Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Grid Hesaplama Nedir ve Haydi Donanımhaber Takımımızı Oluşturmaya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Cpu >> Cevap: Grid Hesaplama Nedir ve Haydi Donanımhaber Takımımızı Oluşturmaya Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CoolnQuiet

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Aralık 2007; 8:47:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@ ozgboy

Takımımızın Q6600'e sahip ilk kullanıcısı sen olacaksın o zaman. Bakalım günlük kaç puan alacaksın o işlemciyle.

M.B.T

5 Aralık 2007; 13:05:01 

Herkese merhaba. Ben de yeni üye oldum. İşlemcim hala AMD 2500 olduğu için azar azar katkı yapabileceğim takıma. Şimdilik sadece SETI@home'dayım, 24 saati daha var ilk paketin tamamlanmasına . 4 çekirdekli gelince diğerlerine de başlarım artık...

ELITTURK
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Aralık 2007; 13:12:12 

şifremi unuttum proje değişikliği yapamıyorum ayrıca format atsam yine giremeyeceğim şifreden dolayı. boinc sayfasında mailimi yazıp şifreyi gönder diyorum ama böyle bir mail kayıtlı değil diyor ama takımda gözüküyorum üye olarak
CoolnQuiet

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Aralık 2007; 13:16:23 

quote:

Orjinalden alıntı: M.B.T

Herkese merhaba. Ben de yeni üye oldum. İşlemcim hala AMD 2500 olduğu için azar azar katkı yapabileceğim takıma. Şimdilik sadece SETI@home'dayım, 24 saati daha var ilk paketin tamamlanmasına . 4 çekirdekli gelince diğerlerine de başlarım artık...

Hoşgeldin aramıza.

quote:

Orjinalden alıntı: ELITTURK

şifremi unuttum proje değişikliği yapamıyorum ayrıca format atsam yine giremeyeceğim şifreden dolayı. boinc sayfasında mailimi yazıp şifreyi gönder diyorum ama böyle bir mail kayıtlı değil diyor ama takımda gözüküyorum üye olarak

Mail adresini yanlış hatırlıyorsun muhtemelen, bende birkaç kez şifremi unuttum ancak mail adresime account key geldi ve onunla yeni şifre aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 5 Aralık 2007; 13:17:56 >

ELITTURK
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Aralık 2007; 13:32:39 

bugüne kadar aldığım mail hesaplarımın hepsini denedim sanırım.
M.B.T

7 Aralık 2007; 1:02:38 

Seti'deki arkadaşlar, hesaplaması bitipde yolladığınız paketler ortalama kaç günde onaylanıyor? Uzun süre "pending" statüsünde mi bekliyor?

CoolnQuiet

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 20:38:46 

Bugün ilk defa günlük puanda Ülke birincisi olduk arkadaşlar. Avusturya ulusal takımı her nasılsa bizim ülke listemizde gözüküyor onu saymazsanız ve günlük kredi olarak sıralarsanız takım listesini en tepede biz varız.

Başarımız daim olur inşallah, bir gün toplam puanda ülke birincisi oluruz kimbilir.

CoolnQuiet

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 10:25:40 

Bethrezen takım 1. liğine yükseldi, kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Bethrezen

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 20:00:27 

quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Bethrezen takım 1. liğine yükseldi, kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Hersey DH icin.

Durmak yok arastirmaya devam

1. oldugumuz icin tacimizi da takalim dimi

Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 8 Aralık 2007; 15:00:43 >

http://www.boincstats.com/signature/user_1305716.gif
CoolnQuiet

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 20:03:44 

Hocam bugün 5k üzeri günlük puan almışsın. Onun içinde ayrıca tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 8 Aralık 2007; 21:08:58 >

B-veritas

8 Aralık 2007; 21:58:25 

Mrb, bende katılmak istiyorum şimdi indiriyorum Boinc i gerçekten çok güzel birşey ben iklimlerle ilgili hesaplamalar yapmayı planlıyorum sistemim imzamda bu işle uğraşan ark. msnlerini pm olarak gönderirlerse aklımdaki soruları ve fikirlerimi onlara söyleyebilirim saygılar

İntel Core 2 Quad G0 Q6600@3,20ghz Cpu / TT Bigtyp Vx / Gigabyte P35-DS3L / 2*1 Gb Kingston 667mhz@ ram / Xpertvision 2600 XT Super default mhz / 2*250GB Seagate ST3250410AS Sata2 - Samsung PATA / TT 550W PSU / Samsung 20X Dvd Writer / Asus TA951 Kasa / Philips 170X5 Lcd
CoolnQuiet

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 22:15:38 

Amaç zaten paylaşmak, fikirlerini burda açıklarsan memnun oluruz. Takıldığın yerlerde soru sormak içinse pm'i kullanabilirsin.

B-veritas

8 Aralık 2007; 22:19:14 

quote:

Amaç zaten paylaşmak, fikirlerini burda açıklarsan memnun oluruz. Takıldığın yerlerde soru sormak içinse pm'i kullanabilirsin.

Saol ama böyle hızlı yardım olsa ii olur msn adresim bu sanırım takıma katıldım ama bir pencere filan çıktı anlamıyorum neler olduğunu boinc manager die birşeyler oluyor tam çözemedim programı ama cpum %100 çalışıyor şu anda ben sana Pm atarım msn adresimi

İntel Core 2 Quad G0 Q6600@3,20ghz Cpu / TT Bigtyp Vx / Gigabyte P35-DS3L / 2*1 Gb Kingston 667mhz@ ram / Xpertvision 2600 XT Super default mhz / 2*250GB Seagate ST3250410AS Sata2 - Samsung PATA / TT 550W PSU / Samsung 20X Dvd Writer / Asus TA951 Kasa / Philips 170X5 Lcd
ELITTURK
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Aralık 2007; 23:32:30 

quote:

Hocam bugün 5k üzeri günlük puan almışsın. Onun içinde ayrıca tebrikler.

ben 1 haftada 200 puan alıyorum artık bana da

Dahaka90
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

9 Aralık 2007; 19:19:09 

Valla 12 saatte 2 proje bitti enstein'dan bugunde worldcommunitygirid'den 2 tane yaparım artık
500 puan cepte şimdiden.
CoolnQuiet

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 19:37:42