bluetooth umda sorun olduğu için telin kendi usb kablosuyla bağladım teli çalıştırdım herşey tıkırında gayet güzel çalışıyor program.bu konuyu buraya taşıyıp bizimle paylaşan arkaşa çok teşekkürler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1925 -- 10 Ekim 2007; 23:31:41 >
bu "bluetooth pan network" olayı sanırım w810i de olmuyor.. pan network daha kolay ve bişey gerektirmiyor ama sadece yeni nesil SE lerde oluyor galiba.. mesela p990i olan arkadaşların telefondan yeni internet hesabı oluştururken Bluetooth PAN Network gibi bir seçenekleri var ama bende sadece GPRS ve GSM çıkıyor..
bende yaptım k790 ile oldu fakat 2 dk içinde kopuyor nedeni ne olabilir..? işte bu hatayı alıyorum
wireless ayarlarindaki ip numarasini güncelle. yalnız hem data hesaplarından hemde internet profillerinden yani 2 yerdende güncelle. ama bunun sorununu çözeceginden emin degilim.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
bu "bluetooth pan network" olayı sanırım w810i de olmuyor.. pan network daha kolay ve bişey gerektirmiyor ama sadece yeni nesil SE lerde oluyor galiba.. mesela p990i olan arkadaşların telefondan yeni internet hesabı oluştururken Bluetooth PAN Network gibi bir seçenekleri var ama bende sadece GPRS ve GSM çıkıyor..
zaten pan sadece m600 p990 p1 w950 ve w960 da var.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
bluetooth umda sorun olduğu için telin kendi usb kablosuyla bağladım teli çalıştırdım herşey tıkırında gayet güzel çalışıyor program.bu konuyu buraya taşıyıp bizimle paylaşan arkaşa çok teşekkürler....
önemli degil
bende S700i ve K750i var. verdigim ayarlar aslinda tam olarak S700i gibi eski teller için. K750i de menü daha farklı. ama ondada kurdum ben bu sistemi orda proxy adresi yazan yere ben www.google.com yazdim biliyorum cok sacma. oraya sayısal degerler girilmesi lazim ama oldu. bu arada opera 4 kullanan arkadaslar settings e girin en altta protocol var. protocolun yanındaki "socket" secenegini "http" yapin. çünkü bende socket secili olunca 2 sayfa aciyom gerisi acilmiyodu. belki sizdede aynı sorun olur.
EVET PROXY ADRESİ YAZAN YERE WWW.GOOGLE.COM YAZDIM VE BAĞLANDI. OPERA 4 İLE BAĞLANABİLİYORUM. FAKAAAAT ÇOK YAVAŞ VE 5 DAKİKA SURFTEN SONRA TIKANIYO VE HİÇ BİR SİTEYE GİRMİYOR. TELEFONUM : W810i
BU İNTERNETE BLUETOOTH YOLUYLA BAGLANABİLEN BU YOLU BULAN VE KULLANAN ARKADAŞLAR SİZE SESLENİLYORUM GÖRÜYORUM Kİ W810 KULLANICILARI SİZE SÜREKLİ SORMUŞ ""BİZ YAPAMIYORUZ BAGLANAMIYORUZ"" DİYE AMA YİNE GÖRÜYORUM Kİ HİÇ KİMSE BU KONUNUN ÜZERİNDE DURMAMIŞ ""UGRAŞIN YAPARSINIZ""LA GEÇİŞTİRMİŞLER BİRŞEYLER BULUYORSUNUZ BUNU FORUMA YAZIYORSUNUZ VE PAYLAŞIYORSUNUZ EYVALLAH ELİNİZE SAGLIK DAHA NE DENİR FAKAT BENDE BİR W810 KULLANICISIYIM BAŞ SAYFADA BİR YÖNTEM TANIMLAMIŞSINIZ YAPIYORUM OLMUYOR TAKİP ETTİM ÇOGUSU DA YAPAMAMIŞ İKİNCİ SAYFADA BİR YÖNTEM DAHA TANIMLANMIŞ ARKADAŞLAR ONUDA YAPTIM TELEFONUN EKRANINDA DUNYA ŞEKLİ BELİRİYOR OPERA MİNİ Yİ ÇALIŞTIRIYORUM İNTERNETE BİLGİ GÖNDERİLSİN Mİ DİYOR EVET DİYORUM UGRAŞIYOR BİRŞEY YOK BİLGİSAYARDA DA BLUETOOTH YEŞİL YANIYOR AGBAGLANTISI KURULDU DİYOR. DEMEM O Kİ ARKADAŞLAR OLMUYOR. ŞU İŞİ BİLENLER VE TECRÜBELİ OLANLAR BİZ BİLGİSAYAR BAŞINDA KAFAYI YEMEDEN ŞUNU Bİ HALLETSİNLER VE BAŞARILI OLAN YÖNTEMİ Bİ ZAHMET BİZİMLE PAYLAŞSINLAR BİZDE ALLAH RAZI OLSUN DİYELİM LÜTFEN KAYITSIZ KALMAYIN!!