Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A215 XP DRIVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
18.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Model: SATELLITE A215 S4807 yada Satellite A210-11C
    Ozellikler: Buraya Tiklayiniz!

Vista yuklu sistemi tum Partitionlari silerek XP'ye downgrade yapmak istiyorum.

Memeleketimdeki HizliSistem'e danistigimda bunu 50$ karsiliginda yapabileceklerini soylediler. Admin tanidiklari varmis piyasada olmayan suruculeri ellerinde bulundurabiliyorlarmis. Bende biri hakli olarak sizdirmistir internete diye arama yaptim painkiller78 arkadasin insanustu gayreti disinda elle tutulur bisey bulamadim. Onun verdigi modelle benim dizustunun modeli arasinda biraz farklilik var. Aslinda diger driverlar onemli degil ama en azindan EKRAN KARTI DRIVERini bulamadim :( onu bulmam lazim. Ati Radeon X1200, DX10 destekli ve Vista icin uretilmis diye bi geyik var o yuzden XP surucusu yokmus umarim dogru degildir..

Driver konusunda yardimci olabilir misiniz?
    Yada ayni dertten muzdarip olanlarla cok iddiali konusan HizliSistem gorevlisine yaptirmak icin basvuralim mi?

Herkese kolay gelsin...

• hocam aynı dertten ben de muzdaribim,, nasıl hallolucak bu iş, xp yuklemezsem bu laptop ın 3 senelik pc den pek bi farkı kalmayacak...YARDDIIIMMMM!!!
  • Arkadaşlar bende sizin bir düşük model var A210-133 hemen hemen bütün sürücüler aynı ve ben de düm Xp ye terfi ettim inanın bilgisayara yetişemiyorum..harika bir şey..vista ile bu bilgisayar erir biter.ben çok memnunum..
    1)bu adresten http://rapidshare.com/files/58403898/Toshiba_Sat_A2XX-_XP_Drivers.rar sürücüleri indirin ve kurun hepsini
    2)ekran kartı için Xp uyumlu sürücüyü buradanhttp://ati.amd.com/online/mobilecatalyst/ indirin ve kurun .hata verecek korkmayın. Önce Aygıt yöneticine gidin ve sürücüyü güncelle diyin oradan yolu kendiniz bulun ve Disket Var ı seçin ve dogruca C:\ATI\SUPPORT\7-10_xp32_dd_53250\Driver\XP_INF yolunu gösterin.artık gelen kutuyu onaylayın ve ekran kartı kuruldu.
    Sorularınız varsa yardımcı olurum.
    Bu bölümü ben açacaktım ama halledince gerek kalmadı deöiştim meger benim gibi çok varmış:)
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 28 Ekim 2007; 21:54:56 >

• sevgili tripolis verdigin bilgiler icin cok tesekkurler...deneyelim bakalım...
  • su an ekran kartını indirmeye çalışıyorum ancak ilk linki indiremedim...tıkladım ama açılmadı..neden???
  • http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/integrated-xp ekran kartı için sürücüyü buradan indirin arkadaşlar..yalnız bir sorum olacak?sizde hard disk sesli mi çalışıyor yani zırıltı var mı?
  • aynı makinadan bende de var Toshiba a215-s4807

Bende xp yüklemek istiyorum başarabilen oldumu acaba ?

Birde bu makinlarda bluetooth varmı yaw ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ekran kartını indirdim ancak diger driverları indiremedim..link kırık galibaa..bi daha yollar mısın_tesekkurler
  • sevgili arif, aratştırmalar suruyoo xp icin.. ben de deniyecegim... ekran kartı set-up ını indirdim ancak ana driverlar yok...sevgili tripolisten cevap bekliyorum... bu arada sanırım bizim modellerde bluetooth yok...
  • ******* olan yer r a p i d s h a r e olacak ama boşluk yok, sanırım link vermek yasak.
    Bu arada uzun uğraşlar sonusu ekran kartı kontrol merkezi Catalyst Center ve Configfree yukledim
    XP gibisi yok
  • jasonturka

hocam sağolasın.. Ben bu makinayı amerika dan aldım orada sorduğumda bluetooth yok dediler bana.

Ama aynı makinayı Vatan bilgisayarda gördüm ve orada bluetooth var yazıyordu bende bugün Konya Vatan bilgisayara gittim sordum..

