "Connect" Butonuna tıkla.

Telefonu bağladık. Şimdi bilgisayardan:

Başlat-> Programlar-> Sony Ericsson ->J2ME SDK
"Device Explorer"
Sol pencerede telefondaki bütün Java Programlarını görebilirsiniz. File menüsünden Serial Networking seçeneğini seçin.

Sonra "Device Explorer"ı yeniden başlatın. Sol pencerede telefondaki bütün Java Programlarını görebilirsiniz. Burada internet tarayıcısını Webbrowser (Opera Mini) çift tıklatın (Not telefonunuzdan değil bilgisayardan!) Şimdi telefonunuzda internet tarayıcı programı çalışmaya başlar. (Telefondan çalıştırırsanız para yazar çünkü tel şebekesinden bağlanır.)

Evet şu anda internette telefondan bedava gezinebilirsiniz. İyi eğlenceler. Başarılar.

NOT: Opera Mini 4.1 i kullanırsanız tools sonra settings e girin. En altta socket yazısını göreceksiniz. Ona basıp http olarak degistrin. Save yapın sonra. Yoksa acilmaz sayfalar.

SAYGILARIMLA

Bunlarda S700i ekranındandan cekmis oldugum amatör resimler
Kusura bakmayın java tabanlı screen shot programı bulamadagım için böyle yapmak zorunda kaldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 5 Ağustos 2008; 21:29:41 >

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
basrimutaf

5 Ekim 2007; 14:05:36 

deneyelim bakalım olacakmı.

-BuRAk-

Sisteme Gözat

5 Ekim 2007; 14:14:15 

teşekkürler 75 mb lık dosyayı indirince deneyeceğim

taken21

5 Ekim 2007; 14:17:11 

yüksek mb li programlar olduguna bakmayın. yattıgınız yerden nette surf yaparken fazlasiyle degermis diceksiniz

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
lestioni

5 Ekim 2007; 15:07:37 

hepsi iyi güzel de, aynı anda iki programı çalıştıramıyoruz ki telefonda :/ opera yı kullandık nette gezerken, ya bir de msn açmak istersek? kaldık mı öyle.. kaldık..

ayrıca benim evde kullandığım wireless bağlantı wpa şifreli.. başka bir tane de wep şifreli.. böyle şifreli ağlara da bağlanabiliyor muyuz?

// tatlı bir gitar solosu yazar hayatımı..
// SnookerTurk
// Sony Ericsson W810i
abide85

5 Ekim 2007; 15:12:44 

quote:

Orjinalden alıntı: lestioni

hepsi iyi güzel de, aynı anda iki programı çalıştıramıyoruz ki telefonda :/ opera yı kullandık nette gezerken, ya bir de msn açmak istersek? kaldık mı öyle.. kaldık..

ayrıca benim evde kullandığım wireless bağlantı wpa şifreli.. başka bir tane de wep şifreli.. böyle şifreli ağlara da bağlanabiliyor muyuz?

Guzel soru bnmde ayni wpa sifreli...

taken21

5 Ekim 2007; 15:12:59 

quote:

Orjinalden alıntı: lestioni

msn acmak için agile messengerin java versiyonunu denemen lazim. ben ancak onla girebildim msn e bu sistemle. mig33 eBuddy falan olmuyo sadece agile messenger java versiyonu oluyo.

bu sistemin wireless modemlerle ilgisi yok. wireless baglantida modemin internetin agını kullaniyosun. bu sistemde ise bluetoothla ag olusturuyosun. aslında modeme baglanmiyon pc ye baglaniyon yani. biraz karistirdim ama umarim anlatabilmisimdir

Alphonse Capone
stifflers

5 Ekim 2007; 16:18:16 

güzel bi araştırma tebrik ederim
deneyen oldumu çalıştırabildimi?

DH KARTALLARI
SnakeMannn

Sisteme Gözat

5 Ekim 2007; 18:07:20 

dostum tm da zaten uzun (o önmli deilde) ya bişi indirirken kontör fln gidecekmi yoksa modememi olacak nasıl bi iş yane

çalışma güzel tebrikler

Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen o da sevdiğini söyleyemecek kadar gururludur.....
taken21

5 Ekim 2007; 18:23:25 

kontor falan gitmiyo. gprs ile hiç bir ilgisi yok bunun. basta gprs-data yı falan seciyoz ama gprs le hiç bi iş yapmiyo. hatta normalde kontorle gprs e baglanirken yukarda bitane dünya cıkar ya o bile cıkmıyo.

Alphonse Capone
by*cambaz

5 Ekim 2007; 18:31:52 

ya modeme konuşma ücreti gibi yansırsa

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
taken21

5 Ekim 2007; 18:38:31 

yok bilader senden hiç bi extra ücret almicak. hem niye alsınki. alirsa bile ki imkansiz ben kefilim

Alphonse Capone
mafaoglu
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.