Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Ipod Touch

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Ipod Touch Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
surrealll

1 Kasım 2007; 23:21:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: bayki2

quote:

Orjinalden alıntı: surrealll

quote:

Orjinalden alıntı: bayki2

selam,
onumuzdeki hafta bir aksilik olmazsa benim de ipod touch'im gelmi$ olacak.
kullanan arkada$lara bir $ey sormak istiyorum. safari tabanli browser ile gezerken .rar veya herhangi bir dosyayi download edebiliyor muyuz? ya da jailbreakden sonra boyle bir $ansimiz, download icin kullanilan flashget turevi programlar var mi?
bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba safaride gezerken herhangi bir dosya indirme işlemi gerçekleştiremiyoruz jailbreak yapıldığı zaman flashget desteği yapılamıyor mağalesef

ama appleın şubatta yayınlayacak olan yeni SDKsını yüklediğimiz zaman 3 parti yazılımları rahatlıkla kullanabilicez belki o zaman

programcılar flash için veya bu dosya indirmek için çalışmalar yapabilirler

te$ekkur ederim. cali$tigim i$yerinde 4mbit baglanti var ve acikcasi odamda olmadigim zamanlarda ipod touch ile de download yapabilmeyi isterdim. ipod touch uzerinden mp3 satin alinabildigine gore belki dosya download etmenin de bir yolu vardir diye du$unuyorum. henuz bir ba$kasinda gorup bile test etme imkanim olmadigi icin fikir yurutmekten oteye gidemiyorum malesef. bu arada SDK yayinlanacagindan emin misiniz ve bu SDK ipod touch'i da kapsiyor mu acaba? link varsa ve payla$irsaniz mutlu olurum.

http://forum.donanimhaber.com/m_18442047/tm.htm

bende burdan okumuştum

bayki2

2 Kasım 2007; 0:57:28 

tekrar te$ekkur ederim. eminim SDK ile touch ve iphone kullanimi da daha cazip hale gelecektir.

Notebook# Toshiba Satellite a100-599
Core2Duo T7200 2,0 GHz, 2 GB 667 MHz, 160 GB 5400 rpm, Nvidia GeForce Go 7600 256MB

MP3 Player# Apple Ipod Touch 16GB
Conjaly

2 Kasım 2007; 2:57:51 

abi iyi güzelde jailbreak ten makine bozulursa çok kötü olur. Iphone ı türk kartlarına uygun yaptıranlar da patlayacakmıs galiba garanti dısına cıkıyomus ( biyerde okumustum update i yükledigin an garantini iptal ediyolar diye ). Ipod touch da da acılmama ve benzeri olaylar olursa cok pis patlar elimizde. Bu installer ı kurmak o kadar kolay mı. Youtube da 20 dakikada adam anca anlatmıs da

Nokia E71
Sony VGN-SZ660N/C
Apple Ipod touch 16GB ( Jailbroken )
SENNHEISER CX300
Philips Wireless HC-8440
Samsung 931BW
LathspeLL

2 Kasım 2007; 3:09:56 

Valla Touch'ı yada iPhone'u brick olan (yani bozulan) birine rastlamadım hiçbir yerde. Eğer jailbreak sırasında bir problem olursa aleti restore ediyorsunuz yeni gibi oluyor, tekrar deneyebiliyorsunuz sonra.

Aslında şuan deneyesim var yarına falan bırakıcam sanırım.

DELL XPS M1530
Razer DeathAdder
Apple iPod Touch 16 GB
Conjaly

2 Kasım 2007; 3:22:18 

ah ya bi arkadasda war onunkini inceledim bugün tekrar çok güzel alet benimki haftaici gelcek evde de istanbula getiremedim kargo dan korktugum icin. Jailbrak ten vazgeccem galiba korktum walla bisiler cıkar diye güzelim alet . Baksana biri update etmiş 300 mb gözükmös hafıza. Sdk subatta cıkacakmıs ne oldugu hakkında pek bi bilgim yok ama galiba baya bi özellik gelcek alete. Yaw simdi ben geldiginde update yapınca 300 mb gözükmesin 16 gb lık alet. Bi de beyler babam almanyadan aldı aleti vergiden düstürcekmis 70-80 euro onun icin de faturayı oraya mı ne yollayacakmıs galiba. Simdi ben onun fotokopisini alsam arıza cıkarınca bana bunun aslı nerde diye sorcaklar o zaman baya sorun olur. Bi yardımcı olun lütfen...