Görevli bluetooth var ama driver yüklemeniz galiba araştırın dedi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tripolis

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/integrated-xp ekran kartı için sürücüyü buradan indirin arkadaşlar..yalnız bir sorum olacak?sizde hard disk sesli mi çalışıyor yani zırıltı var mı?
    A-215 S4757 model
    benim hd.ses gelmiyor

*yalnız ben bir turlu yukleyemedım ekran kartını surekli kayma var ekranda
    *ayrıca xp kurunca vistayı nasıl kaldıracagımı bulamadım
    *wireless ve kamerada sorunlar yasanıyor
    *ethernet destekliyecisi driver problem cıkarıyor

yani yaptıgıma yapacagıma pişman oldum

yardım eden varsa sevinirim

• Arkadaşlar evet aslinda sabit disk sessiz ama bana sesli gibi geldi dayimin 3000 liraya aldiği Toshibanin yanında..Bir de Rpm( dakidadaki devir hizi) farki sanirim..Neyse ben bütün sürücüleri yukledim biraz araştırdım tabi siz o paketleri indirin içinde Bluetooth(mavidiş) olmasi lazım..XP yuklerken Vista kurulu bulunan C yi silmeniz lazim.Okuldan yazıyorum F klavye var da .Soruları evden cevaplarım olursa
  • arkadaşlar ben daha driverları indimedim; bu ara sınavlar var ilgilenemiyeceğim, ancak bu konuda emeği geçen kardeşimiz tripolise tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tripolis

Arkadaşlar evet aslinda sabit disk sessiz ama bana sesli gibi geldi dayimin 3000 liraya aldiği Toshibanin yanında..Bir de Rpm( dakidadaki devir hizi) farki sanirim..Neyse ben bütün sürücüleri yukledim biraz araştırdım tabi siz o paketleri indirin içinde Bluetooth(mavidiş) olmasi lazım..XP yuklerken Vista kurulu bulunan C yi silmeniz lazim.Okuldan yazıyorum F klavye var da .Soruları evden cevaplarım olursa

öncelikle ekran kartını tanıtmam lazım
    sonrada eski vistayı kaldırmam gerek
    bu konularda yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

öncelikle ekran kartını tanıtmam lazım
    sonrada eski vistayı kaldırmam gerek
    bu konularda yardımcı olursan sevinirim

Şu ab Xp mi Kurulu mu sende
    Eğer kurulu ise ekran kartını dediğim adresten indir ve de kur ama hata verecek olsun.sen aygıt yöneticisine gel sonra görüntü kartını bul ve sürücüyü güncelle de oradan gelişmiş de konumu göster oradan da disketi var tercih et ve de C de bulunan ATI klasörünün içine yani C:\ATI\SUPPORT devam et en sonunda uygun dosyayı görürsün zaten C:\ATI\SUPPORT\7-10_xp32_dd_53250\Driver\XP_INF\B_53901 bu ben deki yolu sen de değişebilir neyse istenen dosyayı bul ve tamamı tıkla.. sonra sana onaylaıyormusun cinsinden keran gelecek kabul et ve tamamdır.soruyu yanlış anlamadım umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 1 Kasım 2007; 19:10:34 >

• ya arkadaşlar benim toshiba satelite A200 serisinden bir loptop var
    içinde vista yüklü geldi ben xp yapmak istiyorum tam kuruluma başlayacak "herhangi bir sabit disk tanımadı" diye mesaj veriyor.Sanırım sata olduğu için bu arızayı veriyormuş.XP kurabilmem için ne yapmam gerekiyor bana acil yardımcı olabilirseniz sevinirm
  • sevgili omaykan,
    sanırım a200 serisinin driverlarını burda bulabilirsin. Eger oyleyse ne bekliyosun??? bence hemen kur Xp pro yu... benim driverlarım yok diye 2 aydır bu vista home edition dan neker cekiyorum. Allah tan tripolis yardımcı oldu da bulduk driver ları ama daha kurmadım. eger driverlarını bulabilirsen bence hic bekleme ve xp kur... Eger recover cd in yoksa bi tane recover cd si yap ondan sonra bu işe basla, sanırım format atmayı biliyorsun, hadi kolay gelsin..
  • çok işime yaradı emeği geçenlerden Allah razı olsun ...
  • Arkadaşlar bu konuyla ilgili görüşlerinizi lütfen belirtin..ben Xp ye geçen biri olarak şu an Kaspersky+winamp+limewire+MSN+opera web tarayıcı+IDM(indrime yöneticisi) ve arka planda birçok program açık olmasına rağmen hiçbir hız kaybı olmadan bütün işlemleri yapmaktayım..hatta google earth da açtım ama işlemci 44 C ..vistada iken yeni açıtığımda 42-44 C oluyordu..ben çok memnunum.. ve de donmada yok..Allah nazardan saklasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.