Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIRANHA TWIX ÇiFT SİM KART

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: PIRANHA TWIX ÇiFT SİM KART Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Prasticine

20 Haziran 2008; 11:23:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar selamlar..
Geçtiğimiz yıl temmuz ayında, 1-1.5 aylık donanım haber'de araştırmam sonucu 2 adet BENQ SIEMENS S88 cep telefonunu aldım. geçen aya kadar hiç bir sorun çıkmadan, forum kullanıcılarının da tavsiyeleriyle aldığım S88'imi kullandım. Geçtiğimiz ay, telefonlardan birinin düşmesiyle ekranında kırık, diğer telefonun da tamamen şans eseri olarak aynı dönemde 9 tuşunda arıza oluştu. Telefonların faturalarını kaybettiğim için de garantiye gönderemiyorum..

Bu sıralarda çift hatlı telefonların kullanımının artmasıyla, yeni alacağım telefonu kafamda yavaşça şekillendirmeye başladım. Bugün şans eseri googlea çift hatlı telefon yazarak bulduğum PIRANHA TWIX ile ilgili neredeyse bulduğum bütün siteleri gezdim. Edindiğim tecrübe sonucunda bir kaç eksi puan aldığını gördüm.

Bu eksi puanlardan bir tanesi kamerası. Çekimi oldukça iyi olan ve beni tatmin eden telefonum S88 ile geçen bir yılda sadece 10-20 fotoğraf çekmişimdir.
Kulaklıktan müzik dinlerken kalitenin iyi olmadığını söyleyen arkadaşlar var. Sürekli masa başında olan işim yüzünden zaten dinlemek istediğim müziği bilgisayardan, ofis dışında da arabamdan dinliyorum. Eski telefonumda olduğu gibi, kulaklıkla müziği sadece 1-2 defa dinlemişimdir..
2. hat çekim gücüyle ilgili problem yaşayanlara da şaşırıyorum doğrusu. Son zamanlarda, hiç tahmin etmediğimiz yerlere bile baz istasyonları kurmaya başladılar ve insan yaşamayan yerlerde dahi, şebekeler full çekiyor. Böylelikle de alacağımız TWIX ile 2. hatta çekim gücü %50 bile olsa pek sorun olacağını düşünmüyorum.
Büyük tasarım sorunu için de söyleyebileceğim tek şey, ekranın büyüklüğü ile doğru orantıda olması. Zaten 2.8" bir ekrana sahip telefona da 3"lik bir kasa yapamazsın..

Bu yaptığım analizlerden sonra, muhtemelen yeni alacağım telefon PIRANHA TWIX olacaktır. Fakat araştırırken bu telefonun 2 sürüm çıktığını farkettim. Arka kapağı siyah ve gümüş renk olan. Bu iki renk farkı arasındaki fark nedir? Yazılım veya donanımla ilgili mi yoksa tamamen taleplere cevap verebilmek adına iki farklı renkte mi üretilmiştir?
Bunu öğrenmem gerekiyor çünkü, yakın zamanda sipariş vereceğim telefonumun eski sürüm olmasındansa son çıkan sürüm olmasını tercih ederim..

Teşekkürler..

PS:
teknosepet'de 349,28 YTL
gittigidyor'da 220,00 YTL

EDIT: Önceki sayfalarda bazı arkadaşlar ANYCOOL'u PIRANHA'ya tercih edeceklerini söylemişler. Onu da araştırdım. kesinlikle PIRANHA derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prasticine -- 20 Haziran 2008; 12:27:25 >

helldog

20 Haziran 2008; 16:37:51 

Arkadaşlar istanbul'da bu telefonu sıfır garantili nerede bulabiliriz. İnternet siteleri hep ön sipariş alıyor. Galiba hiç biryerde kalmamış

