Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIRANHA TWIX ÇiFT SİM KART

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: PIRANHA TWIX ÇiFT SİM KART Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AnarKin

21 Nisan 2008; 10:19:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm "I`am Too Converter" diye bir çevirici program ile mpeg4 dosyalarını ve 3gp dosyalarını oynatabiliyorum lakin 320x200 - 320x240 gibi çözünürlükler hikaye maksimum 176x144 çözünürlükte video oynatabiliyor ama görüntü tam ekranda Mpeg4 te yinede mükemmel cam gibi diyebiliriz takılmada hiç yok ekran kalitesi güzel.

Düzenleme : Yazım eksikliği .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 21 Nisan 2008; 10:25:13 >

Rize .
AnarKin

21 Nisan 2008; 10:24:10 

Telefonun tek kusuru kamerası.Bir arkadaş "kamerası 1 Mp bile değil" yazmış gerçekten belkide öyledir çünkü gerçekten ışığın yeterli olduğu net ortamlarda bile rezalet boyutunda resimler çekiyor.Alırken kamerasından fazla bir beklentim zaten yoktu lakin bu kadarda beklemiyordum abartmıyorum kardeşimin motorola L7 si (VGA 640x480) bundan çok daha iyi fotoğraf çekiyor

Bu telefonda kullanılan lens hakkında bilgisi olan varmı ? Model numarası vs. ? Yurt dışından bir arkadaşım adam gibi bir markanın ürettiği eş değer lens ile değiştirilebilir bariz fark alınabilir diye söylemişti tabi bu lensleri nerden buluruz orası ayrı bir muamma üzerinde durmak lazım aslında .

Rize .
AnarKin

22 Nisan 2008; 12:31:50 

Sanırım Piranha cılar duman olmuş .

Rize .
aristokrat06

25 Nisan 2008; 22:26:35 

yaw o kadar mesaj okudum...annamadım napcaz yani şimdi almayalım mı...bir kaç yere baktım yoktu...stokda iyi degil diyosunuz...hic bi yerde kalmamış nasıl iş

Dh 2006 Üyeleri

artık zamanımız yok sadece ölecek kadar zamanımız kaldı!
AnarKin

25 Nisan 2008; 23:05:17 

Fotoğraf çekiminden bir beklentiniz olacaksa kesinlikle almayın hayal kırıklığına uğrarsınız,buyrun size twix ile çekilmiş iki adet fotoğraf ;

Diğer özellikler itibarı ile fiyatına nazaran iyi telefon ama dediğim gibi kamerasından küçücükte bir beklentiniz olmasın kesinlikle,bu telefondaki kamera sadece telefonda kamera varmı var mantığı ile koyulmuş bundan öteye gidemez .

Rize .
AnarKin

25 Nisan 2008; 23:14:31 

Aşağıdaki resimlerin biri Motorola E-398 (640x480 VGA) ile çekilmiş diğeri Piranha Twix yine 640x480 çözünürlükte çekilmiş aradaki bariz ötesi farkı renklerin doğallığı vs. sizlerde görün.

Piranha ile çekilen foto ;

Motorola E-398 ile çekilen foto ;

Yani bundan şunu çıkarıyorum bu telefonun kamerası sanıyorum bir VGA kamera kadar olamıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 3 Mayıs 2008; 10:13:34 >

Rize .
aliiuzun007

29 Nisan 2008; 16:08:50 

Merhaba arkadaşlar. Telefonuma bluetooth kulaklık aldım ve gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat mp3 leride bluetooth kulaklığıma aktarıp dinliye bilirmiyim acaba? Ben bir türlü beceremedim.Bu konuda Twix ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliiuzun007 -- 29 Nisan 2008; 16:08:49 >

??????
balabanpictures

3 Mayıs 2008; 22:13:23 

03.05.2008 de pranhanın telini aldım.genel olarak güzel telefon.elime geçtiğinden beri 9-10 tel görüşmesi yaptım herhangi bi sorun yok. bi sorum olacaktı kullanan arkadaşlara. bu mp3 player da şarkıyı ileri sardırma yokmu acaba yoksa ben mi bulamadım.play,stop ve bisanraki ve önceki şarkılara atlama var ama ileri sardırmayı bulamadım. var mı yokmu acaba? yardımlarınızı beliyoruum...

yhae

7 Mayıs 2008; 16:34:01 

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

kılıf olayına çözüm bulan varmı arkadaşlar. nette nerden bulabilirim. hangi telinki buna uyar?

ben nt mağazasından plm marka hem telefon hemde fotograf makinası için kullanılabilen unıversal bir kılıf aldım ve kullanıyorum. boyu ve eni tam telefona göre, kemere takmalı, dik ve fermuarlı

FUJI F31FD
PIRANHA TWIX
çerkez

8 Mayıs 2008; 1:07:01 

Arkadaşlar şu an Vatan da kampanyada bu tel ve 270ytl. Ne diyorsunuz, sorunsuz bir telefonsa alalım bari...

"Sahipsiz olan bir memleketin batması haktır.
Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır."
M.Akif ERSOY
Kerub

10 Mayıs 2008; 0:19:49 

quote:

Orjinalden alıntı: aliiuzun007

Merhaba arkadaşlar. Telefonuma bluetooth kulaklık aldım ve gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat mp3 leride bluetooth kulaklığıma aktarıp dinliye bilirmiyim acaba? Ben bir türlü beceremedim.Bu konuda Twix ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Bluetooth ayarlarından ftp ayarlarına girip paylaşılan klasörü c seçili, onu e olarak seçin. Böylece karta direk atar mp3 lerinizi. bildiğim kadarı ile mp3 dosyalarının çalınması için e deki my music klasörüne atmanız gerekiyor.

Saygılar, sevgiler...
Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Mayıs 2008; 12:48:01 

+1
quote:

Orjinalden alıntı: black back

quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

kameraya aldanmayın bende 2 mpix'el webcam var pıranha marka berbat fotoğraf çekiyo

bence bu özelliklere göre iyi fiyat

yaşar58

10 Mayıs 2008; 19:01:04 

Bir arkadaşın almış olduğu Piranha twix in tüm ayarlarına ve hatta tüm menülerine baktım. Bluetooth dan mp3 çalmıyor. Ayrıca sadece hattın birini BT den konuşabiliyorsun. Acil olarak iki hatlı telefon almayacaklar için yaramaz. yazılım desteği bile yok.

Oturduğu Ahır Sekisi
Çağırdığı İstanbul Türküsü
yhae

12 Mayıs 2008; 11:10:01 

ben her iki hatlada bluetooth la görüşüyorum. sadece bluetooth kulaklıkla nasıl mp3 dinlenir, onu çözemedim

FUJI F31FD
PIRANHA TWIX
balabanpictures

13 Mayıs 2008; 15:49:42