az once okulda arkadaslarla konusurken bı arkadas wi-fi ozellıgının sadece touch da oldugunu iphone da olmadıgını onda ıse gprs ın oldugunu soyledı benım bıldıgım her ıkısınde de wi-fi oldugudur ama ??
IKISINDEDE WI-FI VAR!
Bu arada ipod touch icin kullanicilarin hic bir yil bekleyecegini sanmiyorum shady! Alet tam bir alet! Nerde bakiyorsam eksiksiz,perfekt!
GFB yardımların ıcın saol ama sormadan edemeyecegım sımdı touch ın butun ozellıklerını + larıyla bulunduran iphone u almak daha mantıklı dııl mı??
benım aklımı en cok kurcalayan konu bu zaten iphone mu touch mı ??
Ben zaten touch alcam diyen bir adama sen iPhone'u bekle diyemezsin..Eğer iPod Touch'a çok yakın değilseniz iPhone'u beklemelisiniz...Unutmayın iPhone Mart ayında güncellenecek (16-20 gb gibi) iPod Touch'ta gelecek Eylülde....Karar sizin...
bu tarıhler acıkcası benı touch almama karar kıldı mart ayında guncellenıcek derken yanlıs anlamadıysam yenı neslı cıkıcak demek ıstıyorsun demı ?
az once okulda arkadaslarla konusurken bı arkadas wi-fi ozellıgının sadece touch da oldugunu iphone da olmadıgını onda ıse gprs ın oldugunu soyledı benım bıldıgım her ıkısınde de wi-fi oldugudur ama ??
IKISINDEDE WI-FI VAR!
Bu arada ipod touch icin kullanicilarin hic bir yil bekleyecegini sanmiyorum shady! Alet tam bir alet! Nerde bakiyorsam eksiksiz,perfekt!
GFB yardımların ıcın saol ama sormadan edemeyecegım sımdı touch ın butun ozellıklerını + larıyla bulunduran iphone u almak daha mantıklı dııl mı??
iphone bekleyebilirsin,fakat ben iphone almazdim. Birincisi insanlari soyacak sekilde hersey yapilmis. kendi istedigin sarkiyi melodi yapamiyorsun,satin alip yapacaksin. her karti iphone ile calistiramiyorsun,sadece anlasmali oldugu sirketin kartini kullancaksin,bunuda sanirim turkiyede sadece turkcell-vodafonedan biri basarabilir. ben almanyadayim,en az kullanilan sirketlerden birine veriliyor,t-mobile sirketine. egerki iphone diger kartlara illegal yöntemle acilirsa,garantin yaniyor. ve daha bir cok eksi. bu yuzden iphone almazdim! ustelik apple pc ve mp alaninda uzman. ve telefon alaninda ne kadar basarili olur,düsünmek gerek!
IKISINDEDE WI-FI VAR!
iphone bekleyebilirsin,fakat ben iphone almazdim. Birincisi insanlari soyacak sekilde hersey yapilmis. kendi istedigin sarkiyi melodi yapamiyorsun,satin alip yapacaksin. her karti iphone ile calistiramiyorsun,sadece anlasmali oldugu sirketin kartini kullancaksin,bunuda sanirim turkiyede sadece turkcell-vodafonedan biri basarabilir. ben almanyadayim,en az kullanilan sirketlerden birine veriliyor,t-mobile sirketine. egerki iphone diger kartlara illegal yöntemle acilirsa,garantin yaniyor. ve daha bir cok eksi. bu yuzden iphone almazdim! ustelik apple pc ve mp alaninda uzman. ve telefon alaninda ne kadar basarili olur,düsünmek gerek!
Apple'ın PCi yoktur...PC ile Mac ayrı
IKISINDEDE WI-FI VAR!
Ben zaten touch alcam diyen bir adama sen iPhone'u bekle diyemezsin..Eğer iPod Touch'a çok yakın değilseniz iPhone'u beklemelisiniz...Unutmayın iPhone Mart ayında güncellenecek (16-20 gb gibi) iPod Touch'ta gelecek Eylülde....Karar sizin...
nası yani iphone mu 16 20 gb gibi güncellenicek o zaman çok güzel yaa :) ben touch kullanıcısıyım alette hiç bir eksiklik göremedim yani iphonea
göre bi çok eksiği olabilir ama şu haliyle bile çok eyleniyorum :D googlemap veya
program yüklemeye ihtiyaç duymuyorum şimdilik ben daha çok iphonenun yeni çıkacak modelini bekliyorum ve o çıkana kadar touch beni fazlası ile idare
eder diye düşünüyorum bir şey sorucam yaa iphonedaki kulaklık girişi 3.5 mm midir acaba :S:S teşekkürler...
iphone istiyordum onceleri ama sonucta cihaza baktigimizda nano teknoloji ile yapilmi$, hassas bir alet. tamam her$ey oldu diyelim, simlock kirildi falan fi$man.. ama yine de bir risk soz konusu. yarin oburgun ekrani bozulursa veya brick olursa, amiyane tabirle elimizde patlar veya yuksek fiyat odeyerek Apple'da yapiliyor sanirim.
bu yuzden Touch'i sectim, bircok ozelligi bana yetiyor, Wi-Fi olmasi da cabasi. lakin yine ayni sorundan muzdaripim, Turkiye'ye resmi olarak Touch gelmedi ve Kasim demelerine ragmen guvenemiyorum pek.
Dogubank veya GG'den de almak istemiyorum garanti yuzunden.. o yuzden beklemedeyiz.
peki arkadaşlar bu ürünleri Apple'ın amerikadaki sitesinden alsak ne kadar vergi öderiz? örneğin yeni nesil nano 4 gb'ı 150$'a satıyorlar. burdakinin yarısı nerdeyse. diğer ürünler de aynı şekilde. b ufiyatları görünce insanın burdan alası gelmiyor haliyle. bu işi daha önce yapmış birisi yardımcı olabilir mi?