Piranhatwix

23 Haziran 2008; 0:20:01 

Kardeş bulmak istiyorsan shoppingtv denen uydudan satış yapan tv kanalında sık sık satılıyor. Ve de onunla ilgili web sitesi yaptık. bekleriz inşallah. link altta.

http://piranhatwix.tr.gg
Piranha twix cep forum sitesi.
Prasticine

25 Haziran 2008; 9:53:26 

Shopping tv'den her zaman alamıyoruz sanırım. Ne zaman satışa sunulursa o zaman satın alabiliyoruz.

helldog, bulursan benim için de satın al.

helldog

25 Haziran 2008; 10:43:48 

Valla ben kaç gündür araştırıyorum. Hiçbiryerde bulamadım. İnternetteki sitelerinde bazılarında stokta var gözüküyor. Mail ile sorunca ise tedarik aşamasında diyorlar. Galiba bu telefonu bulamayacağız gibi. Ben de şu anda day mobile 'ı inceliyorum. Garantiside var. Olmazsa ondan alabilirim

volkanmet861

25 Haziran 2008; 10:45:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Prasticine

Arkadaşlar selamlar..
Geçtiğimiz yıl temmuz ayında, 1-1.5 aylık donanım haber'de araştırmam sonucu 2 adet BENQ SIEMENS S88 cep telefonunu aldım. geçen aya kadar hiç bir sorun çıkmadan, forum kullanıcılarının da tavsiyeleriyle aldığım S88'imi kullandım. Geçtiğimiz ay, telefonlardan birinin düşmesiyle ekranında kırık, diğer telefonun da tamamen şans eseri olarak aynı dönemde 9 tuşunda arıza oluştu. Telefonların faturalarını kaybettiğim için de garantiye gönderemiyorum..

Bu sıralarda çift hatlı telefonların kullanımının artmasıyla, yeni alacağım telefonu kafamda yavaşça şekillendirmeye başladım. Bugün şans eseri googlea çift hatlı telefon yazarak bulduğum PIRANHA TWIX ile ilgili neredeyse bulduğum bütün siteleri gezdim. Edindiğim tecrübe sonucunda bir kaç eksi puan aldığını gördüm.

Bu eksi puanlardan bir tanesi kamerası. Çekimi oldukça iyi olan ve beni tatmin eden telefonum S88 ile geçen bir yılda sadece 10-20 fotoğraf çekmişimdir.
Kulaklıktan müzik dinlerken kalitenin iyi olmadığını söyleyen arkadaşlar var. Sürekli masa başında olan işim yüzünden zaten dinlemek istediğim müziği bilgisayardan, ofis dışında da arabamdan dinliyorum. Eski telefonumda olduğu gibi, kulaklıkla müziği sadece 1-2 defa dinlemişimdir..
2. hat çekim gücüyle ilgili problem yaşayanlara da şaşırıyorum doğrusu. Son zamanlarda, hiç tahmin etmediğimiz yerlere bile baz istasyonları kurmaya başladılar ve insan yaşamayan yerlerde dahi, şebekeler full çekiyor. Böylelikle de alacağımız TWIX ile 2. hatta çekim gücü %50 bile olsa pek sorun olacağını düşünmüyorum.
Büyük tasarım sorunu için de söyleyebileceğim tek şey, ekranın büyüklüğü ile doğru orantıda olması. Zaten 2.8" bir ekrana sahip telefona da 3"lik bir kasa yapamazsın..

Bu yaptığım analizlerden sonra, muhtemelen yeni alacağım telefon PIRANHA TWIX olacaktır. Fakat araştırırken bu telefonun 2 sürüm çıktığını farkettim. Arka kapağı siyah ve gümüş renk olan. Bu iki renk farkı arasındaki fark nedir? Yazılım veya donanımla ilgili mi yoksa tamamen taleplere cevap verebilmek adına iki farklı renkte mi üretilmiştir?
Bunu öğrenmem gerekiyor çünkü, yakın zamanda sipariş vereceğim telefonumun eski sürüm olmasındansa son çıkan sürüm olmasını tercih ederim..