Nokia E71
Sony VGN-SZ660N/C
SENNHEISER CX300
Philips Wireless HC-8440
Samsung 931BW
madbiker

2 Kasım 2007; 10:15:16 

quote:

Orjinalden alıntı: Conjaly

ah ya bi arkadasda war onunkini inceledim bugün tekrar çok güzel alet benimki haftaici gelcek evde de istanbula getiremedim kargo dan korktugum icin. Jailbrak ten vazgeccem galiba korktum walla bisiler cıkar diye güzelim alet . Baksana biri update etmiş 300 mb gözükmös hafıza. Sdk subatta cıkacakmıs ne oldugu hakkında pek bi bilgim yok ama galiba baya bi özellik gelcek alete. Yaw simdi ben geldiginde update yapınca 300 mb gözükmesin 16 gb lık alet. Bi de beyler babam almanyadan aldı aleti vergiden düstürcekmis 70-80 euro onun icin de faturayı oraya mı ne yollayacakmıs galiba. Simdi ben onun fotokopisini alsam arıza cıkarınca bana bunun aslı nerde diye sorcaklar o zaman baya sorun olur. Bi yardımcı olun lütfen...

Conjaly hocam ipod un gelmeden bin tane sorun yarattın 1 haftadır forumda
Ayrıca her konuda olumsuzluk yaratıp sorunu olan insanların da moralini bozma bence yoksa bi çaren sorunları dile getirmen bence gereksizlik
Bunlar elektronik cihazlar herşey olabilr düzelir bişekilde sen canını sıkma
Son kez söylüyorum bu jailbreak falan geyikleri belli olmaz. Adamınkine olmadı seninkine olur. Servis yarın bugün bahane bulmak için tespid edebilen bi yöntem geliştirir sora faturanı çerçeveletir karşısına oturursun (psp lerini brick eden adam çoktur alemde)
Faturayı şirket adına kestirirsen sanırım bir takım sıkıntıları olabiliyormuş
Bi forumda nokia telefon alan birinin garantisi sıkıntılı olmuş diye okumuştum şirket adına ketirmeyin diyordu ama net değil aklımdaki
neyse faturanın fotokopisini de götürsen oluyor.

quetm

2 Kasım 2007; 18:54:43 

evet kardesimhemen kotumser olma jaibelikte islem basarisiz olursa reset stiyosun okudugun gibi aletin eskisi gibi oluyoMUS bende yakinda yapic insaallah... Heee bu arada bu msji touch'imdan atiyom

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
surrealll

2 Kasım 2007; 21:13:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Conjaly

merhabalar 300mb gözükmesinin sebebi tam olarak yapılandırmadan muhtemelen yarım bırakmıştır arkadaş jailbreak yaparken (manuel)

bir komut programı var ipuch diye ordan rdisk gibi bişy komut veriyorsunuz ve o 8 veya 16 gblık touchınızın sadece 300mblığını kullanılabilir

hale getiriyor bendede olmuştu aynı olay ama ben restore ettim sorun çözülmüştü yanlış olarak başka komutlarda verilmiş olabilir

gerçekten çok ince ince yapmak gerekiyor bu jailbreak olayını

LathspeLL

3 Kasım 2007; 2:54:20 

Jailbreak'imi yaptım, üstüne iphone application'larımı kurdum, krallar gibi kullanıyorum.

DELL XPS M1530
Razer DeathAdder
Apple iPod Touch 16 GB
murat5535

3 Kasım 2007; 3:19:22 

jail break i türkçe anlatında bizde yararlanalım tam bilmiyoruz ingilizcedende o kadar anlamıyoruz tam açıklamasını yaparsanız çok sevinirim

Conjaly

3 Kasım 2007; 4:22:52 

beyler haklısınız ben telaş bi adamım da yılmazmustafa rumuzlu arkadasımız 1.1 versiyonunu mu ne yüklerken 300 mb diyince kokrktum ondan dedim . Acaba jailbreak ten sonra mı oldu restore da düzelmez mi gibicesine. Ayrıca youtube daki anlatımlarda linkler güzel bir sekilde belirtilmemiş touchfree4.exe gibi bisey mi war artık nedir ne deildir. Jailbreak te sadece installer yüklemek ne kadar sürer. Iphone application larını sonradan yüklerim. Diger bir sorum ise bu SDK olayı nedir ayrıntılı bi sekilde yazarsanız cok memnun olcam.

Nokia E71
Sony VGN-SZ660N/C
SENNHEISER CX300
Philips Wireless HC-8440
Samsung 931BW
quetm

3 Kasım 2007; 12:59:12 

arkadaslar belkı gormussunuzdur ama buraya tasımak ıstedım buda cok guzele benzıyoya ozellıklerı bakımından flan ve 299 dolar.......120 gb oldugunuda gozden kacırmayalım

http://bigpicture.typepad.com/comments/2006/10/touchscreen_ipo.html

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ozgurduygu

3 Kasım 2007; 12:59:39 

selamlar bendede ıpod touch 8 gb var..bu jaılbreak olayını yaptıktan sora application ları nerden bulabiliriz..nası yapabiliriz..

8gb ipod touch..
xbox 360 premium(ntsc-u)
motorola slvr l7
compaq c571 nr
murat5535

3 Kasım 2007; 13:12:02 

jailbreak yapanlar 5 dk nizi ayırıp bizede anlatırmısınız nasıl olduğunu?