Kumandan alt sıralardan çok pis geliyo, bizim beşincilik 2 haftaya kadar mefta olacak o kadar da kastıydım buraya çıkmak için 4 çekirdekli bi yavru almak farz oldu
Ya bişi sorucam "şukadar kişi olursa şukadar zamanda şunu ortaya cikartabiliyoruz" diyen bi proje varmi ? böyle bi açıklama bile herkezi gaza getirip kastırtır 7/24 Mesela önemli bi formül... bilimle olsun tipta olsun .
ben dna ların hesaplanması ile ilgili böyle şeyler olabiliceğini düşünüyorum insan dna sini yetersizlikten dolayı çözemiyorlar çünkü bilmem kaç yıl gerektiğini söylemişlerdi ?
Üye oldum ben de bu aksiyona, fakat vakit bulamadığım için henüz pek efektif kullanamadım programı. İlerleyen günlerde çorbada 3-5 bizim de tuzumuz olur umarım.
Çok teşekkür ederim efendim, ayrıca böyle faydalı bir aksiyonu başlattığınız için sizi kutluyorum. Zamanında Rosetta projesinde az işlem yapmamıştım eski bilgisayarımla, şimdi bu topiği görünce nostalji oldu benim için bir nevi uzun bir aradan sonra.
Puanları sonuçları değerlendirdikten sonra veriyorlar, bu da bazen oldukça uzun sürüyor. "pending" olarak bende birçok paket duruyor mesela, taa başladığım günlerden.
Benim sadece Seti yapmamın nedeni de bir anlamda bu olayı ilk Seti'nin başlatması. BOINC içine dahil olmadığı zamanlarda da Seti yapıyordum bir aralar. O zaman tabi P2 P3'ler ile şimdi bir saatte yaptığım işlemi bir günde yapıyordum :) Tekrar Seti'ye başlamamın nedeni de Arecibo teleskopuna upgradeler yapmaları. Bu yüzden işledikleri data 50 kat mı ne artmış. Bu yüzden de çağrı yaptılar, daha fazla gönüllü arıyoruz diye :)