Şimdi Ara

SONY 117 LCD'de SD/DIGIPLUS HD/DVB-T Yayınlar/PS3 ve1080 DVD upscale/Hepsi...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
0
Favori
26.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit: Bu sayfada bol sayıda

Digiturk SD görüntü
    Digiturk HD görüntü (LİG TV)
    PS3 üzerinden BLU-RAY film görüntüsü
    DVB-T görüntü ile Digiturk kıyaslaması
    PS3 oyunların görüntülerini bulabilirsiniz.

Bugün itibariyle ben de muradıma erdimmm. Bir KDL-46V2500 aldımmm. PS3 'üme ve digiturk üme bağladım. Herşeyi kurduğum zaman süper bir iş yaptığımı anladım. HD görüntü, SD görüntü hepsi de çok iyi....

Süper fotolar ekleyeceğim , bu gece başlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmaster077 -- 2 Nisan 2008; 16:24:40 >

• Nihayet muradına erdin. Hayırlı uğurlu olsun.
    Kaliteli bir inceleme bekleriz.
    1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
    2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V
  • teşekkür ederim dostum, çok sevinçliyim, bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum açıkçası, hep mağazada gördüğümden daha iyi görüntüler elde ettim yada bana öyle geliyor. birazdan Blu-ray Ultra Viyole filminden HD görüntüler ekleyeceğim.
  • aşağıdaki resimde silah üzerindeki yazılara dikkat ediniz.

aynı pozdan bir örnek daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmaster077 -- 5 Ekim 2007; 2:13:50 >

• Ultra Viyole Blu-ray film sahnelerine devam.

Bu arada Sony mağazasında PS3 için üretilen orjinal , 1.3verison HDMI 3metre kablo aldım. Kutunun üzerinde 1.3version yazmıyor. 8 kanal surround ses yazısından 1.3verison olduğunu anladım. 1.2version 8 kanala müsaade etmiyor. Ek bilgi vereyim dedim.

aşağıdaki pozda , siyah pantalonun kumaşın örgüsü dahi seçilebiliyor, resim küçüldüğü için zor farkedebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmaster077 -- 5 Ekim 2007; 2:25:49 >
  • resimlerde de göreceğiniz üzere siyahlar oldukça başarılı , siyah deri eldivenin tonu ve derinin gözenekleri , ortamdaki ışığı yansıtışı çok başarılı , genel ekran son derece parlak , buna rağmen açık tonlar , ten renkleri kesinlikle patlamıyor. Tüplü Tv görüntüsüyle mukayese etmeye çalıştım. ancak biraz uzak mesafeden, 46v2500 doğrusu çok daha iyiydi. Elektronik ürünlere hiç ilgi duymayan eşim bile mest oldu.

sağ alt köşedeki aletin üzerindeki yazılara ve materyalin detayına dikkat ediniz.

resim büyük ölçekli , bilgisayarınıza kopyalayıp daha detaylı inceyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmaster077 -- 5 Ekim 2007; 2:44:23 >

• Okunmuyor,
    Ne yazıyor?
  • Biraz da SD görüntü ekleyelim değil mi arkadaşlar? zorlayalım biraz....Bu akşamki galatasaray maçından sonra lig tv programından görüntüler. Bu arada ben Fenerbahçeliyim ama Galatasaraylı dostlarımı tebrik ederim.

Sd görüntüde de gayet temiz, tatmin edici görüntü alınabiliyor. İzlediğiniz kaynak digiturk .

• oh oh ..maşşalah..iyi gunlerde kullan arkadaşım..darısı bizlere inşallah digütürkün hangi kutusu bu ( sanırım bi vestel bide philips varmış ) bende lcd alınca ( D3000 yada LX 70 den birini ) kabloludan digitürk e gecicem..digitürk ile baglantıyı nasıl yaptın..bunlar scart baglantısı ıle elde edılmış görüntülermi , scartın altın uçlumu , tesekkürler :) ... birde geniş kapsamlı bir test yazısı bekleriz artık senden tekrar hayırlı olsun ..

Bu digiturk kutusu vestel, al birini vur ötekine misali ağır ve kumanda tuşlarının ölçüsü yok, basıyorsun ya çok alıyor, yada almıyor, ortasını buldurmakla uğraşıyoruz. ama şimdilik başka seçeneğimiz yok tabii. şu anki scart kablolarım normal sıradan kablo. Bir tane altın kaplama kablom var ama tek yönlüydü kullanamıyordum , kaldırdığım yeri unutmuşum. arayıp bulmam lazım. HDMI kablosunu yukarıda açıkladım.

test yazısı tecrübem yok , sonra bakarız yapabilirsek yaparız , bu zaman zarfı içinde sorun cevaplayayım arkadaşlar,

quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

oh oh ..maşşalah..iyi gunlerde kullan arkadaşım..darısı bizlere inşallah digütürkün hangi kutusu bu ( sanırım bi vestel bide philips varmış ) bende lcd alınca ( D3000 yada LX 70 den birini ) kabloludan digitürk e gecicem..digitürk ile baglantıyı nasıl yaptın..bunlar scart baglantısı ıle elde edılmış görüntülermi , scartın altın uçlumu , tesekkürler :) ... birde geniş kapsamlı bir test yazısı bekleriz artık senden tekrar hayırlı olsun ..

• kaca aldın sahi , bana d3000 fiyat farkını hak etmiyor derken kendin aldın bakıyom sony yi sen yokmusun senn :P neyse ben bi sahur yapayım , yarın takip ederım forumu
    AMD 64 BIT 2,8 GHZ,512 DDR500 DUAL CHANNEL, POWERCOLOR 9600XT 128MB, ASUS DVD WRITER, ASUS EPOX 8KDA3J ANAKART
  • ya bu arad akaça aldığını ve nereden alıdğını söylesen de bizde faydası olsa olmaz mı?

Orjinalden alıntı: ozogul4

bi arkadaşımı konyada 2400ytl olduğunu söylüyor nedir bu yaww konyayaımı gidicik yane

Onu ben söyledim. Ama alıyımmı almıyımmı bir türlü kara veremedim..
    En zor şey, karanlık bir odada bir kara kedi bulmaktır, özellikle odada kedi yoksa...
  • Ben Sd yayın görüntüsünü beğenmemiştim ancak hd performansı muhteşem hele bir de pc bağla da gör panel coşuyor adeta

İyi günlerde kullan
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.