Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->İnternet Ayarları->İnternet Profilleri Şimdi "Yeni Profil" oluştur. Adı: Wireless Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.) Internet modu: http PROXY Kulllan: evet PROXY-Adresi: 192.168.XYZ.UVW. (Bilgisayarınızın IP-Adresi.) Port numarası: 8080 Kullanıcı Adı: boş Şifre: boş
Sonra bu profili kaydedin.
quote:
w810i de Wireless e girdikten sonra internetmodu, proxy kullanım, proxy adresi... seçenekleri yok
güvenlik, çerezler, şifreleri temizle, önbelleği temizle, imei gönder seçenekleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 7 Ekim 2007; 19:36:46 >
Proxy Adresi yerine bilgisayarın IP adresini yazıyorsunuz. Mesla benim IP adresim 192.168.1.2 IP adresini öğrenmek için sağ alttaki internet simgesine(yerel ağ bağlantısı) sağ tıklayın, oradan ''durum'''a tıklayın, oradan ''destek'' ve ip adresi yazan yerde ne yazıyorsa proxy adresine onu yazın..
Telefonu bilgisayara bağlayamıyorum bluetooth ile. Nasıl olacak. Bletoth ı takıyorum bilgisayara sonra açıyorum telden bluetooth u o kadar. connect diyorum" not connect " yazıyor.
iyi güzel baglanabilen arkadaslar oldu sevindim bazen bendede baglanmiyo. telefonu kapatip aciyom düzeliyo
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Ceptemsn'de internete bağlanmıyor ve download'da yapılmıyor. Sadece sitelere girilebiliyor.. Bedava bu kadar olur zaten... Bilgisayardan başlattığınız uygulamayı telefondan kapatıp tekrar girerseniz olmuyor. Ama uygulamayı küçültüp başka bir uygulama açınca ikiside çalışıyor. Hatta 10 tane uygulama aç, hepsini küçült yine çalışır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 8 Ekim 2007; 0:41:14 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 8 Ekim 2007; 10:19:56 >
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Slm benim telefonumda BLUETOOTH var ama pc de BLUETOOTH yok yine de olur mu??Ayrıca telefonum NOKIA 3230 onun ayarları nasıl olacak?Yardımcı olur musun?
bilader nokia telefonlar için ayri programlar var. bu topicteki programlar nokialar ile uyum göstermezler. google dan cok rahat bulabilirsin nokia için olanlari. ama bluetooth un yoksa pc de, kablo ile baglanmak zorundasin. ama o da cok rahat olmaz.