Herkese merhaba. Ben de yeni üye oldum. İşlemcim hala AMD 2500 olduğu için azar azar katkı yapabileceğim takıma. Şimdilik sadece SETI@home'dayım, 24 saati daha var ilk paketin tamamlanmasına . 4 çekirdekli gelince diğerlerine de başlarım artık...
şifremi unuttum proje değişikliği yapamıyorum ayrıca format atsam yine giremeyeceğim şifreden dolayı. boinc sayfasında mailimi yazıp şifreyi gönder diyorum ama böyle bir mail kayıtlı değil diyor ama takımda gözüküyorum üye olarak
Herkese merhaba. Ben de yeni üye oldum. İşlemcim hala AMD 2500 olduğu için azar azar katkı yapabileceğim takıma. Şimdilik sadece SETI@home'dayım, 24 saati daha var ilk paketin tamamlanmasına . 4 çekirdekli gelince diğerlerine de başlarım artık...
Hoşgeldin aramıza.
quote:
Orjinalden alıntı: ELITTURK
şifremi unuttum proje değişikliği yapamıyorum ayrıca format atsam yine giremeyeceğim şifreden dolayı. boinc sayfasında mailimi yazıp şifreyi gönder diyorum ama böyle bir mail kayıtlı değil diyor ama takımda gözüküyorum üye olarak
Mail adresini yanlış hatırlıyorsun muhtemelen, bende birkaç kez şifremi unuttum ancak mail adresime account key geldi ve onunla yeni şifre aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 5 Aralık 2007; 13:17:56 >
Bugün ilk defa günlük puanda Ülke birincisi olduk arkadaşlar. Avusturya ulusal takımı her nasılsa bizim ülke listemizde gözüküyor onu saymazsanız ve günlük kredi olarak sıralarsanız takım listesini en tepede biz varız.
Başarımız daim olur inşallah, bir gün toplam puanda ülke birincisi oluruz kimbilir.
Mrb, bende katılmak istiyorum şimdi indiriyorum Boinc i gerçekten çok güzel birşey ben iklimlerle ilgili hesaplamalar yapmayı planlıyorum sistemim imzamda bu işle uğraşan ark. msnlerini pm olarak gönderirlerse aklımdaki soruları ve fikirlerimi onlara söyleyebilirim saygılar
Amaç zaten paylaşmak, fikirlerini burda açıklarsan memnun oluruz. Takıldığın yerlerde soru sormak içinse pm'i kullanabilirsin.
Saol ama böyle hızlı yardım olsa ii olur msn adresim bu sanırım takıma katıldım ama bir pencere filan çıktı anlamıyorum neler olduğunu boinc manager die birşeyler oluyor tam çözemedim programı ama cpum %100 çalışıyor şu anda ben sana Pm atarım msn adresimi