Teşekkürler..

PS:
teknosepet'de 349,28 YTL
gittigidyor'da 220,00 YTL

EDIT: Önceki sayfalarda bazı arkadaşlar ANYCOOL'u PIRANHA'ya tercih edeceklerini söylemişler. Onu da araştırdım. kesinlikle PIRANHA derim.

arka kapağı gri olan eski sürüm. onda java yüklü değil. ama servise verip yüklettirebilirsin. ayrıca onda 2. bi kamera daha var. ve telefonun yazılımı eski.

yeni sürümde ise arka kapak siyah. ön kamera yerine ışık sensörü var. yazılım güncellenmiş ve java yüklü geliyor. benim bildiğim farklar bunlar...

Prasticine

26 Haziran 2008; 10:14:04 

@helldog
az kullanılmış bile olsa PIRANHA almayı düşünüyorum.. Görünüş açısından da DAY MOBILE'dan daha iyi bence..

@volkanmet861
ben gri kapaklı olanında önündeki kamera diye biliyordum.. Zira gri kapaklı PIRANHA'sı olup da ön kamerasını açabilen görmedim

Engo18
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Haziran 2008; 0:45:15 

Arkadaşlar bende bu telefondan almay üdşünüyorum ancak kafamı kurcalayan bazı şeyler var...

Örnedğin bir numarayı falan ararken hangi operatör ile arama yapmamızı falan soruyor mu ? VEya mesajlar falan nasıl...

Örneğin lan kontörümüze bakarketn *123 kare yaparız ...Telsim ve türkcell de ikisinde de aynı numara ... Nasıl ayarlıyoruz bunu... Veya acil bir arama ypaıcaz hangi şebekeden aramak istediğimizi seçebiliyormuyu<
_EngiN_

29 Haziran 2008; 13:43:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Engo18

Arkadaşlar bende bu telefondan almay üdşünüyorum ancak kafamı kurcalayan bazı şeyler var...

Örnedğin bir numarayı falan ararken hangi operatör ile arama yapmamızı falan soruyor mu ? VEya mesajlar falan nasıl...

Örneğin lan kontörümüze bakarketn *123 kare yaparız ...Telsim ve türkcell de ikisinde de aynı numara ... Nasıl ayarlıyoruz bunu... Veya acil bir arama ypaıcaz hangi şebekeden aramak istediğimizi seçebiliyormuyu<

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
_EngiN_

30 Haziran 2008; 11:13:01 

up.....

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
helldog

30 Haziran 2008; 14:49:41 

Arkadaşlar sonunda bende twix aldım. Birkaç gündür kullanıyorum. Şimdilik bir sorun yok. Dokunmatik ekranda hoşuma gitti. Yukardaki arkadaşın sorusuna gelince telin üzerinde iki adet arama tuşu mevcut. Numarayı çeviriyorsunuz ve hangi operatörle arayacaksanız onun ara tuşuna basıyorsunuz. Simlerde de baştan sim1 sim2 diye soruyor. Kısacası operatör seçimi gayet kolay hiç sıkıntı yaşamazsınız. Fakat ben de telefon rehberinden memnun olmadım. Sadece telefon hafızasını göster diye bir seçenek yok. o yüzden sim karttaki telefonları silmek lazım. yoksa aynı numara iki üç kez görülebiliyor.

hayeko

30 Haziran 2008; 15:05:52 

arkadaslar benim bi sorum olacak yaklaşık 1 haftadır piranha twix kullanıyorum ama bir problemim var iki hattada aynı sorun var. konusurken karsıda ki kişi kendi sesini duyduğunu söylüyor problemi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

hakkı
volkanmet861

30 Haziran 2008; 16:51:34 

quote:

Orjinalden alıntı: hayeko

arkadaslar benim bi sorum olacak yaklaşık 1 haftadır piranha twix kullanıy